9
jun
Seneste opdatering: 9/6-22 kl. 1750
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pfizer ville holde vaccinedata hemmelige i 75 år, men blev af en domstol beordret at offentliggøre dem. Hvad dr. Wolf hæfter sig ved her, er de mange dødfødte spædbørn. 28 ud af 36.

“Fuldt vaccinerede bliver de kommende superspredere”

sagde dr. Robert Malone i oktober 2021. Nu er fremtiden kommet, kan man se i de mest vaccinerede lande som f.eks. Portugal. Portugiserne er 95 % vaccinerede og 70 % boostede. Robert Malone skriver på GETTR:

I mourn for Portugal. It is as if they are still paying for prior decades and centuries of authoritarian rule by aristocracy, fascist dictatorship, and an overbearing Catholic church. This is what happens to a people who loose the will to resist, and just unthinkingly comply with authority. “According to Chudov reinfections are happening “because boosted people are unable to acquire proper immunity upon infection. Thus, they are forced to endure endless Covid reinfections, that further damage their immune systems, inviting more illness”.

Vaccinerne trækker os ind i én uendelig infektionsspiral

Altså: Jo mere vaccineret, man er, desto mere ødelagt bliver ens immunsystem, og desto oftere vil man blive geninficeret af Covid, som yderligere ødelægger immunsystemet og gør en sårbar for endnu flere infektioner ikke bare af Covid, men som vi ser i øjeblikket, af kræft, hepatitis og nu senest Creutzfeldt-Jakobs.(Se Studies Link Incurable Prion Enfermedad With COVID-19 Vaccines.)

Sandheden om “vaccinerne” er altså den stik modsatte af, hvad Sundhedsstyrelsen og politikerne siger. Vaccinerne trækker os ind i én uendelig infektionsspiral, det er svært at se en ende på.

Ikke vaccinerede skal altså holde sig på afstand af vaccinerede, ikke omvendt. Til gengæld klarer de uvaccinerede med lethed Covid-19, når de får den. Det kan jeg sige af egen erfaring, efter at have haft det to gange og tilhørt “en risikogruppe.”  Se Portugal still running with highest Covid case count in Europe.

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Viktor Børge
Viktor Børge
1 year ago

Jeg har et spørgsmål til Magrethe.

Hvordan forholder du dig til børnevacciner i dag efter sundhedsstyrelsens og medicinindustriens moralske troværdigheds-fallit.

Kan vi stole på at “de” ikke har listet mrna-covid19 eller andre herligheder ind i vaccinerne?
Vi diskuterer herhjemme om vores 2.5 årige barn overhovedet skal have flere vacciner.
Vi har tabt al tro på “systemet” efter hele covid19 tvangsprogrammet og censuren der fulgte.

Den sidste vaccine vores lille pige fik var 29-4-21 (15mdr`s)
Næste skud /booster er planlagt til når hun er 4 og 5.

https://rumble.com/v17sdth-ask-dr.-jane-is-the-regular-child-vaccine-schedule-even-safe.html

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Viktor Børge

Citat: “Hvordan forholder du dig til børnevacciner i dag efter sundhedsstyrelsens og medicinindustriens moralske troværdigheds-fallit”. Det har jeg ikke nogen klar holdning til endnu. Men det indre ubehag er da begyndt at melde sig. Især når vi tænker på de mange, relativt nyopståede lidelser, hvis oprindelse, vi ikke rigtig kender årsagen til. I hvert fald ikke officielt. Hvorfor er allergier blevet en folkesygdom? Hvorfor har der været en stigning i den nord-vestlige verden i lidelser som Sklerose? Er der ikke påfaldende mange børn med diagnoser som asperger, autisme, ADHD? Men lige nu orker jeg ikke at søge svaret. Situationen er… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg er også meget nervøs , for det vi står overfor nu.

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 year ago
Reply to  Margrethe

Takker for dit svar.
Jeg frygter også fremtiden, desværre er vi meget få, der er vågne. Så det skal nok blive meget værre før det bliver bedre.

