3
jul
Seneste opdatering: 3/7-22 kl. 0201
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Større sympati for børnelokkere af fremmed herkomst end for minkavlere

Af Lars Hedegaard

Da jeg er ret tungnem, kan jeg ikke få øje på den store forskel på Støjberg-sagen og Frederiksen-sagen. I Støjbergs tilfælde var der efter de kloges opfattelse udstedt en ulovlig ordre, og det må man ikke, for så skal man i fængsel.

Det var i hvert fald det, vi fik at vide. Mette Frederiksen har også handlet ulovligt, men det skal ikke komme hende til skade, siger flere professorer, der får venlig omtale i Ekstra Bladet. Væk med alt det juridiske pjat, skriver bladets lederskribent.

Så er det meget bedre med et valg, så vælgerne kan udtrykke deres mening om statsministeren. Hvorfor gjaldt det samme ikke Støjberg? Man kunne jo have ventet til næste valg og ladet hendes vælgere afgøre, om hun var værdig til at sidde i Tinget.

Forklaringen er den enkle, at der blandt såvel ledende jurister som folketingsmedlemmer er større sympati for børnelokkere af fremmed herkomst end for minkavlere.

Heldigvis får Inger Støjbergs vælgere nu chancen for at demonstrere, hvad de mener om hende. Jeg stemmer ikke på Danmarksdemokraterne, men ønsker hende et kanonvalg. Om ikke andet så for at genere de folketingskolleger, der dolkede hende uden at have behøvet det.
.

Lokumsaftalen

Hvis de røde mister flertallet ved det tilstundende valg, kan Folketinget stadig beordre en advokatundersøgelse af Mette Frederiksens ageren og, hvis der er basis for det, indklage hende for en rigsret.

Det var bl.a. det, De Radikale ville undgå med deres valgmanøvre. Røde straffer ikke røde.

Det hele ligner en lokumsaftale: R lader som om, de har tvunget Frederiksen til at udskrive det valg, hun under alle omstændigheder ville udskrive. Til gengæld for denne “ydmygelse” slipper statsministeren for en fængselsstraf.

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 month ago

Udmærket med en advokatundersøgelse af Slette Mette Mink Forræderiksen. Men nok så vigtigt at den højtstående politioverordnede, der begik grundlovsbrud får fyresedlen. De skal sgu have at vide, at de skal overholde grundloven, Og de har ikke ret til at formulere et papir til minkavlere, som skriver at de SKAL slå deres besætninger ned.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Ingen i sin sunde fornuft kaster sig ud i et forsvar af hverken islam eller pædofili!

Rigsretssagen imod Støjberg lærte os, hvad vi allerede vidste, de Konservative og Venstre ligesom resten af venstrefløjen er for pædofili & islam, altså imod det danske folk.

Palle Almindsø
Palle Almindsø
1 month ago

Ja, for mange af os her på Snaphanen og Document.dk var der vist ingen tvivl om, at Støjberg ikke havde fortjent en rigsretssag på det foreliggende grundlag. Om M. Frediksen har fortjent en, skal jeg ikke kunne sige, hvem er det i øvrigt der bestemmer det? Tjae, det er kun i et begrænset omfang, politikerne bestemmer det, for mig at se, har medierne her en altoverskyggende og værdiladet indflydelse på disse ting. I politik sker der ikke mange ting, uden at de koordineret og manipuleret af medierne, der har deres multikulturelle dagsorden som kompas. Der kunne givetvis skrives bøger om… Read more »

N. Darling
N. Darling
1 month ago

R øjner nok også et par ministerbiler. Og forskellen på Støjberg og Frederiksen er skam til at få øje på. Den ene smiler, hvor arrogancen hænger udvendigt på den anden.

Opdager jeg, at nogle jeg kender stemmer R eller S ved næste valg, taler jeg ikke mere med dem.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 month ago

Danmark har också skapat en “Deep State”!

Knud Madsen
Knud Madsen
1 month ago

Ved nærmere eftertanke tror jeg, vi udsættes for en hel del narreværk. Man tror vist nok ikke, at en god del af befolkningen har selvstændig tænkeevne. Hold nu kæft, hvor er jeg træt af de allerfleste politikere og rødgardisterne i særdeleshed.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x