12
jun
Seneste opdatering: 13/6-22 kl. 1341
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fotos © Snaphanen.dk

af Bitten-Kirsti Nielsen

Hvad skal der ske nu? Rygterne svirrer på nettet om priserne, der vil fortsætte med at stige og endda med trusler om hungersnød. “Hvad med høsten?”, spørges der et sted, for gødningen bliver dyr eller forsvinder, og med diesel vil det også være slut. Det siges, at elbusserne i Wiesbaden ikke længere kører, og at tyskerne mangler titan, så de ikke længere kan bygge kampvogne i kampen mod russerne. Hmm.. ja de har jo været der før.

Vi kan da takke Ursula von der Leyen, hvis den kommende vinter bliver i uopvarmede huse og endda med mangel på fødevarer. Hvordan det skulle komme Zelensky til gavn er ikke logisk, og de stakkels forskræmte ukrainere vil jo også fryse.

Men hvad med Danmark? Nok er vi et gammelt landbrugsland, men da det er længe siden, vil det næppe være muligt at vende tilbage og blive selvforsynende i en fart? Og gødning, hvad med den? Den skal vist også importeres – fra Rusland. På Holbergs tid kørte “natmanden” rundt og tømte lokumsspande fra husholdningerne. Det kunne måske blive den hurtigste løsning, indtil vi får tilstrækkelige dyrehold tilbage i landbruget?

Europas ledere er slået ind på en farlig vej. På mig virker de apatiske, og det kunne vel tolereres i fredstid, men nu er det ikke fredstid. Næ nej da. Nu må vi give russerne, så hatten passer, og så skal vi dyrke woke og diskutere endnu flere kønsvarianter. Eller skal vi nu det? Er der slet ikke en voksen til stede?

Hvorfra kommer denne åndelige deroute? I hvis interesse? Er det vejen til “Den nye verdensorden” under kommando fra Davos? Rusland vil forresten ikke deltage i Great Reset (GR), men det vil de europæiske ledere.

Nogle taler om forsøg på folkemord ifm. særlige vacciner, og vi ved, det er gået rigtig galt for mange mennesker pga. bivirkningerne endda med døden til følge. Vi har nok at spekulere over.

Jeg læste forleden en artikel af Pepe Escobar, som ofte skriver i de netaviser, der har dybdeborende journalistik som speciale. Her sammenlignede han nutidens woke hysteri med de kristne under det Romerske Rige, som saboterede det, da de var kommet til magten. Det blev starten på sult og deroute.

Hvordan kan en højt udviklet civilisation som vores havne i dette åndelige morads? Vil vi også lade os styre af fanatisme, uoplysthed, inkompetence og endda depopulation, som Schwab fra Davos ser som en nødvendighed? Vil vi det, så får vi det. Og fortsætter vi med at lade os forføre af en fjernstyret presse, er vi desværre kun så meget dummere den dag, vi rammer bunden. Var det så ikke bedre at samle de sidste rester af folkestyret og pudse det af, mens vi kan? Åbenbart heller ikke det. Nu har vi jo lige overgivet et stykke suverænitet mere til kommandocentralen i Bruxelles. Er der snart mere tilbage?

Selvfølgelig vil ikke alle på sigt lade sig overbevise om en masse sludder om demokrati og frihed, som er blevet ord uden indhold. Det vil næppe heller være muligt at få en hel nation til fortsat at tro på, at de dårlige tider med fødevaremangel og arbejdsløshed skyldes Putin, Orban, Trump eller Pave Frans. Men det kan blive for sent.

Vi fortsætter med at tale om demokrati, klima, vacciner, frihed, fremskridt og videnskab, mens vi kan være på randen af den største katastrofe nogensinde. Jeg håber, døden kommer hurtigt, og at man ikke mærker noget, hvis det for alvor går løs.

Men europæerne vil åbenbart gå hele vejen, og hvis vi slipper med livet i behold, vil det anti-russiske had have tjent som hjernevask og vil bane vejen for GR. Det forløber som efter en opskrift for den Vestlige civilisation, der måske forlader scenen som den mest brutaliserede i vores historie.

Åh forresten! I år åbner La Scala operaen i Milano med operaen Boris Gudunov, hvor den russiske sopran Anna Netrebko synger et af hovedpartierne. Typisk for italienerne, ikke? Jeg elsker italienerne, og jeg skal i hvert fald ned og høre en af tidens største sangere.

Munkerup. Aftenudsigt mod Høganæs, Kullen

4.1 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Udmedlortet
Udmedlortet
2 months ago

I år er der endnu ikke set en formodet muslim her på egnen. Det kan imidlertid ændre sig, hvis sommeren bliver lang og varm, men indtil videre 0.

