19
jun
Seneste opdatering: 19/6-22 kl. 2038
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Weekendavisen bringer et interview (log in) med den svenske avisredaktør Sakine Madon, som har kurdisk-tyrkiske rødder og kom til Sverige som fem-årig. Hun har meget fornuftigt at sige om ytringsfriheden, bl.a. at intet er helligt, og at man skal have lov at kritisere islam som ethvert andet fænomen. Enten har man ytringsfrihed, eller også har man ikke. Man har også demonstrationsret, og den gælder også den dansk-svenske Rasmus Paludan, der rejser rundt og afbrænder koraner.

Madon tager afstand fra lederen af det liberale Centerpartiet, der vil forbyde demonstrationer i ”udsatte boligområder” og under ramadanen. Det kunne give anledning til at drøftelse af, hvad det vil sige at være et udsat boligområde, men det undlader Weekendavisens interviewer, Joakim Jakobsen, at komme ind på. Det ville ellers være interessant at få belyst, hvordan et område kan være udsat, når beboerne får alt betalt uden at arbejde, frit kan reproducere det samfundssystem, som de hævder at være flygtet fra, og tilmed nyder særbegunstigelse i den offentlige debat som stakler, det der synd for, og som derfor ikke må kritiseres.

En sådan ordning tyder snarere på, at muslimerne – for det er jo dem, der hele tiden bliver talt om – er samfundets magthavere. For, som det engang blev sagt af Noam Chomsky: Hvis man vil vide, hvem der har magten i et samfund, skal man lægge mærke til, hvem der ikke må kritiseres. Sådan har vi haft det i Danmark siden Muhameds indmarch. Du har den formelle ret til at kritisere islam og muslimers adfærd, men så må du betale prisen i form af udstødelse, offentlig udhængning, trusler, vold og spildte karrieremuligheder.

Blandt de førende i denne udskamnings-disciplin finder vi Weekendavisen.

Derfor undrer det ikke, at avisens interviewer ubekymret betegner Rasmus Paludan som ”den dansk-svenske højreekstremist” og åbenbart finder det i orden, at Sakine Madon kalder ham idiot.

Man skal ikke forvente, at en mand fra WA vil forklare, hvad idiotisk eller højreekstremistisk der er ved at demonstrere mod en politisk ideologi, som indebærer slaveri, kvindeundertrykkelse, henrettelse af homoseksuelle, mord på vantro og afskaffelse af ytringsfriheden, retsstaten og demokratiet.

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bent Andersen
Bent Andersen
11 months ago

De regeringsbetalte medier bider ikke den hånd der fodrer dem

De er venstre ekstreme og kontroversielle medier og rådne. Boycot dem.

DR kaldet DDR i folkemunde har kun ca 30 procent ugentlige brugere i følge deres egen medierspport. Skal de så have næsten 5 milliarder ?????? Og lave politisk aktivisme hver evig eneste dag ??? Det er sgu et socialistisk diktatur vi lever i

Ingolf
Ingolf
11 months ago
Reply to  Bent Andersen

Mener du i ramme alvor, at Weekendavisen, Berlingske, JP m.fl. er venstreekstreme?

Ingolf
Ingolf
11 months ago
Reply to  Bent Andersen

@ Bent Andersen:

Jeg stillede dig et spørgsmål, som vel burde være overkommeligt at svare på.

H. D. Vind
H. D. Vind
11 months ago
Reply to  Bent Andersen

Berlingske Tidende og Jyllands-Posten er ikke blot i praksis socialistiske medier; købt og de facto kontrolleret af den altid mere eller mindre socialistiske stat. Berlingske Tidende er desuden notorisk fuld af løgn og Jyllands-Posten utroværdig, efter at have slået sig op på at slå et slag for ytringsfriheden for derefter at opføre et hegn op gøre en kovending. Jyllands-Posten har længe været en karikatur på sig selv. Er der i øvrigt nogen, der har stillet sig dette spørgsmål: Når nu man tidligere kunne debattere på Jyllands-Posten, Berlingske Tidende, flere andre store dagblade, ja sågar på Politiken, hvorfor kan man så… Read more »

