29
jul
Seneste opdatering: 2/8-22 kl. 1539
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

berlin neukölln 2015 550

Foto @ Snaphanen.dk, klik foto for helskærm

Konspirationsteorien som blev en realitet. Hver 3. ‘svensk’ mor er  udlandsfødt

Af  Erling Marthinsen

Efter at Renaud Camus skrev bogen Le Grand Remplacement om den store udskiftning af Europas befolkning, blev han anklaget for rene konspirationer, og alle henvisninger til teorien blev afskrevet som højreekstremisme. Men virkeligheden kan ikke længere skjules.

I Sverige, dette post-demokratiske land, som har en alt for lang grænse mot Norge, er nu hver tredje fødende kvinde udenlandskfødt. Antallet af etniske svenskere synker på grund af for lave fødselstal, mens indvandrerbefolkningen vokser hurtigt. For det er ikke bare den massive indvandring, som påvirker demografien i nabolandet, skriver Samnytt.

Det är inte bara Sveriges exceptionellt höga massinvandring som driver på utvecklingen utan också att utlandsfödda kvinnor står för en allt större andel av nativiteten. Detta samtidigt som svenska kvinnor föder allt färre barn

I halvfjerdserne havde kun én af ti nyfødte udenlandsfødte mødre. I dag er tallet omkring en tredjedel. I byer som Malmö og Södertälje er svenskerne allerede i mindretal.

Ifølge prognoser fra SCB vil udviklingen bare forstærkes i årene som kommer. Det er kun et spørsmål om tid før svenskere er i mindretal i det som en gang var Sverige.

Hvem der får børn betyder noget for, hvordan det svenske samfund vil udvikle sig. Tendensen er ikke lovende, for at sige det forsigtigt.

Samtidigt som andelen utlandsfödda mammor ökar, är det bland dessa också jämfört med tidigare avsevärt fler som är födda i geografiskt och kulturellt avlägsna länder, vars barn föds in i parallellsamhällen och segregation med osvenska värderingar.

Foreløbig er andelen indvandrere så tilstrækkelig «lav», at der totalt set fødes færre end der begraves i Sverige. Men masseindvandringen sørger for at befolkningen alligevel øger. Og snart vil andelen indvandrere nå brydningspunktet, hvor antallet fødte passerer antallet som dør. Da får man en rent indvandringsdrevet befolkningsvækst.

Dette er Le Grand Remplacement i praksis. Befolkningen skiftes ud, som Bertold Brecht forudså. Brecht foreslog sarkastisk at oppløse folket og vælge et nyt. Svenske politikere oppfattede det sarkastiske budskab som en opskrift.

Men selv SCB forsøger, som vort eget SSB, at skjule realiteterne.

I SCB:s demografiska långtidsprognos ser man i motsats till nuvarande en utplaning av andelen utlandsfödda mammor och efter 2070 till och med en liten minskning. Det är oklart vad myndigheten grundar den prognosen på.

Man behøver ikke en magisk Vedum-kalkulator for at forstå at med 100.000 nye «svenskere» ind hvert år, og med højere nativitet blandt udenlandsfødte end blandt svenskere, så er endestationen et Sverige med en stadig lavere andel svenskere.

I løbet af nogle årtier er svenskerne i mindretal i deres eget land. Vi nordmænd går ad den samme vej, om end i et lidt lavere tempo.

Var tredje barnaföderska nu invandrare

Oversættelse – Snaphanen.dk

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
17 days ago

Der er en ting som jeg ikke forstår. Det er hvorfor de statsstøttede medier ikke fortæller os hvor mange nyfødte der har etnisk dansk herkomst, og hvor mange som har etnisk(muslimsk) herkomst.
Tør man ikke, er man bange for at blive betegnet som racister eller er man bange for at forsstøde sig imod EU eller konventionerne. Noget er rivende galt!.

Birger Hansen
Birger Hansen
17 days ago

Det kan man sikker se på Danmarks Statistiks hjemmeside, men ellers er det ikke længe siden, at et af de trykte statsejede medier oplyste de mest almindelige navne for nyfødte piger og drenge. Heldigvis var begge navnene danske.

ino
ino
16 days ago
Reply to  Birger Hansen

Nej, forkert. Man kan helt sikkert ikke se det på Danmarks Statistiks hjemmeside. Folks religion bliver nemlig ikke registreret, hvilket i dag ar ravende sindssygt.

Bastardo
Bastardo
16 days ago

Journalisterne ved godt, hvem der betaler deres løn.
Man skider ikke i egen rede.

Birger Hansen
Birger Hansen
17 days ago

Det store spørgsmål er: Hvad har politikerne tænkt sig at gøre når den sidste europæiske vælger og skattebetaler er udskiftet?

Se, det kunne være interessant at få belyst!

Bastardo
Bastardo
16 days ago

Stänga Bron. Nu!
København vil ganske vist komme til at mangle migrantarbejdere fra Skåne, men det er et lille offer at betale.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
16 days ago

Birger Hansen, håber du har ret.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x