Sidste år optaltes der cirka 4 af de uønskede. Og året forinden sås frygtelige 8 af slagsen, der alle bestod af kvinder med yngel. (De blev dog gloet så meget på, at de fortrak længe inden sommeren sluttede).

Klodshans
Klodshans
2 months ago
Reply to  Udmedlortet

Her hvor jeg bor, har vi mere end rigeligt af det sorte lort!
Du er heldig min ven! Det er ikke mange steder i dk, de ikke har spredt sig til.

Peter Thomsen
Peter Thomsen
2 months ago
Reply to  Klodshans

Der findes nok heller ikke mange muslimer på Endelave.

Niels Rasmussen
Niels Rasmussen
2 months ago
Reply to  Peter Thomsen

Det med muslimer i gadebilledet, er det ikke mest et storbyfænomen? Mit indtryk er, at muslimer har det med at klumpe sig sammen i visse forstæder. Selv husker jeg faktisk ikke, hvornår jeg sidst har set en muslim. Hvis altså man lige ser bort fra tv og aviser. Vi er endnu mange, som bor lidt afsides, og muslimerne holder ikke rigtig af åbne landskaber, men foretrækker at kunne krybe langs husmurene, hvor de har lettere ved at skjule deres handlinger. For nogle år siden boede der en flygtningefamilie her i nabolaget, men det var vist kun fordi de skulle bo… Read more »

Karin P.
Karin P.
2 months ago

Jeg kan også melde om nul muslimer her på øen. Om det er fordi muslimer ikke tåler at sejle med færgen og bliver søsyge eller det skyldes, at muslimer ikke har mulighed for at etablere enklaver herude, at her ikke findes muslimske bedehuse, at øens beboere er en smule skeptiske med hensyn til fremmede eller noget helt femte, er ikke til at sige. Her er heller ikke nogen, som kører i VW Passat eller i BMW af ældre årgang og med tonede ruder. Den eneste person jeg kender til af fremmed herkomst er en gammel kone, hvis bedsteforældre ankom fra… Read more »

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Karin P.

Hvilken ø er det ? Eller hvilke egne/øer skal man flytte til, for at være så heldig? Jeg mener spørgsmålet fordi jeg jævnligt taler med folk , der er begyndt at tænke i , om vi ikke skulle vælge at flytte og bosætte os lidt strategisk. Det er vanskeligt at tale om på åbne blogs ,- men nu emnet blev vendt kan jeg ikke lade være at stille spørgsmålet : HVOR skal man flytte hen idag i Danmark , for at være fri for kulturberigelsen fra menarp? Hvor er det klogt at flytte til/ hen?

Mortensen
Mortensen
2 months ago
Reply to  Dragen

Der var én som nævnte Endelave, men ellers er de fleste mindre danske øer muslimfri områder. Men du skal helst være fisker eller landmand for at bo på sådan en ø. Når jeg skriver mindre øer, er det for ikke at inkludere Sjælland, Fyn osv.

ino
ino
2 months ago

Hvilket brag af en Løn (?). Billedet overskygger næsten teksten, hvor jeg hænger fast i Natmanden fra Holbergs tid. Vi havde stadig natmænd i København i min barndom. Senest hørte jeg om dem fra en god ven af mine forældre. Han havde et primitivt, men skønt beliggende, sommerhus ved Utterslev mose, og han havde i begyndelsen af 60’erne hvert år besøg af en kommunal embedsmand, muligvis natmandschefen himself, der forsøgte at få ham til at installere et wc med afløb. De røg en cerut og drak en øl sammen, og så frem til at mødes næste år. Det kunne man… Read more »

ino
ino
2 months ago
Reply to  ino

Ikke et lønnetræ, det må være den bregnebladede bøg bag Statens Kunstmuseum. Mageløst billede.

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

Det startede jo nok dengang danskerne postuleres at have stemt sig ind i diktaturet EU, hvis vi nu taler om dumskerne. Muligvis da de troede de havde afsat kongemagten, som de blev ved med at dyrke som konger alligevel. Nåeh ja, måske var de altid så underlige

VACCINES ARE MAKING PEOPLE NEUROLOGICALLY NUMB
https://www.bitchute.com/video/aT3AxrAOGWeT/

Last edited 2 months ago by Cat Girl
Nielsen
Nielsen
2 months ago

Man skal nok ikke komme med at det er karma for en der stemmer på enhedslisten. Men det gør det ikke lettere at mobilisere medfølelse for Sidse Kærsgaard.
@ Bitten Kirsti Nielsen
Hvis du har et link til nævnte musik, så del gerne når tiden bliver dertil.

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Det ligner den anden side af Holmens kirkegård.

trackback

[…] Source link […]

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x