10
jul
Seneste opdatering: 10/7-22 kl. 1637
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Igår hölls en muslimsk massbön i Malmö. Det var den muslimska högtiden Eid al-Adha som gav upphov till händelsen. I lördags togs en park i Malmö över av en stor samling muslimer. De firar Eid al-Adha, som är den andra och större av de två viktigaste helgdagarna som firas inom islam. Den sägs hedra Ibrahims vilja att offra sin son Ismail för att lyda Allahs befallning. Det innefattar inte sällan offer av får, ko, get, buffel eller kamel. Så här såg det ut i parken i Malmö under händelsen: læs videre på Muslimer tar över Malmö-parken og Muslimer overtager park i Malmø på islamisk helligdag – det er den fremtid, der kan vente Danmark


Danmarksdemokraternes bulder og brag

Af Lars Hedegaard

Er Inger Støjberg villig til at udtræde af konventioner, der forhindrer danskerne i at være herrer i eget hus?

Uden at vide det, går jeg ud fra, at Pernille Vermund i disse dage spekulerer på, hvad hun kan gøre for at tilbageerobre alle de stemmer, som hendes nære veninde, Inger Støjberg, har snuppet fra den ene dag til den anden. Faktisk er Nye Borgerliges opslutning halveret siden forrige meningsmåling den 23. juni – fra 8,5 til 4,2 pct. Denne sensationelle udvikling må skyldes, at de frafaldne NB-vælgere tror, at Støjberg står for det samme som Vermund og hendes fæller.

Det gør hun imidlertid ikke, og derfor er den tidligere Venstre-minister sårbar, hvis Nye Borgerlige forstår at spille kortene rigtigt. Hvad mener Støjberg f.eks. om de konventioner, som islam-apologeterne altid påberåber sig, hvis nogen prøver at dæmme op for ummaens vækst og imamernes stigende magt? I praksis virker disse konventioner som selvmordspagter promoveret af en globalistisk overklasse, hvis mål er at gøre op med den folkelige suverænitet og slavebinde den foragtede almue. Er Inger Støjberg villig til at udtræde af konventioner, der forhindrer danskerne i at være herrer i eget hus?

Og hvad med EU? Man forstår, at Støjberg vil lægge sig midt imellem dem, der elsker Unionen, og dem, der vil ud af den. Hvad skal det i grunden betyde? Er det overhovedet et sted at stå?

Det kommer vi utvivlsomt til at høre meget mere om, alt mens valget nærmer sig. Inger Støjberg er godt skåret for tungebåndet foruden smuk og charmerende. Mange søde ord vil flyde fra hendes læber, men betyder de noget? Eller er de, som Shakespeare skrev i Macbeth, ”Sound and fury, signifying nothing”?

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Støjberg-sagen viser os hvem i Folketinget der er fortalere for islam for en befolkningsudskiftning – pædofili & indavl.

Her er listen hvem der stemte for og imod:

https://www.altinget.dk/artikel/overblik-saadan-stemte-politikerne-om-rigsretssagen-mod-stoejberg

Det fremgår også af listen hvem i Folketinget var slet ikke til stede, 50 års forfejlet immigrationspolitik antyder, at langt bedre om de reelt slet ikke var til stede.

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago

“Er Inger Støjberg villig til at udtræde af konventioner” Nej, det er Støjberg ikke. Det har hun i øvrigt også turneret land og rige rundt for at understrege- herunder på landets mange gymnasier, hvor konventionerne nærmest blev glorificeret og fik prædikatet et “gode” for Danmark. Jeg er i øvrigt sikker på, at Vermund nok skal få udstillet Støjberg i tilstrækkelig grad til, at hun får svært ved at skille sig væsentligt ud fra de andre såkaldte blå partier i den kommende valgkamp. Men når alt kommer til alt, så er det i høj grad medierne, der bestemmer partiernes mandatmæssige tilslutning… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x