8
maj
Seneste opdatering: 10/5-22 kl. 1603
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Video, direkte link

Blev det amerikanske valg afgjort ved svindel? Hvem havde interesse i det? Kineserne, blandt andet. Demokraterne. Zuckerberg, Soros. Danske medier vil fortie den. Vi bør spørge: Hvorfor? Hvem redigerer dem, og hvem betaler dem for det?

Jeg syntes, indicierne var mange og stærke. Et af de stærkeste var, at magt- og medieetablissementerne rundt omkring i Vesten fuldstændig afviste det som noget, der var aldeles udenfor diskussion. Det kunne kun udskammes, ikke diskuteres ud fra de konkrete forhold, der faktisk pegede på valgsvindel.

Der er selvfølgelig mange, der har den samme mistanke som jeg. Som stoler på deres egne øjne, inden de stoler på det, medierne giver dem lov til.  Det viser med tydelighed, at vestlige medier er magtens lakajer, der kun generer nederste lag i det politiske magthieraki. Man vælter en ligegyldig minister eller lign. en sjælden gang, og opretholder på den måde illusionen om ægte magtkritik.

Hvor tit går “den frie presse” løs på de rigtig, store magthavere? Søg f.eks. på, hvor mange gange Klaus Schwab er nævnt på Infomedia, ikke sandt? Eller van der Leyen-familiens vaccinehandler? Eller de drab og skader, Pfizer i disse år påfører hudreder- og millionvis af mennesker på planeten. Ikke én lyd fra den pseudofrie presse. Den er fortaler for at straffe os, der skriver om det og vil skåne menneskeliv- og helbred, og hvordan kan det lige være?

Et demokratibedrag der ville være den største skandale i de vestlige demokratiers tid. Hvilken interesse skulle danske journalister dog have i det, med mindre det drejede sig om politiske ordrer fra oven? Måske alle kan have en lidt mere kvalificeret holdning til spørgsmålet efter at have set denne film.

Hvordan ville du se på EU og Europæiske demokratier, hvis de holdt hånden over at stjæle valg på denne måde?  – Opdatering: Efter at have set filmen, vil jeg sige, det er dem der afviser valgsvindel, som har noget at bevise. Jeg finder det nærmest bevist af filmen.

Tager danske medier ikke denne historie op langt om længe, har de et forklaringsproblem. Hvorfor er dette ikke på forsiden af alle aviser? Hvorfor er Weekendavisen ikke forlængst igang med forklarende baggrundsjournalistik om denne skandale? Hvad er danske politikeres interesse i at have en nærmeste allieret, der ikke er bedre end en hvilken som helst bananrepublik? Hvad er deres aktier i den historie? Sandheden viser sig jo alligevel altid til sidst.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Finn A. Skov
Finn A. Skov
10 months ago

Kineserne sidder stille i baggrunden med et smørret grin, og iagttager Vestens langsomme degenerering. De tænker langsigtet, som de altid har gjort, og Vesten tænker langt fra i samme baner. Hvor mange år har det taget at eksportere vestlig viden, teknologi og fabrikation til Kina? Tyve år, en halv menneskealder. Nu er vi dybt afhængige af kinesisk produktion, man kan ikke købe en stump herhjemme, uden der står Made in China. Det gælder alt, fra tung industri, småting og medicin. Selv forskellige former for fødevarer. Det meste er noget billig skrammel af elendig kvalitet, men det er jo billigt! Kvalitets… Read more »

H. nielsen
H. nielsen
10 months ago

Kineserne og Mellemøsten har en kæmpe interesse i at svække Vesten

Og de røde globalist tosser er gode medhjælpere!!!! De kan ikke engang se det ( og er de købte? Milliardæren og Kina og mellemøsten kan betale 179 folketingsmedlemmer og 30 vaccineforskere og skræmme resten..

FN og WHO er overtaget af diktaturstaterne og der sendes milliarder af dollars og euro til u landene fra de indvandrere, som på UDEMOKRATISK VIS ER INDVANDRET!!!!!

be armed for the fight

Jari Norvanto
Jari Norvanto
10 months ago
Reply to  H. nielsen

Kineserne og Mellemøsten har en kæmpe interesse i at svække Vesten”

Tydligen har västerländsk elit liknande intresse… Med globalistagendan, Klimatet och Multikulti genom massinvandring… Allt detta troligtvis bara uttryck för den övergripande agendan: Globalism (med snäva egenintressen som försvagar / utplånar nationerna).

K. Madsen
K. Madsen
10 months ago
Reply to  H. nielsen

De fleste kinesere bor trods alt et godt stykke borte, og Vesten skal nok blive svækket af Vestens egne politikere. Ikke noget kineserne behøver at bekymre sig om.

Robert V. Henriksen
Robert V. Henriksen
10 months ago

Det er godt hvis kommentarfeltet er kommet tilbage.

Filmen er afslørende. Der kan ikke længere være tvivl
om at valget blev manipuleret. Og vores egne MSM vil
afsløre sig selv grundigt, hvis de bliver ved med at skjule
eller bagatellisere de enorme skandaler I USA og Europa,
hvoraf flere udgør kolossale trusler mod millioner af
borgeres liv, frihed og sikkerhed.

Sebastian
Sebastian
10 months ago

Præsidentvalget 2020 blev svindlet på mange måder og af mange parter. Kinas kommunistparti var rigtigt nok en del af dette joint venture, men så dybt graver 2000 mules ikke, kun nok til at bevise Biden-administrationens manglende legitimitet, og nok til at udpege nogle få af svindlerne. 
Skandalen er reelt langt mere omfattende, men 2000 mules er en god begyndelse, eller en god fortsættelse af Mike Lindells prelimenære afsløringer. 

Er spændt på at se hvor længe danske medier kan ignorere dinosauren i rummet. 

Dragen
Dragen
10 months ago

Og valget i Frankrig?
Erfaringer fra et land eller kontinent , hvor meget eller i hvilken form og udgave kan det også spille ind ? Der har været antydniger fremme ifor.m genvalget af Macron. Arbejdes der videre med det?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x