9
aug
Seneste opdatering: 10/8-22 kl. 1352
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Watch the official public release of Matador Films new “Uninformed Consent” documentary, presented by Librti.com and Vaccine Choice Canada. An in-depth look into the Covid 19 narrative, who’s controlling it, and how it’s being used to inject an untested, new technology into almost every person on the planet.

 Vestens korrupte politikere, sundhedsvæsen og medier

En overbevisende canadisk dokumentar, der havde premiere for et par dage siden. En af de medvirkende siger: “Det gode ved en ellers tragisk situation er, at Covid-19 vaccinerne har givet os en indsigt i graden af korruption i den vestlige verden inden for politik, medier og sundhedsvæsen.”

Måske den vigtigste opsummerende dokumentar om emnet. Se den, hvis du vil vide, hvorfor også danske politikere, chefredaktører og sundhedschefer burde befinde sig i en retssal. Det er hårde ord, men efter næsten to år, er der ingen tvivl længere. Dette er langt, langt værre end mord på 19 mio mink.

Hvor mange er købt lige fra Joe Biden, Justin Trudeau og Jacinda Adern til Ursula von der Leyen, Boris Johnson og Mette Frederiksen? Hvor mange er købt af den skrupelløse medicinalindustri, der ikke har nogen hæmninger når det kommer til at tage menneskeliv for at tjene penge?

Mange vil ikke vågne, før de er blevet skadet (dr. Charles Hoffe)

Også i det danske Folketing, hvor et flertal af medlemmerne har en eller anden forbindelse til World Economic Forum? (forstør billedet) Og medierne – hvorfor fortier samtlige danske medier farerne ved vaccinerne på dette sene tidspunkt, hvor alle der vil, nemt kan forsikre sig om dem? Var historiens værste, medicinske eksperiment ikke uden videre et oplagt emne for enhver rigtig journalist i det, de kalder ‘kvalitetsmedierne?’ Der er journalistik og propaganda, og 18.000 danske journalister har valgt at være propagandister. Hvem er deres virkelige arbejdsgivere?

Kunne der ryddes op i det, ville alle skaderne og dødsfaldene dog have haft nogen mening. I øjeblikket er det selvgode Vesten et lige så stangkorrupt sted på planeten, som de værste, og der er stort set ingen til at kaste lys over det andet end fribyttere som undertegnede og ofrenes pårørende. Selv lægerne tier.

Hvis du stadig tror på propagandaen fra de nævnte institutioner og personer, er det nu du kan komme ud af din vildfarelse, inden de begynder med de dræbende sprøjter igen efter sommerferien. Da vil du høre, at en nye version af Covid fylder hospitalerne op, hvor sandheden vil være, at det er de vaccineskadede, der gør det samt de vaccinerede, der lettere får Covid-19 og dør af det. De korrumperede medier vil få endnu tusinder af danskere til at spille russisk roulette med deres liv: Vaccine Deaths Outnumber Covid Deaths in U.S. Households, Two New Polls Confirm.

Det er for lidt, og det er for sent: Denmark ends Covid vaccinations for anyone 18 or younger

Uninformed consent: Interview med instruktør og producent

 

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
1 month ago

Covid”vaccinerne” er dødelige, så meget er klart.
Og at det er helt bevidst, er også klart.
Covid er skabt af USA og videreudviklet for amerikanske penge i Kina.
I sig selv er Covid ikke værre end influenza, farligst for svækkede ældre mennesker.
Alt hysteriet omkring “pandemien” blev skabt og styret af WHO.
At Mette Frederiksen nu har givet WHO fuld kontrol over dansk sundhedsvæsen, er en skandale for at sige det mildt.
Om Mette Frederiksen er et af Klaus Schwabs kreaturer, lyder meget troligt.

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  T. Snorrason

Der kan være individuelle fornuftige grunde til at lade sig vaccinere. Det sørgelige er da også, at vi meget vel risikerer at ende i den anden grøft, hvor stivkrampevacciner mm. bliver forkastet, når det går op for flertallet, hvor voldsomt og altødelæggende, vi er blevet bedraget. Går man tilbage og søger råd og behandling hos sådan en samling svindlere og massemordere? Når Childrens Health Defence blandt andet kan dokumentere, at hvor f.eks autisme blev diagnosticeret hos 1 ud af 10.000 børn for bare 30 år siden, er det nu hos en ud af 50. De kan trække en lige linje… Read more »

jyden
jyden
1 month ago
Reply to  Margrethe

Sundheds styrelsen har nedlagt forbud for alment praktiserende læger at udskrive Ivermectin i forbindelse med forebyggelse og behandling af Covid.

Jeg kender flere der har prøvet… PS de er alle vaxxed og haft Covid flere gange efter vax.

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  jyden

Det ved jeg godt. Men vi er nødt til at provokere lægerne og presse dem ved at stille den slags spørgsmål. Når de ikke har skrupler over at skovle penge ind på hverken at fylde folk med statiner eller disse injektioner, så kan de godt stopper deres bull shit bingo om “manglende godkendelse” og sikkerhed ved de nævnte præparater. De er nok temmelig meget mere afprøvede og sikre end deres nævnte guldkalve. Man kan jo så spørge “og hvem har så forbudt jer offentligt at protestere på jeres patienters vegne over et forbud mod at anvende disse sikre præparater?”

T. Snorrason
T. Snorrason
1 month ago

Hvad med fremtidens blodtransfusioner?
Vil blodet automatisk overføre genmanipuleret blod, og dermed automatisk nedsætte modtagerens immunforsvar m.m.
Vort fantastiske sundhedssystem skylder et svar.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 month ago
Reply to  T. Snorrason

DET spørgsmål funderer jeg også med gru over. Det kunne være nydeligt, at man så lige kunne blive “vaccineret” ad bagvejen, fordi man måske bliver involveret i en ulykke.

B. Hansen
B. Hansen
1 month ago

Nu har de sørme fundet en ny og dødelig virus i Kina (den evige krise).

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 month ago

Jeg er, DELVIS, enig, MEN, jeg har ladet mig, frivilligt, ladet mig vaccinere i mod Corona, som følge af alvorlig sygdom. Det samme med influenza.
Der hvor jeg synes at vaccination måske kan være problematisk er i mod div.børnesygdomme som f.eks. mæslinger, skoldkopper røde hunde mm.
Jeg har selv haft børnesygdomme, uden at dø af dem.

Ham der gad at læse pfizer-rapporten
Ham der gad at læse pfizer-rapporten
1 month ago

Vaccinerne mod børnesygdomme er testet og VIRKER.
Din “vaccine” er ikke testet ordenligt (ift eupatias forskrifter) og den virker heller ikke.

Det er problemet.

T. Snorrason
T. Snorrason
1 month ago

og dertil, “vaccinen” her, er ikke vaccine,men genterapi som bevidst nedsætter immunforsvaret…..

T. Snorrason
T. Snorrason
1 month ago

…og en ting mere covid-“vaccinen” er ikke vaccine, men genmanipulation,i dette tilfælde en bevidst dødssprøjte taget “frivilligt”.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 month ago

Jeg tror vi lader den stå, vi kommer nok ikke videre.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x