1
aug
Seneste opdatering: 1/8-22 kl. 1412
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Endnu et vaccineoffer

“Mit navn er Rune, og jeg er en ung mand på 32 år og far til en datter på 5 år. Før mit første stik var jeg et meget positivt og glad menneske. Fra begyndelsen var jeg skeptisk overfor COVID-19 vaccinerne, og jeg havde ingen planer om at tage den.

Men jeg havde en stor drøm at gøre min elektrikeruddannelse færdig, og i 2021 var jeg på dagpenge – og fik gennem Københavns kommune bevilget et elektrikergrundforløb på dagpengesats.

Jeg fik et brev fra Københavns kommune om, at jeg skulle vise Coronapas på min uddannelse. Altså få vaccination af covid-19, og jeg blev truet med at få frataget mine dagpenge, hvis jeg ikke blev vaccineret.
Jeg valgte derfor meget modstræbende at lade mig vaccinere med Pfizer-vaccinen januar 2022.

Jeg vidste ikke, dette ville være starten på en ond cirkel, der førte mig til det smertehelvede, jeg lever med i dag.

Den 15/01, 2022 blev jeg vaccineret på Skovlunde Vaccinationscenter. 5-6 minutter efter stikket fik jeg det meget dårligt og blev hjulpet ind på en båre. Min venstre fod begyndte at virke underlig. Det føltes som om den sov, og det stak meget ubehageligt.

Jeg fortalte dette til lægen på stedet, og hun bad mig om at gå rundt i centeret, så hun kunne se min fod. Jeg trak min fod afsted hen over gulvet og kunne ikke vippe den op eller ned – som jeg ellers kunne umiddelbart før stikket.

Jeg fik af vide af lægen, at jeg skulle tage hjem og holde øje med min fod. 4 timer efter jeg kom hjem hævede min venstre fod op, og jeg ringede 1813.

Vagtlægen var meget bekymret for, om det var en blodprop jeg havde fået. Så jeg blev kørt af en veninde til Amager hospital. De tog en række blodprøver, og efter 3 timer, hvor jeg havde prøvet at vippe mine tæer og fod uden held fortalte overlægen, at jeg ikke havde en blodprop. Men hun kunne godt se, der var noget ”mystisk”. som hun sagde det.

Hun konstaterede, det var en reaktion fra Pfizer-vaccinen!

Jeg blev igen bedt om at tage hjem og få en tid hos egen læge hurtigst muligt. Min egen læge afviste, der var noget galt og henviste mig til smertefysioterapeut på Østerbro. Fysioterapeuten sagde, han ikke kunne hjælpe mig, for han skulle først vide, hvad der var galt.

Jeg kunne jo ikke forklare andet end, at jeg havde sovende, stikkende og gradvist tiltagende smerter efter Pfizer-vaccinen. Jeg tog derfor igen til egen læge, som henviste mig til Røntgen og Ultralydsklinik på Amagerbrogade. De kunne heller ikke se noget, for alt så umiddelbart fint ud.

3 uger efter jeg var på Amager hospital, ringede jeg til min læge og fortalte, jeg ikke kunne klare smerterne længere, og at jeg slugte de tilladte mængder af Panodil og Ibuprofen, og intet hjalp.

Jeg blev derefter indlagt akut på Hvidovre hospital. Der forklarede jeg om hele forløbet, hvor jeg blev tilset af 5 forskellige læger. Til sidst fik jeg en fodskinne på, da specialoverlægen, sammen med to andre læger, mistænkte akillessenebetændelse.

Skinnen hjalp en smule, og jeg blev sendt hjem med krykker og endnu kraftigere smertestillende piller.
Efterfølgende flyttede jeg til Odsherred, grundet jeg stod uden bolig. Et par dage efter jeg flyttede, fik jeg mere ondt i min fod end nogensinde før. Jeg ringede derfor til vagtlægen, som sagde, jeg skulle komme ned til hende på Odsherred sygehus. Her fik jeg 2 x 10 mg morfin til weekenden over.

