8
aug
Seneste opdatering: 8/8-22 kl. 1240
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Vi kan lige så godt begynde at overveje det. Hvad skal vi gøre, når vi har tabt? For det er jo virkeligheden. Vi har ingen magtmidler til at modstå de kræfter, der systematisk arbejder på at underminere de vestlige nationalstater: de gigantiske og magtsyge tech-selskaber og deres socialistiske allierede, globalisterne med deres konstante klimapræk, som skal bruges til at berøve os enhver frihed og erstatte den med det, man i USA er begyndt at kalde ”den administrative stat” ledet af et kinesisk-inspireret centralt bureaukrati, der fortæller os, hvad vi skal tænke, og hvordan vi skal leve.

Vi har allerede set generalprøven i form af covid-restriktioner, som savnede ethvert videnskabeligt grundlag og kun tjente til, at magthaverne kunne spille med musklerne. Det næste bliver klima-restriktionerne, der bliver langt mere indgribende og vil føre os lukt ind i totalitarismen.

For at få os til at opgive friheden udbreder medierne og universiteterne en ideologi, der skal få os til at betragte racisme, hvide mænd, mangel på transkønnethed og homoseksualitet og tidligere tiders europæiske kolonialisme og slavehandel som vore største udfordringer ud over klimaet. Samtidig med, at Kinas kommunistiske parti er i færd med at opbygge et globalt kolonirige af et omfang, verden aldrig før har oplevet. (Se Mark Levins rapport.)

Kan demokrater dæmme op for totalitarister?

Lad os være realistiske. Det forekommer usandsynligt, at vesterlændinge ad demokratisk vej – altså gennem politisk handling – kan dæmme op for de totalitære kræfter, der styrer Silicon Valley, Wall Street, EU, Verdenssundhedsorganisationen og WEF, som er stedet, hvor man udklækker lovende, yngre politikere, der skal administrere den globalistiske dagsorden.

Der bliver stadig talt om den republikanske ”bølge” ved det amerikanske midtvejsvalg den 8. november, som man håber vil gøre op med det demokratiske partis systematiske ødelæggelse af landet, men det ser mere og mere usandsynligt ud, for få indser til fulde, hvad der er ved at ske.

Måske vil der være lommer af modstand, hvor frihedselskende borgere organiserer sig og opbygger deres egne institutioner som erstatning for den nationalstat, der er gået til grunde. Et eksempel er flere af de republikansk ledede stater i USA, som har besluttet at gå deres egen vej og byde den korrupte Biden-administration trods. Det er nok det bedste, vi kan håbe på.

P.S.: Jeg bliver ved med at stemme på Nye Borgerlige, for jeg håber på, at jeg tager fejl.

4.4 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Klodshans
Klodshans
1 year ago

Du tager ikke fejl Lars! Ondskaben skyller over os som en sunami. Det er en tid fyldt med trængsler vi går i møde, og de fleste forstår det ikke. Det er som i romerriget, folk er tilfredse, bare de har mad i maven, og bliver underholdt. Jeg ved det ikke er populært herinde, men det er ikke for at provokerer eller for at generer, men der er intet vi kan gøre! De oplyste kan hoppe og danse, men det gør ingen forskel. Det svarer til, at blive lukket ind i et bur med en bjørn. Vil du kæmpe forgæves, eller… Read more »

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Klodshans

Kun tabere kæmper forgæves.
Vore forfædre forstod at livet skulle leves, og at man ikke skulle lide strådøden.
Men det er naturligvis svært at tage afsked med sin smartphone.
Det problem havde forfædrene ikke.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Klodshans

Har du set “Darkest Hour”? At opgive er en mulighed som ikke findes. Jeg er overbevist om, at vor tids Churchill’er v. 2.0 er i rugemaskinen. Rasmus Paludan er blot klækket lidt før de andre. Men først skal de vestlige “Velfærdssamfund” bryde sammen, hvad de uvægerligt vil gøre. Godt det samme. Det er blot blevet et andet ord for et åbent fængsel, der lukker sig mere og mere kvælende om os med sin masseproduktion af tryghedsnarkomaner.

Nok har kineserne opfundet krudtet, men så heller ikke meget mere. Nøden (gen)lærer nøgne nordboere at spinde.

Bjørn
Bjørn
1 year ago
Reply to  Margrethe

“først skal de vestlige “Velfærdssamfund” bryde sammen”

Når bare jeg får alle mine skattepenge tilbage er det helt ok med mig.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Bjørn

Velfærdssamfundet var engang en brillant ide, og den fungerede. Hvad får du nu for dine evigt stigende skattetakst ud over at blive overrendt af den tredje verdens overskudsbefolkning og aflønne en hær af bureaukrater, hvis eneste opgave er at flytte rundt på værdierne, til de er slidt ned til ingenting? Jeg har ikke længere skrupler over en evig stræben efter at betale så lidt som overhovedet muligt til dette hul i jorden. Jeg tror på de økonomer, der siger, at det nuværende system, baseret på “FIAT” penge er på vej på historiens losseplads. Omsæt alt, hvad du kan til guld,… Read more »

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Ja, vi bliver, dag ud og dag ind proppet med propaganda af forskellig art, så det er hverken til at finde hoved eller hale i noget af det.
Tag nu krigen mellem Rusland og Ukraine, det strømmer ind med propaganda og modpropaganda.Klimahysteriet kører på højeste gear.Corona spøger i baggrunden.Ja, jeg er begyndt at tynde ud i alle de (dis)informationer, for at undgå den helt store kollaps.(psykisk).
Jeg siger slap af, tag ud i skoven, eller hvor som helst og luk for hele lortet. Godt at vi endnu har nogle frie medier, som vi kan støtte os til.

Limewood
Limewood
1 year ago

Mark Levin laver en lidt dum fejl: M 15 skulle nok være MI 5: Military Intelligence Service Section 5. Den engelske kontra-spionage og søster-organisation til MI 6 – den Militære Efterretnings-organistion (også kaldet Secret Intelligence Service (SIS)).

morten hansen
morten hansen
1 year ago

#Bildenburg gruppen #globalister #The kabel# illuminatti de har mange navne men en ting tilfældes hvis du siger de eksistere er du skør!!
Greatest Trick the Devil ever pulled… The Usual Suspects Quote – YouTube

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x