2
jul
Seneste opdatering: 2/7-22 kl. 1222
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Af Lars Hedegaard

Thomas Resen gør opmærksom på en passus i Minkkommissionens rapport på side 740:

“Statsministeren var i en direkte TV-udsendelse på TV2 – Go’ aften Live – den 12. november 2020. I udsendelsen havde man netop talt med statsministeren om, at der var begået fejl, da der ikke var hjemmel til at kræve aflivning, hvorefter hun af en minkavler blev spurgt, om de kunne få lov til at beholde nogle af deres dyr. Statsministeren svar var: ”Det korte svar er: ”Nej”.”

Udtalelsen faldt på et tidspunkt, da der hverken var lovhjemmel til at aflive mink eller give tempobonus. Men det skal ikke komme Mette Frederiksen til skade, at hun ser stort på lov og ret.

Som i flere andre lande har vi nemlig et tvedelt retsvæsen. For venstrefløjen gælder, at den kan slippe af sted med hvad som helst, hvis det sker i den gode sags tjeneste, og venstrefløjen bestemmer selv, hvad den gode sag er. Tilhører man “højrefløjen” – som f.eks. Inger Støjberg – falder der brænde ned, hvis man træder ved siden af dydens smalle sti. Sådan er retsordenen i det socialistiske Danmark.

Derfor er det helt efter (parti)bogen, at fru Frederiksen nægter at påtage sig noget ansvar for sit lovbrud. Ifølge den rådende retstilstand er hun nemlig i samme situation som Hendes Majestæt, der ifølge Grundloven er ansvarsfri og hvis person er fredhellig.

Det ville jo også være uretfærdigt, hvis dronningen var den eneste, der nød dette privilegium.

DR Pressemødet i Statsministeriet 2 t 10 min

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
1 month ago

Mette og hendes forbryderiske slæng, har ingen agt for den almindelige retsfølelse. For dem er loven kun lov, hvis de får ret.
Vi må se om det er klogt at fornærme befolkningen på den måde.
Jeg tror det ikke.

N. Darling
N. Darling
1 month ago
Reply to  Anders

Husk på, at Mette og hendes forgængere har haft ganske stort held med at klientisere store grupper af vælgere, og dem skal der derfor rigtig meget til at fornærme. Og mange andre vælgere har en temmelig begrænset hukommelse.

Og så er der alle vanevælgerne.

Anders
Anders
1 month ago
Reply to  N. Darling

Politikernes og især Mette Frederiksens despekt for borgernes retsfølelse, underminerer retssamfundet og skaber grobund for selvtægt, uagtet hvordan folk så ellers stemmer.
Men politikerne tror at de kan gå på vandet, indtil de får en velfortjent dukkert.

N. Darling
N. Darling
1 month ago
Reply to  Anders

Regimet har i vid udstrækning udstyret borgerne med “ejerboliger”, hvilket giver nogenlunde sikkerhed for, at folket ikke gør oprør. Det er jo som bekendt kun mennesker, som ikke længere har noget at tabe, der sætter sig op mod magthaverne.

Tag folks “ejerboliger”, biler, charterferier og pensioner fra dem, så skal du bare se løjer.

Anders
Anders
1 month ago
Reply to  N. Darling

Hvorfor tror du at politikerne, med tiltagende styrke, isolerer sig bag svært bevæbnede livvagter?
Jeg forventer ikke oprør fra de dikkende lammehaler, som hænger viljeløst fra socialdemokratiets patter.
Det er ofte de få som skaber forandring i denne verden. Og Mette Frederiksen har med sin psykopatiske ansvarsforflygtigelse, skubbet til stærke kræfter i borgerdybet. Politiske attentater er, på den baggrund, ikke længere en fjern mulighed, i den hedengangne andedam.
Takket være Mette og de radikale tissemænd og tissekoner.

Brian Olesen
Brian Olesen
1 month ago
Reply to  Anders

Det eneste mennesket frygter, er frygten selv, og derigennem finder vi også en af to løsninger skal vi sige på tidens problemer.

Den anden er den ekstrem og unaturlige ligestilling mellem kønnene, som har banet vejen for den dystopi, der nu for alvor oprinder på flere fronter.

Vi er nødt til at forstå den menneskelige naturlighed- herunder også nødvendigheden i for nogle at finde den indre kriger frem.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 month ago

Jeg er dybt imponert, i Sverige vil det være straffbart med att ironisere over Kongens “førsteminister”!
Se SwebbTV interview med Mats Dagerlind.

Vesten uddør 2025
Vesten uddør 2025
1 month ago

Bare rolig, Mette får sin straf.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x