Efter weekenden kom jeg op til min nye læge i Fårevejle, som også fik hele min historie. Han udskrev Tramadol på 50 mg for at tage smerterne og henviste mig til Reumatologisk afdeling på Holbæk Sygehus.

På sygehuset var de bekymrede for, jeg havde gigt, så de henviste mig til Slagelse sygehus for en MR-skanning af min lænderyg, Holbæk sygehus for en MR-skanning af ryggen og Odsherred sygehus for at få røntgen af hænder og fødder.

Ingen af undersøgelserne viste noget, så jeg blev henvist til Neurofysiologi på Epilepsihospitalet Filadelfia.

Jeg tog efterfølgende op til min egen læge, Tramodol pillerne ikke virkede længere, hvorpå han så udskrev Dolatramyl 100 mg.

Dem tog jeg morgen og aften for at kunne holde mine smerter nede, nogle gange 3 gange om dagen.
Da jeg, sammen med min kæreste, ankom til Neurofysiologi på Epilepsihospitalet Filadelfia, stak reumatologen mig direkte ind i mine nerver og sener, hvor det gjorde mest ondt – og igen fik jeg at vide, at de ikke vidste, hvad det skyldes, og det måtte være en reaktion på vaccinen.

Nu sidder jeg herhjemme på mine sygedagpenge, som snart forsvinder – og skal piskes igennem et system, som ikke hjælper folk som mig. Min egen læge, og de læger jeg har været hos, ved ikke, hvad der er galt, og hvad de skal stille op – andet end de mener det er mystisk.

Jeg kæmper virkelig for at opretholde min livsglæde, da jeg har min kæreste og datter at tænke på, som er mit et og alt. Nogle gange forsvinder jeg ned i et dybt sort hul, for jeg føler mig trampet på, og systemet er fløjtende ligeglade.

Jeg lever nu et liv i et konstant smertehelvede, hvor jeg er dopet på morfin, fordi det åbenbart er det eneste, de kan hjælpe mig med. Den tillid jeg havde til sundhedssystemet og staten er nu væk, og jeg vil fraråde alle nogensinde at lade sig vaccinere igen.

Det liv jeg lever nu og det smertehelvede jeg er i, er hverken job, penge, status eller uddannelse værd.”

******************************

Her på Den Frie Presse blev vi kontaktet af Rune efter Patienterstatningens nylige udmelding om, at “kun” 1138 har søgt erstatning for bivirkninger af COVID-19 vacciner – og kun 32 opnået erstatning, hvilket, ifølge dem, er vidnesbyrd om, at vaccinen er sikker.

Patienterstatningen og Lægemiddelstyrelsen ”glemmer” imidlertid tallet på 68.998 individer, der har rapporteret bivirkninger til Lægemiddelstyrelsen. De “glemmer” også at fortælle om alle de borgere, der rapporterer om, hvor svært det er at få deres bivirkninger registreret som følge af COVID-19 vaccinerne, hvorfor vi må formode, at tallet reelt er langt langt højere.

Runes fulde navn er redaktionen bekendt. Han opfordrer alle vores læsere til at dele sin historie.

Den Frie Presse, Facebook

4.3 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
14 days ago

Vi har den tvivlsomme historiske ære, at være vidne til og selv gennemleve et civilisationskollaps. Det er ikke mange mennesker i verdenshistorien forundt. Måske skal vi prøve at se den fra denne lidt positive vinkel, når alt andet ser mere end kulsort ud i dette morads. Når vaccineløgnen for alvor går op i limingen, hvem stoler så længere på den etablerede “evidensbaserede” medicin og medicinske teknologi? Det er ellers den, der trak os ud af æraen med åreladninger, slangeolie og afkogt skruptudsefedt som århundreders behandling mod snart sagt alt og den visse død til følge i alt for mange tilfælde.… Read more »

