30
jul
Seneste opdatering: 30/7-22 kl. 1553
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto @ Snaphanen.dk, klik for helskærm

Af Lars Hedegaard

Politisk set har Donald Trump ikke meget til fælles med den grumme russer, Lev Trotskij, præmiekommunisten og skaberen af den røde hær. Men som historiske skikkelser ligner de hinanden, idet de begge har fået rollen som folkefjender og skadevoldere, som statsmagten med alle midler måtte bekæmpe. Indtil Stalins agent i 1940 myrdede Trotskij, optrådte sidstnævnte i det sovjetiske regimes propaganda som den diabolske kraft bag alle ulykker, der ramte det kommunistiske lykkeland. Gik en maskine i stykker, var der mangel på kartofler, eller gjorde bønderne modstand mod tvangskollektiviseringen, så var det Trotskij, der var på spil.

Sådan også med Trump, som har været den herskende klasses rædsel, siden han bekendtgjorde sit kandidatur til præsidentposten i 2015. Lige siden har amerikansk politik i det væsentligste drejet sig om at få ram på den opsætsige opkomling, der nægtede at spille efter Den Dybe Stats regler. I stedet opviglede han til modstand mod den demokratisk-republikanske junta, som i årtier havde siddet så uantastet på magten. Det slipper man ikke helskindet fra, og allerede inden præsidentvalget i 2016 havde juntaen mobiliseret sit magtapparat, FBI, Justitsministeriet, diverse ngo’er, Hollywood og de lydige medier for med alle midler at knuse dette onde menneske.

Siden har amerikansk politik været domineret af bestræbelserne på at komme Trump til livs: Det føderale politi, FBI, spionerede mod ham og hans støtter allerede inden præsidentvalget, og Hillary Clinton opdigtede og finansierede en påstået sammensværgelse mellem Trump og Rusland, der efter årelange undersøgelser viste sig at savne ethvert grundlag. Ikke desto mindre dømte Repræsentanternes Hus ham ved to skandaløse rigsretssager, og nu videreføres anti-Trump-kampagnen i skikkelse af Januar 6-travestien i Repræsentanternes Hus, som i flere måneder har gennemført en stalinistisk skueproces mod den tidligere præsident. Hensigten er tydeligvis at lægge op til en straffesag, der skal ende med, at Trump kommer i fængsel og dermed forhindres i at blive præsidentkandidat i 2024.

Ifølge Trump er den demokratisk-republikanske kamarillas egentlige mål ikke er ham selv. Hensigten er at knuse den middelklasse af lønmodtagere, landmænd og andre mindre næringsdrivende, som har udgjort rygraden i den konstitutionelle republik og været værnet mod det tyranni, som er Den Dybe Stats egentlige endemål. Historisk har USA’s middelklasse ført an i modstanden mod kongelig enevælde, fascisme og kommunisme. Nu hedder fjenden World Economic Forum og andre totalitære aktører, der arbejder for at påtvinge USA et anti-amerikansk, globalistisk styre, som atter vil opdele befolkningen i herrer og slaver.

Det gør ingen forskel, om globalisterne kalder sig demokrater eller republikanere. De er lige svorne fjender af den Amerika-først-politik, som Trump har villet føre til gavn for arbejdere og andre småkårsfolk. Blandt deres yndlingsmetoder har været at forarme middelklassen gennem en politisk organiseret inflation og et angreb på civilsamfundet i form af uhindret indvandring og medfølgende kriminalitet og stofmisbrug, som sidste år tog livet af mere end 100.000. I denne sammenhæng må man også se den woke-ideologi, som magthaverne prøver at pådutte en vrangvillig befolkning, og hvis formål er at knuse kernefamilien, indoktrinere skolebørnene med socialistisk og seksualiseret propaganda samt ophæve den traditionelle definition på mænd og kvinder. Et opløst og rodløst folk er forsvarsløst og henvist til at rette sig efter magthavernes befalinger. Af samme årsag fører Biden-administrationen kampagne mod borgernes grundlovssikrede ret at eje og bære våben. I en totalitær stat er kun magthaverne bevæbnede.

Alt bliver brugt i denne krig mod demokratiet. Man opfinder nye forbrydelser, så som det at ytre tvivl om udfaldet af valg og ”foragt for Kongressen” – som Trump-støtten Steve Bannon netop er blevet dømt for, fordi han nægtede at deltage i Januar 6-hekseprocessen. De demokratisk-republikanske magthavere i Repræsentanternes Hus forlanger nu indsigt i de samtaler, som Trump har ført med sine advokater og nære medarbejdere, og hvis advokaterne og medlemmerne af Trumps stab nægter at stille op til afhøring, kan de ende med at få samme behandling som Bannon. Januar 6-høringerne går ikke ud på at finde frem til sandheden om noget som helst, men at skræmme enhver faktisk eller potentiel opponent af tyranniet til underkastelse.

FBI og Justitsministeriet bliver åbenlyst og skamløst mobiliseret for at få ram på alle formastelige. Den republikanske senator Chuck Grassley meddeler, at flere højtplacerede whistleblowers i FBI fortæller om et systematisk misbrug af det føderale politi og Justitsministeriet for at forfølge regimets modstandere. De seneste syv år, siger senatoren, har FBI optrådt på linje med det sovjetiske KGB og det østtyske Stasi.

Regimets tøjlesløse korruption bliver naturligvis hemmeligholdt. Det står nu klart, at Joe Bidens narkovrag af en søn, Hunter Biden, i ly af sin fars tidligere position som vicepræsident har drevet lyssky og lukrative forretninger med bl.a. Kina, Rusland og Ukraine, og at ”the big guy”, alias Joe Biden, skulle have 10 pct. af rovet.

