25
jul
Seneste opdatering: 26/7-22 kl. 1411
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

78 % af atmosfæren består af nitrogen (kvælstof). Nu er det skadeligt

I USA brænder dusinvis af fødevarefabrikker ned nærmest ukommenteret. Globalistejede Reuters forsikrer os om, at det sandelig ikke er led i en plan for at skabe fødevaremangel. I Holland vil den World Economic Forum – certificerede Mark Rutte inddrage 30 procent af landbrugets arealer, fordi “det producerer for meget nitrogen” (78 % af atmosfæren består af nitrogen.) To milliarder mennesker spiser regelmæssigt insekter – af nød. Nu skal Vesten også af en grund, der er lige så absurd som latterlig.

Prisen på proteiner fra kød, æg og ost vil eksplodere, men insekter vil være bilige. Mange steder – også f.eks. i Horsens – opføres insekfabrikker. Vil Klaus Schwab også få serveret insekter, når han kommer hjem til sin schweiziske villa om aftenen? Naturligvis ikke. Men danske medier lader sagen ligge helt og aldeles trods at dette vil nå eksporterhvervet dansk landbrug også. Hvorfor mon? Hvad sker der nærmere med landbruget i Holland?

Mark Rutte is Very Deeply Involved in the World Economic Forum

4.4 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Limewood
Limewood
1 year ago

For nogen mente en af nådigherrerne på herresædet i Bruxelles, at undersåtterne ikke skulle gå i bad så ofte – af hensyn til energiforbruget forstås. Jeg formoder, at det er derfor nådigherrerne har delt lidt ekstra bestikkelse ud til ridefogederne i deres nærhed – for at kompensere for tidernes inflatoriske ugunst – sådan en tusse pr. tekno- og bureaukrat ekstra pr. måned. Hvem ved! – Måske er det fordi priserne på pudderet til de hvide parykker, parfume er steget til ublu højder, og at stanken i kommissionsgangene og parlamentet er blevet så tyk, at stanken af virkeligheden er kommet lidt… Read more »

Limewood
Limewood
1 year ago
Reply to  Limewood

En fjel havde sneget sig ind i mit ovenstående inlæg.

Der skulle stå: For nogen tid siden….

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

EU & NATO – WEF & WHO er blevet vores “venner”!!!!!! Så opfinder regeringen en “fjende” i Rusland, og nedprioritere det danske folk til junkstatus uden samme rettigheder som de islamiske invasionsstyrker den onde ideologi der nu i vold og voldtægter hærger landet, fordi vi det danske folk ligesom kun i vejen for den nye vision “The Great Reset”, også langt lettere det som Mette Frederiksen har gang i at ordret gentage alt der kommer fra Klaus Schwab, lettere at lemlæste og slå danske ihjel, selv om Mette Frederiksen udtaler at “et dødsfald er et dødsfald for meget” er virkeligheden… Read more »

Mark Poulsen
Mark Poulsen
1 year ago

Alene i Idaho er ni store bagerier brændt ned til grunden i løbet af den seneste uge, ligesom der også har været brand på virksomheden Beans Inc.der fremstiller bagte bønner.

Der var en notits om hændelserne i én lokalavis i byen Murtaugh, og ellers skjules det for indbyggerne.

Ulla Jensen
Ulla Jensen
1 year ago
Reply to  Mark Poulsen

Ovenstående er også en af de store løgne. Men det bekymrer ikke Snaphanen, blot den passer ind i narrativet.

Poul Markus
Poul Markus
1 year ago
Reply to  Mark Poulsen

Sidste nyt:

Nedbrændingen af bagerier fortsætter med uformindsket styrke: Nu 22 stater og 53 virksomheder!(Man har set en illegal mexikansk indvandrer fumle med en lighter i Texas)

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Hvor skal man henvende sig, hvis man gerne vil modtage kassevis af gratis smagsprøver på insekter? Når et nyt produkt skal skydes i gang, plejer der jo altid at være uddeling af gratis smagsprøver. Og da jeg er lidt tungnem, skal det være meget store kasser med gratis insekter. Jeg kan jo ikke på forhånd vide, om det er den ene eller anden type, der falder bedst i hønsenes smag. Men de plejer ikke at være kostforagtere og kvitterer gerne for den slags lækkerier med mange gode æg. Næst efter insekter er korruption jo dit speciale, Klaus Schwabs. Så send… Read more »

Frank Andersen
Frank Andersen
1 year ago

Forleden fik jeg en flue i halsen da jeg cyklede til bageren. Det var ikke rart, så jeg kommer altså ikke til at spise insekter.

Mike Trudeau
Mike Trudeau
1 year ago

Nedbrændingen af fødevarevirksomheder i USA har nu spredt sig til Canada, hvor en cubansk teenager født på Haiti netop er blevet anholdt tæt på et firma, som fremstiller madolie. Negeren påstod, at han havde arbejdet for firmaet i to år for 1 $ i timen, hvorefter han blev løsladt af det stærkt venstreorienterede politi, der ikke mente, at noget ulovligt var sket.

Den cubanske neger fra Haiti kan nu se frem til en klækkelig erstatning for ulovlig frihedsberøvelse. Ingen kvaler, skatteyderne betaler!

piphans
piphans
1 year ago

Eva Vlaardingerbroek🙏

piphans
piphans
1 year ago

We have to arrest Adolf Schwab and support the Dutch farmers💪

piphans
piphans
1 year ago

Sjovt nok så æder alle dem der vil have os til at æde deres lort, de æder bøffer og lækker mad.
Forbryderen Mette Frederiksen og hendes støtter skal på galgebakken som de første i mange år.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Insekter er fulde af sygdomsfremkaldende parasitter, ligesom de parasitter som vil have os til at spise dem

Ulla Jensen
Ulla Jensen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Insekter avles bl.a. på socialistisk styrede statslige insektfarme i USA og Vesteuropa, hvor f.eks. kakerlakker, som allerede nu er en yndet spise i visse dele af verden, indpodes nanochips, som via menneskemaver går i blodbanerne, hvor de fæstner sig på hvide blodlegemer.

ullajensen@yahoo.com
ullajensen@yahoo.com
1 year ago
Reply to  Ulla Jensen

Som allerede nævnt andetsteds. Jo større løgn des større chance for at få offentliggjort kommentaren.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x