13
jun
Seneste opdatering: 14/6-22 kl. 0835
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Obama var i Danmark og talte for internetcencur

I danske medier ville han “redde demokratiet.” Her, her og her. Det generede ikke danskerne, der er vilde med Obama på grund af den danske presses rapportering. Den citerer nemlig venstreradikale amerikanske i den formening, at de er main-stream. Hør Obamacitaterne på Obama.org og på video nedenfor (norsk)

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
22 days ago

Jeg var til et forrygende godt foredrag med statistiker Max Schmeling. Ved hjælp af hans statistiske analyser, dokumenterede han, hvordan dette vaccinevanvid har været helt og aldeles ulovligt. Nu har han skrevet fire gange til Folketinget, og ingen svarer selvfølgelig. Et lys i mørket var det massive fremmøde til foredraget. Det var det første foredrag, han har holdt, og jeg havde på forhånd frygtet, det var de sædvanlige 12 Tordenskjolds soldater, der troppede op. Men De måtte hente ekstra stole ind, og nogle måtte afvises ved indgangen, fordi der ikke måtte lukkes flere ind på grund af brandregler, eller hvad… Read more »

K. Madsen
K. Madsen
22 days ago
Reply to  Margrethe

Og det er sandt, det du skriver?

Dragen
Dragen
22 days ago
Reply to  Margrethe

Hvor det skønt at høre. Hvor jeg er ,- er Mette F fantastisk (jeg kan næsten ikke holde det ud). Så at høre fra andre miljøer er helt befriende. Jeg håber det er ,- som det du beskriver, – starten på en opvågning. Og stort tillykke til ham statistikeren. Det er ikke ofte, at folk med et fag som hans , oplever rockstar status. Men til alle jer – også dig selv, der har ydet så meget x-tra oveni en presset hverdag , hvor er det fortjent med den hædering. Og den stakkels vaccine- kritiker ,- der som Steen ,… Read more »

Margrethe
Margrethe
22 days ago
Reply to  Dragen

Jeg talte ikke selv med Max Schmeling, men jeg spurgte en af arrangørerne, om der var håb for at ham fremadrettet laver flere foredrag end det ene i Helsingør. Det var simpelt hen for godt til at være en engangsforestilling. De sagde, der ville komme flere, men jeg ved så ikke hvor. Det var “Kilderne i Såne”, der havde arrangeret dette. Jeg kan meget varmt anbefale dig at møde op, hvis han holder foredrag, hvor du har en rimelig mulighed for at deltage. De hundrede kroner var godt givet ud. Jeg kan love, det letter på de indre mørke skyer,… Read more »

Nielsen
Nielsen
22 days ago

Barry Soetoro, også kaldet Obummer, ikke født i USA ! lykkedes med at narre Amerikas befolkning. Nu har han narret stupide altantøse, som er lige så dumme som Margrete Auken og Mette Frwderiksen. Negermorderen skulle have været lynchet som Bill Clinton i firserne. Hvordan kan danskere tillade sådanne umennesker at komme her?
Er der ikke en lighed mellem Matias Tesfaye og Se mig Pandekageøret? Jo det er der nok. Vi kan nok vente besøg af Heinz Kissinger i nærmeste fremtid, med den stupiditet som magthavere besidder.

trackback

[…] er på 312 sider og koster 295 kr + porto. (Porto Danmark 44 kr og Udland 79 kr)-Bestil på [email protected] og husk navn, adresse og telefonnr. og modtag bogen bilagt […]

K. Madsen
K. Madsen
22 days ago

Jeg hører i min øresnegl, at det bl.a. er Facebook den gode Obama ønsker dæmpet lidt ned. Og netop Facebook er der jo mange af ytringsfrihedens vogtere herinde, som ønsker hen, hvor peberet gror. Rent win-win!

Og når man så tager i betragtning, at et venstreorienteret kunstnerkollektiv har klaget over netcensur må man konstatere, at de venstreradikale ikke rigtig kan blive enige om fremgangsmåden. Dobbelt win-win.

Vicktor Børge
Vicktor Børge
22 days ago
Reply to  K. Madsen

Man skulle ellers tro, at netop du, med dit abnorme behov for opmærksomhed, ville være mod netcensur også på Fb., men Klara madsen`s veje er uransagelige.

Iøvrigt, var du meget sjovere som fucktheworldeerection

K. Madsen
K. Madsen
22 days ago
Reply to  Vicktor Børge

Det man hører dig sige er, at du ønsker debatten på Spaphanen smadret. Forhåbentlig er det noget Steen får sat en stopper for.

Anders
Anders
22 days ago
Reply to  Vicktor Børge

Den kuldsejlede plimsoller hed vist nok Karla.
Sådan går det med sløset stuvning og forskubbet last.

K. Madsen
K. Madsen
22 days ago
Reply to  Anders

Én mere, som åbenbart gerne vil have Snaphanen lukket.

Anders
Anders
22 days ago
Reply to  K. Madsen

Splitte dine bramsejl, Karla.
Er skuden sprunget læk?

Vicktor Børge
Vicktor Børge
22 days ago
Reply to  K. Madsen

At nævne Karla ved navn, er som at male Muhammed – man må deale med konsekvenserne

Anders
Anders
22 days ago
Reply to  Vicktor Børge

Konsekvenserne fra de forliste vrag i brændingen, er til at overse.
Havet klarer resten.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x