28
apr
Seneste opdatering: 28/4-22 kl. 1443
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pludselig forsvandt 1.134.636 af Marine le Pens stemmer

Peter Krabbe er normalt en meget pålidelig iagttager. Han mener, svindel afgjorde det franske valg, ligesom han refererer til det seneste svenske og amerikanske. I USA er sagen ikke lukket endnu, og den er lige nu aktuel med Dines de Souzas film 2000 mules. Problemer er blandt andet Dominion valgmaskinerne, som Danmark efter sigende også skal bruge. Hvis det er sandt, kan vi ikke længere stole på “demokratiske valg” i Vesten. De der er tilfredse med valgresultaterne, vil selvfølgelig påstå, at vi kan – det er blandt andet hele MSM pressen – men vi andre er ikke tilfredse med den tvivl, der hele tiden rejser sig. Ingen kan være tjent med det. Følg Peter Krabbes argumenter:

I en tidigare artikel skrev jag om demokratins svanesång och berörde då det amerikanska inflytandet på den franska regeringsmakten genom ”konsultbolaget” McKinsey, som nu bildar en stat i staten i Frankrike genom sina förgreningar in i den franska administrationen. Detta var illavarslande eftersom farhågorna var starka att dessa krafter enligt amerikansk modell skulle se till att Macron kunde sitta kvar genom att använda sig av valfusk via datormanipulation. Tidigare facit är både Sverige, där SD genom ett ”datorhaveri” plötsligt förlorade 5 % av sina röster under pågående röstsammanräkning, dels det amerikanska presidentvalet, där Trump förlorade valet till Biden genom avancerat valfusk på alla fronter. De som stöttat de valda kandidaterna vänder ryggen till i eget syfte, men vilket pris sätter man på en förlorad demokrati? Och vad hände i Frankrike den 24 april 2022? Låt oss se efter! Början på slutet – Frankrike 2022, se det hele

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
23 days ago

Når man gør opmærksom på at det hele er et skuespil og at formålet med det er at holde folk i deres døs, så de lettere kan styres, bliver man kaldt konspirationsteoretiker eller det der er værre.

Allan Frederiksen
Allan Frederiksen
23 days ago

Siden hvornår er elektroniske valg igen blevet aktuelle for Danmark?

Sidst RV og S var ivrige efter at indføre det i 2013, blev de afvist af stort set alle eksperter og måtte lægge forslaget på hylden igen, da de ikke kunne få flertal for det.
https://www.ft.dk/samling/20121/lovforslag/L132/index.htm

Der var en række artikler om det på Version2 og her er en om hvordan Trime Bramsen gjorde sig selv til grin i forbindelse med en høring.
https://www.version2.dk/artikel/s-ordfoerer-irettesaetter-it-ekspertisen-hemmelige-e-valg-er-mulige

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x