27
jul
Seneste opdatering: 28/7-22 kl. 0215
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Min gamle ven Paul Weston med blandt andet en kritik af de efterhånden aldeles afskyelige, globalistejede vestlige propaganda-medier. Krigen kalder de mest bizarre ting frem i dem.

Vogue sendte den mondæne fotograf Annie Leibovitz til præsidentparret i Ukraine

Se flere billeder og læs lyrikken på Portrait of Bravery: Ukraine’s First Lady, Olena Zelenska

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank Andersen
Frank Andersen
1 month ago

Nedbrændingerne af fødevarevirksomheder har nu nået et fuldstændig grotesk omfang. P.t. er 43 fabrikker i 54 amerikanske stater, i 19 canadiske provinser og i 9australske delstater blevet brændt ned af venstreekstremistiske tiltængere at New World Order.

Det siger lidt om situationen når, hverken politiet eller andre myndigheder forsøger at fange forbryderne, ofte kommunister, der ønsker uhindret indvandring fra Mellemøsten, og som endda praler af deres ugerninger på de sociale medier. Det forlyder, at det i North Dakota ikke længere er muligt at købe tændstikker i de lokale kiosker. Ildspåsætterne har simpelthen tømt butikkernes lagre.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 month ago

Jeg tror at den eneste måde fred i Ukraine kan opnås er ved at stoppe for våben leverancer til Zelenskyj så han tvinges til forhandlings bordet. Jeg har før næret sympatier til præsidenten, men jeg begynder at tvivle på at han har “helt rent mel” i posen. Men den vestlige våben industri vil såmænd gerne tjene rare penge på at holde krigen i gang. Jeg har forresten givet mig til at studere Ukraines historie, og har fundet ud at området igennem tiden har været under indflydelse af flere folkeslag siden 1700 tallet, så suveræn landet er kan der herske en… Read more »

Birger Hansen
Birger Hansen
1 month ago

Her vil jeg trods alt give sølvpapirshattene ret, for jeg tror heller ikke et øjeblik på, at Biden har haft Corona. Han har muligvis fejlet et eller andet, men så har han jo også læger til rådighed som almindelige borgere kun kan drømme om.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x