1
maj
Seneste opdatering: 3/5-22 kl. 1732
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Paludan demonstrerede i Uppsala og ved Södermalmmoskén i centrale Stockholm. “Svenske partier fik tilladelse til at holde sammenkomst, jeg gjorde ikke.”

Den anti-islamske aktivisten Rasmus Paludan har søndag brent et eksemplar av Koranen ved Norra bantorget i Stockholm. Uten motdemonstranter på stedet gikk det rolig for seg, melder Fria Tider.

Manifestationen gick dock helt lugnt till eftersom några motdemonstranter inte fanns där, enligt Fria Tiders fotograf på platsen.

Paludan hadde fått avslag på sin søknad til politiet om å holde en slik markering i forbindelse med Socialdemokraternas 1. mai-tog i den svenske hovedstaden.

Hovedpersonen hadde ikke desto mindre meddelt Sveriges regjering at han ville gjennomføre markeringen, og at han uansett hadde rett til det.

Den dansk-svenske aktivisten gikk i rette med kritikere som får assosiasjoner til totalitære staters brenning av bøker når han brenner en koran. Forskjellen er at jeg ikke ønsker å brenne alle eksemplarer, sier Paludan.

Jeg vil at svensker leser Koranen for å se hva slags onde og dårlige ideer som står i den, sa Paludan innen han tente på sitt medbrakte eksemplar.

Via Document.no

Svenske main-stream medier var åbenbart enige om, ikke at omtale Paludans aktion med et eneste ord. Man kan se på den anden video herunder, at tyske BILD var mødt op og interviewede Paludan.

Paludan ved Södermalmmoskén i det centrale Stockholm

De to videoer er lidt forskellige, lyden på den første er bedst


Rasmus Paludan med følge må flygte fra stedet, da en stor gruppe personer angriber dem ved en moske i Uppsala, Sverige. Pressefotos.dk, Facebook

Paludan i første maj toget, Stockholm

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
stokholmsyndromet
stokholmsyndromet
1 year ago

Forhåbentlig fik Rasmus varmen, for der er nok koldt i Ståkholm.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x