2
aug
Seneste opdatering: 2/8-22 kl. 1943
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Vestens ledere fra Washington til Bruxelles og til Davos dagligt arbejder på at underminere alt, hvad vi engang stod for

Tak til de mange facebookvenner, der forsøder min dag med rejsebeskrivelser fra eksotiske destinationer, deres rige kærlighedsliv og spændende madopskrifter. Alt sammen noget, som jeg har meget lidt at bidrage til. Faktisk rejser jeg ikke så meget som før, og det er så længe siden, jeg var gift, at jeg ikke kan huske, hvornår det var. Hvad madopskrifter angår, skal jeg forskåne mine læsere, da jeg selv nødigt vil spise, hvad jeg formår at bikse sammen. Mine naturoplevelser indskrænker sig for det mest til at kigge ud i baghaven, hvor det er lykkedes mig at slå græsset og dermed skabe plads til to solsorte, som lystigt hopper omkring uden at bekymre sig om naboens talrige katte, der er for overvægtige til at kunne fange dem.

Så hvad får mig til at skrive? Det spekulerer jeg tit på, og jeg er kommet til den konklusion, at det er for at holde mismodet fra døren. Ellers ville jeg nedsynke i et sort hul af fortvivlelse over det mørke, som bliver tilbage, når den vesterlandske civilisation snart går under.

Vi lever i demokratiets og frihedens sidste dage, og det er svært at se, hvorfra redningen skulle komme, når Vestens ledere fra Washington til Bruxelles og til Davos dagligt arbejder på at underminere alt, hvad vi engang stod for. Man kan indvende, at vi har været der før – nemlig da nazismen havde sat sig på hele Europa og allieret sig med Sovjetunionen. Men dengang kunne vi hælde vores hoved til, at USA og England var ubesejrede. I dag har vi ikke længere venner, der kan komme os til hjælp.

Politikerne ville sælge deres bedstemor for et job i EU. Pressen er fuld af løgn. Universiteterne er udklækningsanstalter for afsindige ideologer, der huserer overalt i det offentlige rum. Børnene bliver indoktrineret med sludder og vrøvl. De eneste, der er fulde af passioneret intensitet, er muslimerne, som med tilfredshed kan iagttage Vesterlandets selvdestruktion.

Er der nogen, der har en ide om, hvor redningen skal komme fra?

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Verden rejser sig, det kan ikke være anderledes og vi ender også med at henrette alle lederne. Tager kun et kort øjeblik før de falder. Hvorfor? Fordi ellers har alle vores liv været 100% løgn

Det er svært at sluge den røde pille for de fleste mennesker, men når alle mere eller mindre har gjort det, så er det slut for etablissementet

Så svaret er at redningen kommer alle vegne fra

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Redningen udebliver, der er intet vi kan gøre, vent og se!

Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago
Reply to  Klodshans

Dejligt med et sundt og positivt budskab garneret med rigelig optimisme.

Klodshams
Klodshams
1 year ago
Reply to  Brian Olesen

Hvad hjælper “ et sundt og positivt budskab garneret med rigeligt optimisme “ når det er for sent.
I kæmper desværre forgæves.

Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago
Reply to  Klodshams

Jeg forstår til fulde din modløshed, men jeg er ikke en ‘quitter’.

Birger Hansen
Birger Hansen
1 year ago
Reply to  Klodshans

Hvad med at du selv trak fingeren ud i stedet for at vente på, at andre rager kastanjerne ud af ilden for dig..?

GamleDanmark
GamleDanmark
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Nej.

Gamle mennesker har skabt problemerne vi står med idag og fortsætter.

At forvente at ungdommen redder os er bare naivt, de hader deres kultur og lande mere end muslimerne.

At forvente det fra politisk side er endnu mere naivt.

Redningen kommer måske “alle veje fra” når folk vågner, problemet er så bare at selv da er vi i stærkt undertal og vi vil blive bekæmpet inden vi selv når at blive klar.

Redningen kommer først længe efter den krig som ikke engang er begyndt rigtigt og som vores befolkning hverken kan, må eller vil forberede sig på.

Realisten
Realisten
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Lettere vanvittigt indlæg.

Last edited 1 year ago by Realisten
H.nielse
H.nielse
1 year ago

Oprør i gaderne. Først skal alle over overvågnings kameraer ødelægges. Alt kan bruges som våben.

Start med at ødelægge alt infrastruktur. Hvis du er på gaden er jeg også

Rasmus Modsat
Rasmus Modsat
1 year ago

Det forlyder netop fra London, at Danmarks nuværende statsminister planlægger et kup for at kunne beholde regeringsmagten. Om ikke længe vil landets indbyggere blive opfordret til at ligge inde med et lager af vand,fødevarer og medicin til mindst tre dage.

Vi kan altså forvente, at Mette Frederiksen vil nægte at gå af, såfremt et valgresultat ikke falder ud i hendes favør.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Er der noget som Lars Hedegaard er i tvivl om skal han naturligvis bare spørge. Planen ligger allerede på bordet at rydde området for islam, vi ved hvor planen ligger, derfor så vigtigt at Danmark selv rydder Danmark for ond ideologi, snart gør andre det for os, uden respekt for hverken Danmark eller dansk kultur, tværtimod gør de ingen forskel på hverken kristne eller islam men rydder ALT! Derfor så vigtigt at Danmark dags dato kommer op i gear rydder Danmark for islam, tiden ved at løbe ud for Danmark for de andre nordiske lande, snart bliver området ryddet helt… Read more »

classified-top-secret-stamp-UN.png
Hubert Jensen
Hubert Jensen
1 year ago

Om det er Washington, Bruxelles eller Davos skal være usagt. Men nogle arbejder i alle tilfælde hårdt på at underminere.

Piotr
Piotr
1 year ago

Jeg beklager hvis dette er OT og bryder med tråden. Hedegård giver igen udtryk for Trump & RNC er ved at tabe pusten. Det der undre, er hvorvidt Hedegård ikke stoler på det der foregår i f.x. Arizona, hvor indledningerne til Midtvejs valgene er i fuld gang. Hans Rustad rapportere fra dette med reference til bl.a. FoxNews. De foreløbige resultater kører DNC helt ud af banen, RNC & Trumpisterne rydder bordet totalt! Dette er selvfølgelig ikke noget Steinmex/TV2 eller tumperne Kretds/¨den røde¨ ønsker at rapporterer om. Men, hvad mener Hedegård? Har middelklassen i USA ikke fået nok af DNC? Stem… Read more »

Hugo Larsen (Nykøbing)
Hugo Larsen (Nykøbing)
1 year ago

Det upolitiske og uafhængige Canadiske rumagentur ”ROCKET”, hjemmehørende i Florida, skriver i en endnu ikke offentliggjort undersøgelse, at den tidligere amerikanske præsident i virkeligheden er en engel. Hans farfar skulle angiveligt hedde Gabriel.

I samme undersøgelse oplyses det endvidere, at den nuværende præsidents skandaleombruste søns far slet ikke er præsidenten selv, men derimod en herre ved navn Lucifer.

Nå, da, da. Hvad mon de røde kommunistfascistelitelejesvendepædagoger siger til det?!

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Nej, Lars, jeg kan desværre heller ikke se hvor hjælpen skal komme fra i denne historieløse og uvidende tid. Men sådan har kloge gamle mænd nok altid haft det.
LEV MED DET. Det går over.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x