28
jul
Seneste opdatering: 28/7-22 kl. 0843
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“There is a bad buzz around the city because of these criminals, and throughout the whole country, more or less”

Dateline (juni 2022) er australsk og som sådan ikke allerværst politisk korrekt. Det giver et brugbart snapshot af Sverige, selvom man skal leve med betonsosser som Lisa Pelling og lægen Ardavan Khoshnood, der lirer de sædvanlige socialpolitiske forklaringer af sig.  Man får et relativt neutralt billede af Sverigedemokraterne, og billedernes sandhed trænger uvægerligt igennem alle forsøg på bortforklaringer.

Planlagt sygdom

Tænk, så skal der snart sprøjtes igen. Vi ved det allerede, selvom der er tre måneder til. Det er virkelig planlægning at vide, hvornår vi bliver syge og hvornår vi bliver raske igen. Forbrydelsen imod befolkningen fortsætter. Politikerne fortsætter med at påføre os død, invaliditet og endnu ukendte bivirkninger. Desuden graver sig dybere og dybere ned i skyld tilsyneladende forvissede om, at de aldrig bliver draget til ansvar. Det bliver de kommende års store cliffhanger: Er vi stadig en retsstat?

“I Hillerød Vaccinationscenter søger vi sundhedsfagligt personale til at hjælpe med at vaccinere mod COVID-19 i perioden 1. oktober – 30. november 2022.”

Din profil
For at søge jobbet som vaccinatør er det en forudsætning, at du er i gang med eller har færdiggjort en sundhedsfaglig uddannelse. Du kan være i gang med eller have færdiggjort uddannelsen som fx (listen er ikke udtømmende):

Sygeplejerske
SOSU-assistent
Læge
Paramediciner
Ambulancebehandler
Tandklinikassistent
Veterinærsygeplejerske
Dyrlæge
Jordemoder
Farmakonom
Humanbiolog
Laborant
Bioanalytiker
Tandlæge
Tandplejer
Radiograf
Fysioterapeut
Ergoterapeut
Farmaceut
Feltmediciner fra Forsvaret og Hjemmeværnet
Andet relevant sundhedsfagligt personale.
Du må gerne angive i din ansøgning, om du har erfaring med at vaccinere, fremstille lægemidler eller arbejde i laboratorium.

Du vil naturligvis modtage den nødvendige oplæring og indsigt i vaccinationsproceduren inden opstart.

Foruden din faglighed er det vigtigt, at du har lyst til at bidrage til en vigtig samfundsopgave, og at du trives i en travl og omskiftelig hverdag, hvor du møder mange borgere dagligt. Det er også vigtigt, at du er serviceminded og sætter en ære i, at borgerne får en god oplevelse.

Vi følger gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen omkring, hvilke personer som vurderes til at være i øget risiko for COVID-19. Dette betyder, at hvis du er i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb ved COVID-19, kan vi desværre ikke tilbyde dig ansættelse.
Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: COVID-19: Personer i øget risiko – Sundhedsstyrelsen.

Vil du vide mere?
Spørgsmål til ansættelse sker ved at ringe til Centerets telefon på tlf. nr. 20 41 31 78 i telefontiden:
Mandag kl.: 15:00 – 17:00
Fredag kl.: 10:00 – 12:00
Lørdag kl.: 10:00 – 12:00

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Dit ansættelsessted vil være på Hillerød Vaccinationscenter – Østergade 8, 3400 Hillerød.

Vi søger både medarbejdere på fast timetal og medarbejdere, der tilknyttes som timelønnede tilkaldevikar.

Ansættelsen er tidsbegrænset og løber frem til den 30. november 2022.

Arbejdstiden vil foreligge i centerets åbningstid, som er mandag – søndag kl. 7:30 – 20:30.

Ansøgningsfrist og ansættelsesprocedure
Ansøgningsfristen er torsdag den 1. september 2022.

Send din ansøgning via linket “Søg job” på denne side.
Ansøgninger pr. mail modtages ikke.

Vi ansætter løbende.

Lokation: Region Hovedstadens Akutberedskab

Ansøgningsfrist: 01 Sep 2022

Geografiske områder
Vikariat
Ansøgningsfrist d. 01.09.2022
Jobsøgerinteresse

SOSU.NU

1 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Nu farer der vist en djævel i mig. Jeg melder mig kraft dejsme som vaccinatør! Når hele holdet af hippoer så er samlet til “oplæring”, lader jeg maskingeværet med lutter dumme spørgsmål blive skudt af: “Skal vi også fortælle dem, at fire procent af de anvendte injektioner er dødsensfarlige?” “Skal vi huske at fortælle dem, at samtlige studier fra hele verden viser det samme: Flertallet af smittede, indlagte og døde er vaccinerede? “Skal vi huske at fortælle dem, om den signifikante stigning i cancertilfælde blandt de vaccinerede? – og nå ja, så havde jeg nær glemt alle blodpropperne, men det… Read more »

Birger Hansen
Birger Hansen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Lad mig foreslå, at folk helt undlader at blive vaccineret. Om ikke for andet, så fordi det jo har vist sig, at skidtet ikke rigtig virker.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Gør det Margrethe. Måske skal det sikres først , at du ansættes SAMMEN/SAMTIDIGT med nogen der kan optage lyd/ billeder. Særligt er LYD siden vigtigt. De der optager kunne evt. efter dine spørgsmål gøre op med sig selv , at de ikke er intereseret i en ansættelse alligevel ? Gør det Margrthe. Det ER en god ide. ( jeg kan godt se, at du selv og samlever mm skal tænke det GODT igennem først……men herfra, – rigtigt god ide.)

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Tak for opbakningen! Der skal lige tygges drøv på alt det praktiske.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Injektiøse gaskamre, – i love it …..et virkeligt godt begreb. Sprog kommer før bevidsthed, så at udvikle ord og begreber, der er betegnende , er vigtigt.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Margrethe

Gør det, alene fordi ingen andre gør det. Send evt en mail til søren grinderslev, han har en baggrund i tv og film produktion og vil 100% sikkert hjælpe dig med det tekniske mod at få lov til at lave en video ud af det. Uwe max kender ham også, så selvom jeg ikke har hans email burde den være nem at skaffe. Jeg forventer intet, men håber at blive positivt overrasket. PS: Hvis de lugter lunten og du ikke får jobbet, så kan du også lave flyers med relevante informationer som dem du nævner, og dele dem ud udenfor.… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

“Jeg forventer intet” – øeh tak for tilliden.

Flyers vil være en anden god ide. Jeg tror nok, jeg kan lokke nogle fodsoldater fra Frihedsbevægelsens Fællesråd, FBF, med på den del. Vi har immervæk uddelt 200.000 af slagsen det forgangne år, med et lignende tema, dog ikke så specifikt.

Lige nu er FBF dog mest optaget af deres stævning af Mette F., FB , Tjek Det, osv, for censur hos EMF. Det er ret interessant, det de har gang i. Her en video om sagen:

https://fbf.one/nyhed/facebooklive-den-21-juli-2022-om-emd-sagen/

Pavel
Pavel
1 year ago
Reply to  Poul

“måske endda bedre hvis man er flere om det”

Nej, ikke nogen god idé, for hvad to ved, ved alle!

ino
ino
1 year ago

Følgende link er interessant læsning bl.a. vedrørende den danske behandling af indberetninger om bivirkninger af “vaccinerne” (Jeg har endnu ikke hørt den omtalte podcast):
https://sundhedskultur.dk/podcast-og-radio/400-nysgerrig-podcastserie-om-vacciner-borer-i-politisk-ukorrekte-varme-kartofler.html

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x