13
jun
Seneste opdatering: 14/6-22 kl. 0835
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Obama var i Danmark og talte for internetcencur

I danske medier ville han “redde demokratiet.” Her, her og her. Det generede ikke danskerne, der er vilde med Obama pĂĄ grund af den danske presses rapportering. Den citerer nemlig venstreradikale amerikanske i den formening, at de er main-stream. Hør Obamacitaterne pĂĄ Obama.org og pĂĄ video nedenfor (norsk)

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg var til et forrygende godt foredrag med statistiker Max Schmeling. Ved hjælp af hans statistiske analyser, dokumenterede han, hvordan dette vaccinevanvid har været helt og aldeles ulovligt. Nu har han skrevet fire gange til Folketinget, og ingen svarer selvfølgelig. Et lys i mørket var det massive fremmøde til foredraget. Det var det første foredrag, han har holdt, og jeg havde pĂĄ forhĂĄnd frygtet, det var de sædvanlige 12 Tordenskjolds soldater, der troppede op. Men De mĂĄtte hente ekstra stole ind, og nogle mĂĄtte afvises ved indgangen, fordi der ikke mĂĄtte lukkes flere ind pĂĄ grund af brandregler, eller hvad… Read more »

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Og det er sandt, det du skriver?

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hvor det skønt at høre. Hvor jeg er ,- er Mette F fantastisk (jeg kan næsten ikke holde det ud). SĂĄ at høre fra andre miljøer er helt befriende. Jeg hĂĄber det er ,- som det du beskriver, – starten pĂĄ en opvĂĄgning. Og stort tillykke til ham statistikeren. Det er ikke ofte, at folk med et fag som hans , oplever rockstar status. Men til alle jer – ogsĂĄ dig selv, der har ydet sĂĄ meget x-tra oveni en presset hverdag , hvor er det fortjent med den hædering. Og den stakkels vaccine- kritiker ,- der som Steen ,… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg talte ikke selv med Max Schmeling, men jeg spurgte en af arrangørerne, om der var hĂĄb for at ham fremadrettet laver flere foredrag end det ene i Helsingør. Det var simpelt hen for godt til at være en engangsforestilling. De sagde, der ville komme flere, men jeg ved sĂĄ ikke hvor. Det var “Kilderne i SĂĄne”, der havde arrangeret dette. Jeg kan meget varmt anbefale dig at møde op, hvis han holder foredrag, hvor du har en rimelig mulighed for at deltage. De hundrede kroner var godt givet ud. Jeg kan love, det letter pĂĄ de indre mørke skyer,… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Barry Soetoro, også kaldet Obummer, ikke født i USA ! lykkedes med at narre Amerikas befolkning. Nu har han narret stupide altantøse, som er lige så dumme som Margrete Auken og Mette Frwderiksen. Negermorderen skulle have været lynchet som Bill Clinton i firserne. Hvordan kan danskere tillade sådanne umennesker at komme her?
Er der ikke en lighed mellem Matias Tesfaye og Se mig Pandekageøret? Jo det er der nok. Vi kan nok vente besøg af Heinz Kissinger i nærmeste fremtid, med den stupiditet som magthavere besidder.

trackback

[…] er pĂĄ 312 sider og koster 295 kr + porto. (Porto Danmark 44 kr og Udland 79 kr)-Bestil pĂĄ [email protected] og husk navn, adresse og telefonnr. og modtag bogen bilagt […]

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago

Jeg hører i min øresnegl, at det bl.a. er Facebook den gode Obama ønsker dæmpet lidt ned. Og netop Facebook er der jo mange af ytringsfrihedens vogtere herinde, som ønsker hen, hvor peberet gror. Rent win-win!

Og nĂĄr man sĂĄ tager i betragtning, at et venstreorienteret kunstnerkollektiv har klaget over netcensur mĂĄ man konstatere, at de venstreradikale ikke rigtig kan blive enige om fremgangsmĂĄden. Dobbelt win-win.

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 year ago
Reply to  K. Madsen

Man skulle ellers tro, at netop du, med dit abnorme behov for opmærksomhed, ville være mod netcensur også på Fb., men Klara madsen`s veje er uransagelige.

Iøvrigt, var du meget sjovere som fucktheworldeerection

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago

Det man hører dig sige er, at du ønsker debatten på Spaphanen smadret. Forhåbentlig er det noget Steen får sat en stopper for.

Anders
Anders
1 year ago

Den kuldsejlede plimsoller hed vist nok Karla.
Sådan går det med sløset stuvning og forskubbet last.

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago
Reply to  Anders

Én mere, som åbenbart gerne vil have Snaphanen lukket.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  K. Madsen

Splitte dine bramsejl, Karla.
Er skuden sprunget læk?

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 year ago
Reply to  K. Madsen

At nævne Karla ved navn, er som at male Muhammed – man mĂĄ deale med konsekvenserne

Anders
Anders
1 year ago

Konsekvenserne fra de forliste vrag i brændingen, er til at overse.
Havet klarer resten.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x