6
aug
Seneste opdatering: 6/8-22 kl. 1648
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

fordi de stoppede dyreforsøgene, da dyrene begyndte at dø

“Follow the science” har alle Vestens politikere messet i kor, som er underlagt globalisternes ordrer. Her er en australsk politiker, der virkelig har sat sig ind i videnskaben omkring mRNA vaccinerne, Senator Gerard Rennick fra Queensland. Min tipper skriver “This is very sciency. Stick with it though. The point is very clear.” Det er dog til at forstå, hvis man kan koncentrere sig i ti minutter. Man ville gerne høre en politiker i Folketinget demonstrere en lignende seriøsitet i et så alvorligt emne, der berører så mange menneskers liv.

Imens henviser dr. Robert Malone i dag til denne artikel – Turbo Cancer – om forskeren Ute Krüger fra Lund, som jeg har omtalt to gange for nylig. Den indeholder en advarsel til alle disse politikere, der i denne tid er Big Pharmas stik-i-rend-drenge:

The first step to solving any issue is acknowledging there’s a problem. We have a huge problem, and in order to begin to resolve it, it must be acknowledged. It’s time to start pressuring doctors to speak out. Any doctor who’s aware enough to understand that something is off must begin to address the issue. An additional motivation may be the pressure of knowing that it’s all about to blow up, and they don’t want to be standing on the wrong side of the line when it does. Turbo Cancer.

Se også i dag: Robert Malone: COVID-19 Vaccines Hinder the Immune System, Lead to More Severe Illness

4.6 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 days ago

Kunne vi ikke bare få denne Gerard Rennick som dansk statsminister, han siger mere fornuftigt på 10 minutter, end vores egne folkevalgte har sagt i en hel valgperiode. Hvor er de vores egne folkevalgte iøvrigt henne? Nu fjenden står i landet, nu Danmark stander i våde, sig ikke at de er rejst på ferie!?!! Det første de gjorde var at tildele sig selv en klækkelig lønforhøjelse, at slå mennesker og dyr ihjel, intet der fortjener en lønforhøjelse, tværtimod går det af Helvede til, det bedste vore egne folkevalgte kunne gøre var at afgå, det ville berettige deres lønforhøjelse om vi… Read more »

Last edited 8 days ago by Jan Ulrik Friis
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
8 days ago

Dyreforsøg, ja,MEN, i meget begrænset omfang.
Det bedste vil være er at frivillige stiller sig til rådighed i videst muligt omfang.
For mennesker og dyr bør forsøgene være så smertefrit som muligt. Medicin er nødvendigt.

Allan Frederiksen
Allan Frederiksen
5 days ago

Kim Iversen: FACT CHECK Animal Trials Were SKIPPED Because The Animals DIED?? The Truth Unveiled
https://www.youtube.com/watch?v=quxl0gb1eBE

Kort: Dyreforsøgene blev ikke droppet, man startede bare med menneskeforsøg mens man kørte dyreforsøgene.
Dyrene døde ikke af forsøgene, de blev dræbt efter et par uger. Derfor eksisterer der ingen data for langtidseffekter fra dyreforsøgene.

Cat Girl
Cat Girl
8 days ago

Vira eksisterer ikke

Bjørn
Bjørn
7 days ago
Reply to  Cat Girl

Alt man ikke kan se med det blotte øje eksisterer ikke!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x