28
apr
Seneste opdatering: 28/4-22 kl. 1443
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pludselig forsvandt 1.134.636 af Marine le Pens stemmer

Peter Krabbe er normalt en meget pĂ„lidelig iagttager. Han mener, svindel afgjorde det franske valg, ligesom han refererer til det seneste svenske og amerikanske. I USA er sagen ikke lukket endnu, og den er lige nu aktuel med Dines de Souzas film 2000 mules. Problemer er blandt andet Dominion valgmaskinerne, som Danmark efter sigende ogsĂ„ skal bruge. Hvis det er sandt, kan vi ikke lĂŠngere stole pĂ„ “demokratiske valg” i Vesten. De der er tilfredse med valgresultaterne, vil selvfĂžlgelig pĂ„stĂ„, at vi kan – det er blandt andet hele MSM pressen – men vi andre er ikke tilfredse med den tvivl, der hele tiden rejser sig. Ingen kan vĂŠre tjent med det. FĂžlg Peter Krabbes argumenter:

I en tidigare artikel skrev jag om demokratins svanesĂ„ng och berörde dĂ„ det amerikanska inflytandet pĂ„ den franska regeringsmakten genom ”konsultbolaget” McKinsey, som nu bildar en stat i staten i Frankrike genom sina förgreningar in i den franska administrationen. Detta var illavarslande eftersom farhĂ„gorna var starka att dessa krafter enligt amerikansk modell skulle se till att Macron kunde sitta kvar genom att anvĂ€nda sig av valfusk via datormanipulation. Tidigare facit Ă€r bĂ„de Sverige, dĂ€r SD genom ett ”datorhaveri” plötsligt förlorade 5 % av sina röster under pĂ„gĂ„ende röstsammanrĂ€kning, dels det amerikanska presidentvalet, dĂ€r Trump förlorade valet till Biden genom avancerat valfusk pĂ„ alla fronter. De som stöttat de valda kandidaterna vĂ€nder ryggen till i eget syfte, men vilket pris sĂ€tter man pĂ„ en förlorad demokrati? Och vad hĂ€nde i Frankrike den 24 april 2022? LĂ„t oss se efter! Början pĂ„ slutet – Frankrike 2022, se det hele

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

NÄr man gÞr opmÊrksom pÄ at det hele er et skuespil og at formÄlet med det er at holde folk i deres dÞs, sÄ de lettere kan styres, bliver man kaldt konspirationsteoretiker eller det der er vÊrre.

Allan Frederiksen
Allan Frederiksen
1 year ago

Siden hvornÄr er elektroniske valg igen blevet aktuelle for Danmark?

Sidst RV og S var ivrige efter at indfÞre det i 2013, blev de afvist af stort set alle eksperter og mÄtte lÊgge forslaget pÄ hylden igen, da de ikke kunne fÄ flertal for det.
https://www.ft.dk/samling/20121/lovforslag/L132/index.htm

Der var en rÊkke artikler om det pÄ Version2 og her er en om hvordan Trime Bramsen gjorde sig selv til grin i forbindelse med en hÞring.
https://www.version2.dk/artikel/s-ordfoerer-irettesaetter-it-ekspertisen-hemmelige-e-valg-er-mulige

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x