Se Mike yeadon`s seneste take on it:
https://odysee.com/@JamesDelingpoleChannel:0/yeadon2:9

Iøvrigt, hvordan fik jeg dog denne fygtelige avartar?

Misinformation
Misinformation
1 year ago
Reply to  Viktor Børge

Naturligvis skal I bare køre på frihjul og undlade at få jeres guldklumper vaccineret.

Se sådan på det, at når de fleste andre vaccineres, kan I sagtens flyve under radaren. Det er sådan man gør!

Margrethe vil sige det samme, blot pakket ind i en masse falbelader.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Misinformation

Måske er elefanten i rummet , at der ingen er ?

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago

För 1 år sedan blev jag tillfrågad i en opinionsundersökning rörande Covid och där handlade några frågor om hur jag skulle ställa mig till att få mRNA-vaccin samtidigt med annan vaccination. För mig är det aldrig aktuellt att ta en injektion med ett genmanipulerat nödgodkänt experimentpreparat! Formuleringen var “försåtlig”. Skulle mRNA-vaccin blandas med andra vacciner (t ex influensa- eller lunginflammationvaccin), eller rörde det flera olika injektioner vid samma tillfälle? Svaren skulle kunna användas på ett missvisande manipulativt sätt, det var uppenbart. Jag är FÖR vaccinationer förutsatt att de är väl utprovade i enlighet med WHO GAMLA regler. JAG SVARADE –… Read more »

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 year ago

Det er det jeg frygter, at de alligevel gør FX. med milesten børnevaccinerne. – troværdigheden er VÆK

Misinformation
Misinformation
1 year ago

Magnus har i alle tilfælde fundet en ny variant af corona til at skræmme folk med. Nu har regimet både en krig, en pandemi samt abekopper at lege med, og den nuværende regering er så godt som sikker på et genvalg, for Mette & co. sørger jo for at beskytte befolkningen.

Spekulerer på, hvor længe folket gider at være med på spøgen.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Last edited 1 year ago by Cat Girl
Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Bill Gates grinede over hele femøren da ham snakkede om hvilken god forretning denne planlagte “pandemi” har skaffet ham profit. “Window of opportunities” var termen han brugte. Han err en beskidt folkemorder og han skulle dømmes sammen med Anthony Fauci og Søren Brostrøm ved en menneskerettighedsdomstol. En passende straf vil være den samme, som de idømte nazisterne efter anden verdenskrig, Nemlig at de bør hænges ved deres hals yil døden indtræder.
Er du i tvivl, synes jeg du skal se den engelske fodboldspiller LeTissier’s udsagn.

Misinformation
Misinformation
1 year ago
Reply to  Nielsen

Fortalere for dødsstraf er altid totalitære, og sådanne personer skal man til en begyndelse forsøge at undgå. Senere skal de gelejdes ud på et sidespor, hvor de kan kæfte op, men ingen skade kan forvolde.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Har ikke set den endnu, men er begyndt nu: Den eneste video I behøvede at se og den eneste journalist I burde have lyttet til for længe længe siden

DR ANDREW KAUFMAN FT. GEMMA O’DOHERTY: HOW MODERN ‘MEDICINE’ IS KILLING US! [09.06.2022]
https://www.bitchute.com/video/nwT8WUucjrsc/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Dr. Franc Zalewski omkring 23 minutter inde i 6. episode umiddelbart efter kommer den klamme “Doctor” Yoval Noah Harari som vi så fra WEF møde snakke om at hacke mennesker.Omkring 38:15 snakkes der om Grev Drakula, som skulle være i familie med den engelske kongefamilie. Den har jeg lidt svært ved at se sandheden i, da jeg har lært at Drakula er en romanfigur som wist nok Bram Stoker er ophavsmand til. Hvad jeg har læst om ham, er blandt andet, at han aldrig har været i Transylvanien som er et område i Rumænien og Ungarn, hvor Vlad Tepes residerede,… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x