20
jul
Seneste opdatering: 20/7-22 kl. 1013
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dr. David Martin er ikke den eneste, der siger det, men det må betegnes som værste scenarie for Covid sprøjternes endnu delvis ukendte virkninger på lidt længere sigt. Og tænk hvis det er sandt, ingen kan idag sige, det ikke er. Der vil være mangel på mennesker til at pleje de syge og døende.

Andre links fra idag: Quadruple/Triple Vaccinated now account for 92% of COVID Deaths across Canada. – More Vaccine-Injured Pilots Speak Out as Groups Pressure Airlines, Regulators to End Mandates.The Covid-19 Crisis and “The Seventh Wave”: Our Politicians are Fraudulent, Complicit and Incompetent.


Sygdomme hos Covid-vaccinerede hhv. uvaccinerede børn

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago

Paul Thomas video over, «VAXXED-UNVAXXED», har faktisk å gjøre med vaksiner generelt, den er fra 2020 og berører ikke covid-injeksjonene overhodet…

Dragen
Dragen
1 year ago

Er der stadig ingenting om disse forhold : at mange vil dø , mange allerede dør , mange allerede er døde. Voldsomme stigninger i cancer , myocardities , autoimmune sygdomme , og alle mulige andre diagnoser. Er der stadig ingenting om det i msm? Er der stadig ingen, i bestemme segmentet- der virker rædselslagne/ gribes af panik? Er det forhold der er så omfattende at det ikke kan begribes? Jeg spør fordi jeg ikke selv har mulighed for at følge msm. (Min nerveskade tåler det ikke) Hvis nogen har svar eller overvejelser, vil det oprigtigt glæde mig meget , at… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x