3
maj
Seneste opdatering: 5/5-22 kl. 2110
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Har vi et retssamfund tibage, hvis de hovedansvarlige for alle disse ofre går fri?

VAERS er den officielle amerikanske bivirkningsstatistik. Den har kun den ulempe, at dens tal er meget forsigtige og konservative, de kan være op til ti gange større, men disse tal bliver meget svære at løbe fra for de ansvarlige for historiens største, medicinske forsøg på uinformerede befolkninger, der ikke er oplyst om, at de var og er medvirkende i et forsøg.

Mit gæt er, at de vil blive straffet, de kender disse tal, det er for stort til at skjule evigt, og prisen for at lade de hovedansvarlige gå fri, kan nemt vise sig at være højere, end prisen for at dømme dem. Men det kommer til at tage tid, som tragisk nok vil blive brugt til at skade og dræbe endnu flere mennesker. Læs videre, den er både detaljeret og overskuelig. VAERS Summary for COVID-19 Vaccines through 12/31/2021

International Covid-konference i Malmø 13-15 maj

Den kendte gruppe Children’s Health Defense, der er grundlagt og ledet af Robert Kennedy jr., og som står bag tidsskriftet af samme navn, arrangerer. Catherine Austin Fitts leder paneldiskussionerne. Man køber billetter hos dem, eller på Northern Light Covention.

Robert F. Kennedy, Jr., Mary Holland,och Dr. Mike Yeadon BSc kommer att deltaga via videolink.
Dr. Alexandra Henrion Caude PhD (Frankrike), Sucharit Bhakdi (Tyskland), James Patrick (USA), John Titus (USA), Christine Anderson (Tyskland), Prof. Richard Werner D.Phil. (Storbritannien), Anne de Buisseret (Storbritannien), Philippe Kruse (Schweiz), Dr. Thomas Binder MD (Schweiz), Justyna Walker (Polen), Mads Palsvig (Danmark), Dr. Maria Hubmer-Mogg (Österrike), Heiko Santelman (Tyskland) och flera andra kommer att vara på plats. 13-15 May in Malmö, Sweden: Join The Northern Light Convention in Person or Online. Together We’ll Kick-start Democratic Recovery

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
4 months ago

Det her er også ret interessant: https://ekstrabladet.dk/nationen/det-er-helt-sygt/9240441 De høje benzinpriser skyldes krigen i ukraine får vi at vide, men benzinselskabernes overskud er 3 gange højere i år end sidste år! Det samme gælder sikkert for en masse andre brancher og virksomheder. De sætter altså priserne langt højere nu end det er nødvendigt, krig eller ej. Kunne det måske tænkes at det er politikernes måde at få de penge ind i samfundet igen, som de satte over styr under coronaen? Naturligvis er der også bare grådige selskaber der udnytter situationen på eget initiativ, men hvorfor taler politikerne ikke om dette, især… Read more »

Valgsvindel
Valgsvindel
4 months ago

Mens vi venter på Steen kan det oplyses, at der er blevet begået omfattende valgsvindel i samtlige lande, hvor højrefløjen ikke vandt sidst vælgerne satte krydset. Det er altså sandt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x