4
aug
Seneste opdatering: 4/8-22 kl. 1603
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hele Mark Steyn 3 august er her. Eva Vlaardingerbroek  og Mark Steyn diskuterer det kinesiske social credit system, der med Covid som løftestang og Bruxelles som mellemlanding er på vej ind over os. Den totale overvågning. I Grækenland, hvor de er mindre digitalt overvågede end vi allerede er i Norden, humper de efter for at være klar, når det kommer:

 Greece rolls out digital ID cards and driving licencesGreece rolls out digital ‘wallet’ for citizens; ID and driving license now on phone. Samtalen handler også om denne økonom: Hollandsk top­økonom tager til orde for personlige CO2-kvoter.

Rik Mayall and the new world order

Mange husker sikkert den engelske skuespiller Rik Mayall, der døde i 2014 56 år gammel. Her er han i et forbløffende profetisk filmklip fra samme år lige inden sin død. Filmen hed One by One.

Den canadiske blogger Vlad Tepes skriver:

Many people have died suddenly and of unknown causes before the vaccine rollout. Let’s take for example a comic actor who was famous in the UK. He played over the top characters like Lord Flashheart.

Rik Mayall died suddenly at his home in London on 9 June 2014 at the age of 56. There doesn’t seem to be a lot about his sudden death on Wikipedia but I haven’t looked that hard yet. It does say that on 9 June 2014, Mayall died at his home in Barnes, Richmond-upon-Thames, London, following a sudden heart attack after a morning jog. There is one other clip from a movie he made that I thought was interesting. Was a 2014 film called, One by One.

 

 

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jyden
jyden
3 months ago

Danskere er desværre dumme… Social Credit systemet skal nok komme… Lige nu har folketing og MSM bildt befolkningen ind at de får flere rettigheder (og mere lighed) med nye barselsregler… Der reelt fratager familierne RETTEN til selv at bestemme.

HURRA nu får mænd flere rettigheder… NEEEEJ… De mister retten til selv at planlægge barsel, de fratager nogle kvinder 8 ugers barsel og tvinger nogle familier til at tage et tab i indtægt..

Dragen
Dragen
3 months ago
Reply to  jyden

Det totalitære vinder mere og mere frem. Jeg forstår ikke, hvorfor valg der er truffet på forhånd for en selv,- af nogle andre end en selv , skulle give bedre og friere liv. Men folk jeg kender , finder det indlysende og endda godt. Jeg forstår ingenting. Livet er i disse år -mærkeligt.

jyden
jyden
3 months ago
Reply to  Dragen

Ditto… Jeg var til familie tamtam for et par uger siden…. Og spurgte højlydt hvorfor fanden de bliver ved med at tro på at “vaxinen” virker… Når alle jeg kender der er vaxed får covid???? PS jeg er ikke vax.. og har aldrig haft covid??? Og når jeg spørger ind til barselsregler… Synes de det er godt.. Hermed forstået at det kan folk ikke selv administrere:-/ … Min pointe er; hvis ikke man i sin familie selv kan finde ud af det … så man den forkerte partner og burde blive skilt… Jeg kender masser af par hvor “far” har… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x