22
jul
Seneste opdatering: 28/7-22 kl. 0612
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vaxxed and infected” Sandheden pibler frem på FOX-TV med over halvandet års forsinkelse

TV er underholdning, så man skal lige igennem noget af den først. Ganske snart vil EU, WHO, WEF og Europas regeringer hævde, vi har en ny virusvariant, der kræver nye indsprøjtninger. Det vil naturligvis være endnu en løgn.

I lang tid har man kunnet se, det var op ad bakke for sandheden om vaccinerne i MSM, når den ikke engang kunne siges på FOX, men nu begynder der at ske noget. Nu er deres mange seere endelig ikke længere i tvivl om, at vaccinerne er både virkningsløse og livsfarlige efter at have hørt Tucker den 21 juli. FOX følger den lille GB News med Mark Steyn. Hullerne i dæmningen vokser

Danske medier og de magtens statsuddannede eftersnakkere de kalder journalister, kan nok belave sig på, at de i løbet af ikke alt for lang tid kommer til at spytte ud med sandheden om den, og finde en grimasse til, hvorfor de har løjet i to år med tab af mange menneskeliv til følge. Hør de første tyve minutter af Tucker, – endelig lægen til sidst – der blandt andet bygger på de tyske myndigheders: German government admits to side effects following mRNA vaccine, 1 out of 5000 jabs cause severe problems,israelernes: New study: COVID booster significantly delays end of infection og The Lancets Risk of infection, hospitalisation, and death up to 9 months after a second dose of COVID-19 vaccine: a retrospective, total population cohort study in Sweden.

Vesteuropæernes tankelammende tillid til øvrigheden

Østeuropæerne er kurerede, men kuren var dyr, langvarig og hård. Skal det virkelig være nødvendigt hver gang vi møder totalitarisme?

Hvad er da hele det politiske formål med Covid og vaccinesvindlen? Det får man forklaret råt for usødet nedenfor hos Computing Forever, men folk har ikke gidet ikke sætte sig ind i det. Derfor vil det hele komme bag på dem, når de en dag vågner op i den digitale koncentrationslejr, ikke har nogen ejendomsret, ikke kan køre i bil længere, kun kan spise insekter og er underlagt universel overvågning. Derfor er de også så nemme at snyde for enhver, der er skrupelløs nok, og det er jo desværre danske politikere og sundhedsmyndigheder. Det vil formentlig vare nogen tid inden dette kommer på FOX, men det kommer.

Ti – femten procent af befolkningen ved allerede dette. De er ikke vaccinerede, og de bliver det aldrig, for de æder ikke alt ubeset, som kommer fra selvindbildte autoriteter. Resten har fået det, der med et godt svensk udtryk hedder en tankeställare. Vi har det ikke på dansk. Måske sproget røber os, måske flertallet af os bare er sværere at bringe til at tænke, før det er for sent. Prof. Michel Chossudovsky siger med rette: “Korrupte vestlige medier og politikere bør efter dette have diskvalificeret sig selv fuldstændigt.”

Covid: Den trojanske hest for klimasvindlen

Man kan supplere med denne

The Covid-19 Crisis and “The Seventh Wave”

Our Politicians are Fraudulent, Complicit and Incompetent  (Globalresearch)

4 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

“Hvem stoler på lægerne efter dette?” Ja hvem kan man overhovedet stole på, oven på denne chokbehandling? Alle ens gængse forestillinger om retskafne mennesker, kontra medløberne har været en tur i saltsyren i disse år. Kvantitativt set, er der jo ingen, som i INGEN, solid modvægt til det rød/blå korrupte rakkerpak, der sidder som byldens indhold i Folketinget. Kvalitativt set, er der opponenter. Men de er for få. Alt for få. Jeg kom desværre for skade at klikke ind på JPs blogside. Det er jeg ellers holdt op med efter kommentarsporet til disse blogs blev lukket ned. Men sørme om… Read more »

Piotr
Piotr
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hej Margrethe! Jeg læste også Rune Sinke´s sure opstød i JP. OG, den undelynemig om han ikke kalder sig borgerlig-konservativ eller er det national-konservativ. Rune mente at Søren Pape blot var en teknokratisk levebrødspolitiker, hvilket jeg er dybt enig med ham i(justitsminister uden at være valgt til hoPPeBorgen. SIC!). Derfor er Rune nu lun på Mette FUSK, fordi Rune ønsker politikere der kan handle, før det er forsent. JA-tak, men hvad nu hvis deres handling er direkte diktatorisk, bryder med en til flere retsprincipper, incl. Grundloven? Det jeg fandt utrolig arrogant i Rune´s blog, var at han ignorere totalt, at… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x