23
jul
Seneste opdatering: 24/7-22 kl. 0150
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Klokken er fem minutter før midnat. Hvem skal redde os, når borgerkrigen begynder?”

Sverige har allerede importeret en hær af 700.000 unge muslimer i krigsfør alder, så borgerkrigen mod en nation af pensionister og pacifister kunne sagtens begynde allerede, og den ville let kunne vindes af islam. Men den ligger lidt endnu og venter på en casus belli.

Forfatteren Arne Weinz ved til forskel fra nordiske politikere noget om  erobrerideologien islam, og han ved noget om, hvor farlig en situation Sverige nu er anbragt i af dem. Man kan høre med her, hvis man ikke er helt klar over det, eller lider af illusioner om, at dette vil gå godt dvs. ublodigt. Det gør det ikke.

Sverige og dets naboer kan lige så godt forberede sig på det. Det er ilde for Norge med en landegrænse til Sverige på 1.630 kilometer, omtrent afstanden København-Rom. Danmark skal bare blokere en bro til den nabo, der bliver kommende danskeres Gaza og islams brohoved i Norden.

En svensk intifada set gennem politiets kropskameras

Se korankravallerna från polisens kroppskameror UTAN SVT-PIXLING

Indvandreres angreb på den svenske stat og svensk politi

3.3 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg sidder og genlytter Arne Weinz på swebbtv – Sveriges bedste TV – kanal, som han udtrykker sig. Han er ved at være et kendt ansigt på den kanal, og han er altid værd at lytte til, selv om man tit bliver temmelig trist over den udvikling Sverige er midt i. Afvikling er nok et præcisere ord.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x