Dragen
Dragen
14 days ago
Reply to  Margrethe

Det er præcis det scenario du opruller her, – jeg har tænkt mest fra coronaens start. Det der kommer efter . Et scenario af meget syge og plejekrævende mennesker . Manglen på hænder og evnen til som samfund, at opretholde produktivitet , indtjening i erhvetslivet osv . OG ,- at islam fortsat står i landet. Jeg har heller ikke indtryk af, at sprøjterne var særligt meget i brug i de kulrurberigende kredse. De skulle fra starten , ikke nyde noget. Hvordan med fængslerne ? De indsatte ,- blev de “vaccineret”? Dem alle? Eller hvordan foregik det der?

Margrethe
Margrethe
13 days ago
Reply to  Dragen

Jeg kender en tørklædemuslima, hvis søn sidder i fængsel. Hun sagde, de alle i fængslet var blevet injiceret. De kunne ikke undslå sig. Nu er de fleste uden for murene, nok ligeglade med, hvad spjældaspiranter bliver udsat for. Men den glemsel, tror jeg ikke, vi skal regne med fra muslimernes side. Tværtimod. Det vil blot fyre endnu mere op under hadet og bekræfte dem i deres offerrolle over for de onde vantro.

Knud Madsen
Knud Madsen
13 days ago

Alene pga de uhyggelige personager, der slog på stortromme for giften, da den blev introduceret for os, gjorde at jeg slet ikke skulle nyde noget. Og det priser jeg mig lykkelig for i dag.

ino
ino
14 days ago

Det er grusomt at læse at de vaccineskadede personer oven i deres lidelser også skal frygte at miste deres økonomiske livsgrundlag. Giv dem dog en ordentlig livslang pension. Tag ansvaret på jer, (engang) kære politikere. Det haster.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
13 days ago
Reply to  ino

Giv os de samme rettigheder som de gav islam, fribolig, skattefrihed, og penge i overflod når vi passerer start, giv os vores land vores liv tilbage igen, lad politikerne æde deres egen medicin, giv os tilbage hvad der tilhører os, Danmark frit og renset for islamisk infiltration. Gennemtest først covidvaccinen på de folkevalgte, ligesom dengang man kastede hekse i floden og med en møllesten om halsen, om de flød ovenpå var de uskyldige, men langt mindre sandsynligt at møde en uskyldig politiker, test først covidvaccinen på de folkevalgte, lad dem æde deres egen medicin, om de overlever covidvaccinen er de… Read more »

B Jessen
B Jessen
14 days ago

De ( politikere og de virkelig rige) hader os virkeligt eller er de bange.

Men vi ved hvem de er. Det er kun et spørgsmål om tid nu!!

Birger Hansen
Birger Hansen
14 days ago
Reply to  B Jessen

Måske tror politikerne og de andre, at de kommer til at leve bedre, når alle skatteyderne er blevet slået ihjel eller udskiftet med ikke-vestlige indvandrere.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
14 days ago

Det var dog en rystende historie. Jeg vil af hele mit hjerte håbe at du kommer over det igen.
Det er det jeg mener med at det skal være ABSOLUT!!!!!!! Frivilligt at modtage vaccine. Dermed mener jeg at det er forkasteligt at man stiller som betingelse at man skal være vaccineret, dersom man vil deltage i forskellige aktiviteter.
HUSK DET!!!. Mette Frederiksen, m.fl. Det samme gælder krav om mundbind, da der er mange, der i blandt ,jeg, som bliver dårlig ved det. Visir skal kunne være tilstrækkeligt.

Margrethe
Margrethe
13 days ago

På grund af(blandt andet) denne psykopat har den unge mand fået ødelagt sit liv. Nok for altid:

https://odysee.com/@ThomasSoltau:b/Har-du-h%C3%B8rt-hvad-Bill-Gates-indr%C3%B8mmede:0

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x