Her har vi nok forklaringen på præsidentens slappe og eftergivende politik over for Kinas kommunistiske ledere, som antageligt har noget på ham – noget, som de kan offentliggøre, hvis han ikke retter ind.

Alt står og falder med midtvejsvalget i november og præsidentvalget i 2024. Her skal det afgøres, hvem der skal have magten i det republikanske parti – Trumps Amerika-først-fløj eller de tilhængere af Den Dybe Stat, der ligeså godt kunne stille op for demokraterne.

Det handler om demokratiets og hele Vestens fremtid, for hvis de anti-demokratiske globalister vinder i USA, kommer turen uvægerligt til os i Europa.

4.2 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
16 days ago

Vestligt demokrati er på vippen. Turen er kommet til Europa for længst.
Her står politikerne parrat til at slå befolkningerne ihjel – uden ansvar.

Snart skal danskerne vaccineres imod Mette Frederiksens bøsse-kopper og andre uønskede erhverv må nødvendigvis lukke (ned) i den forbindelse.

Ellers dør vi alle sammen. selv om vi flager for både bøsserne og Ukraine.
Hvad skulle vi dog gøre uden “moderne videnskab” i hænderne på “de folkevalgte”.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
16 days ago

Midt i hetz kampagnerne mod Trump glemmer man bare at han bl.a. har sørget for forsoning mellem Israel og Emiraterne. Trump har ligeledes banet vejen for oprettelse af ambassader i Jerusalem, Israels legitime hovedstad. End videre har Trump forsøgt at dæmme op for migrant strømmen over den mexikansk, amerikanske grænse. Et eksempel til inspiration for EU.
Jeg håber at Trump stiller op til valget i 2024.

Piotr
Piotr
16 days ago

JA, det handler om vestens frihed og/eller det der er er tilbage af demokratiet. Socialisterne hader så klart Trump, se bare på Mutti, da Trump gav hende et godt råd om en vis gasledning. OG, det sviger virkelig i Brussels og hos WEF at Trump havde ret. “Die dumme dänen” har ikke fattet en bjælde, af at Trump faktisk er et fyrtårn for hele den vestlige civilisation og ikke mindst vores frihed. De tager godvilligt Stavnsbåndet på og fralægger sig et hvert ansvar. De tror blindt på Mette FUSK & de klonede får, når hun snylter på Jonas´s enorme sejr,… Read more »

Hubert Jensen
Hubert Jensen
16 days ago
Reply to  Piotr

Ikke sikker på, at jeg vil stedme (stemme) på NB. Partiet ledes jo af en kvinde i den avlsdygtige alder.

Piotr
Piotr
15 days ago
Reply to  Hubert Jensen

ER det dit største problem, Hubert?

Hubert Jensen
Hubert Jensen
15 days ago
Reply to  Piotr

Hvad satan var det man ikke lige forstod?!

Cat Girl
Cat Girl
15 days ago
Reply to  Hubert Jensen

Aldrig aldrig i 10 evigheder vil jeg stemme på en kvinde til noget som helst. De er følgagtige og vildledte i alt. Derudover er de selvretfærdige og magtfuldkomne

Men at sludre om at stemme konstant er nærmest det allerværste synspunkt overhovedet. Hvis man tror man kan stemme sig til noget i Danmark så er man fortabt, faret vild i sin egen desillusionerede idioti

Last edited 15 days ago by Cat Girl
john M
john M
15 days ago

Der arbejdes så hårdt på at , afskaffe alt velfærd , man tror næsen det er løgn . ! i 9 år har red barnet og et væld af ngo “” marxister (det er præcis dem alle) osv. sejlet 1.8 MILLIONER unge vilde han analfabetiske negere til europa. og de fortsætter. Sig mig er der bare 1 person , der ikke er hjene vasket af amerikansk yt fb insta osv. KLIMA TOSSER, der er INGEN klima krise , der er forsøg på politikkere at diregere penge strøm , intet andet. historie. nu bliver venstre højre politisk, i europa. Held og… Read more »

Last edited 15 days ago by john M
Birger Hansen
Birger Hansen
15 days ago
Reply to  john M

Ja, der hersker bestemt ikke tvivl om, at visse personer arbejde benhårdt på at få afskaffet demokratiet til fordel for deres egen syge og menneskefjendske ideologi.

Bastardo
Bastardo
15 days ago

Så længe Politiken er den mest læste ‘avis’, er der ikke meget håb for Danmarks demokrati.

john M
john M
15 days ago

USA USA libtards. USA er det BEDSTE land , det er så fedt, vi skal lave DANMARK som USA ( eu plan) ingen ejer noget , kun de 1% og ikke mexicanere men MUSLIMER, I er ALLE en flok IDIOTER

Last edited 15 days ago by john M
Limewood
Limewood
14 days ago

Før valget i 2020 bragte “The Federalist” bl.a. denne artikel om Hillary Clintons og Demokraternes strategi for valgets udfald. Man kan spørge om hvad og hvem “our democracy” omfatter. Det er heller ikke et ukendt fænomen at totalitære regimer beskylder modparten for, hvad man selv har i sinde: “When one side believes the stakes are so high as to be existential — a last chance to stop authoritarianism and unbridled nativism — then virtually any means are justified to prevent the other side from winning,” York said. “One lesson of the Transition Integrity Project game-playing is that today, less than… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x