2
aug
Seneste opdatering: 2/8-22 kl. 1950
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Én ud af 5000 sprøjter giver alvorlige bivirkninger” (Bundesgesundheitsministerium)

Is the Covid consensus starting to shift? Evaa Vlaardingerbroek & Mark Steyn diskuterer. Covid-sprøjterne har givet termen ‘løgnepresse’ helt konkrete ansigter: Danmarks Journalistforbunds 18.000 medlemmer. De bør have tabt al anseelse i en vældig lang tid fremover.

Dokumentar: Alex’s War

Alex Jones er selvfølgelig for meget, alt for meget, men det interessante ved ham er, at han faktisk har haft ret i en del af sine spådomme gennem årene, og det interessante ved denne dokumentar er blandt andet, at den er fuldstændig bandlyst overalt. Selv traileren har været slettet på alle sociale medier. Han må slet ikke nævnes, ligesom Tommy Robinson. Sådan en censur lever vi under, og derfor kommer den med her så de der vil, kan danne sig et indtryk selv. Den er udkommet for en uges tid siden.

Vaccineskadet ansat i sygehusvæsnet

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
9 months ago

Gad vide, hvor mange de får held med at narre et 4. 5. eller 6. skud gift i?
Jeg er lykkelig for at Hustru og jeg som værende oldinge modstod presset.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x