Last edited 11 months ago by H. D. Vind
Vicktor Børge
Vicktor Børge
11 months ago

Hvis man ser på, hvem der ejer weekendavisen – berlingske media – DPG Media (En Belgisk privatejet media gruppe) – så bør de antidemokratiske, dansk fjendtlige nationale holdninger ikke overraske. Hele målet med EU. er en langsom død til nationalstaterne og de oprindelige befolkninger. Logikken er: jo mere splid via islamisk indvandring jo bedre. Dertil lagt en media-styret had-kampagne mod den nationale kulturhistorie. De har nu i to døgn på berlingeren hyllet Uffe ellemand, som ikke mindre end en national helt af de helt store, selvom han er det modsatte i min bog – en person der har viet hele… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 months ago

Måske denne Sakine Madon forveksler Rasmus Paludan med nogen anden Paludan, nogen helt anden Rasmus, nogen anden hvid, for den Rasmus Paludan vi allesammen kender er hverken ekstremist eller idiot.

For muhamedanere ifølge deres tro frit for i et væk at udbrede løgn, for at styrke islam den pt. islamiske invasion, det gør de så, udbreder løgne.

Os andre er det forpligtiget at tale sandhed.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 months ago

Muhamedanerne ved udmærket at de er her for at håne og fornedre, dræbe og voldtage, udplyndre og stjæle vores land, vi er udlagt til fornedring til etnisk udrensning. Muhamedanerne det nye herrefolk, pt. oplever vi en lav intensiv borgerkrig, at Hedegaard at Paludan ude i et forsvar for vores allesammens danske og svenske værdier, at MSM har valgt side 100% på globalisternes på EU og islams side til enhver tid foretrækker islam frem for det nordiske folk som er lagt for had. Ikke kun islam der kan se at de nordiske lande frugter der hænger lavt, det morsomme snart kommer… Read more »

Nielsen
Nielsen
11 months ago

møgbeskidt

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 months ago
Reply to  Nielsen

Ikke nok med det, når moskeerne nedrives, byggematerialerne kan end ikke, må ikke genanvendes, de har være i brug i forbindelse med ond hedensk ideologi, altså kun den totale destruktion der gælder.

Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
11 months ago

Udsatte boligområder henviser – hvis vi tænker dybt nok – til at de danskere ,der stadig måtte bo der, i højere grad er udsatte for mellemøstlige konfliktløsningsstrategier, altså trusler og vold.Kulturligvis anvender etniske danskere også vold af egen drift, men vold er generelt ikke sanktioneret i de fleste danske miljøer.

H. D. Vind
H. D. Vind
11 months ago

I ikke-eksklusionens ånd er det mest korrekt at betegne hele Sverige some “udsat boligområde”.
Så bliver ingen holdt udenfor; og ingen diskrimineret.

Og så svarer det rent faktisk til realiteterne.
Hvilket jo er praktisk.

Når en fornuftig, logisk tænkende, yderst vidende og lettere libertariansk person som Rasmus Paludan betegnes som “højreekstremist”, er dét mere beskrivende for beskriveren selv, end for det tilsyneladende beskrevne.

Weekendavisens journalist måtte m.a.o.være decideret venstreekstremist.
Måtte imidlertid være totalt ubevidst derom.
En form for teknisk arbejdsskade.
Ideologisk malerhjerne

Lad sidste tjene dennes forsvar.

Nielsen
Nielsen
11 months ago

Hvorfor dog linke til MSM nyhedssider, der lokker dig til at betale til dem? Når de i horvejen har snabelen dybt nede i den danske skatteyders tegnebog. Hvis de ikke kan sælge deres fortielser og fordrejninger til folk er der en naturlig forklaring på det. Og det er ikke gavnligt for det frie ord at støtte blandt andre Male Genetalia Mutilation udøveren, som propaganderede i DanMarx Ramadanradio. -Jo han afslørede i et program at han havde fået hans drengebarn omskåret. Jeg husker ikke om det var på TV eller i radio. Men der er ingen tvivl om at det vi… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x