11
aug
Seneste opdatering: 11/8-22 kl. 1954
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hør også U.S.A. har krydset Rubicon

Sådan vil demokraterne knuse Trump

Af Lars Hedegaard

Det bliver stadigt tydeligere, hvad det amerikanske justitsministeriums og FBI’s anti-Trump strategi går ud på i forlængelse af FBI’s indtrængen i det tidligere præsidents bolig. Opskriften er præcis den samme, som blev brugt i forbindelse med påstanden om præsidentens russiske sammensværgelse, altså anklagen mod Trump for at have snydt sig til sejren i 2016 i samarbejde med Vladimir Putin. Det havde intet på sig, men for at holde gryden i kog lækkede insidere i Justitsministeriet og FBI drypvis påstået belastende oplysninger til venligtsindede medier så som New York Times, Washington Post og CNN.

Samme køreplan nu. Således kan Newsweek fortælle, at aktionen mod Mar-A-Lago skete efter et tip fra en Trump-medarbejder, der kunne fortælle lige præcis, hvor FBI kunne finde inkriminerende materiale at hænge Trump op på.

Justitsminister Merrick Garland vil stadig ikke oplyse, hvad den historisk uhørte politiaktion skulle tjene til, men i de kommende dage får vi sikkert flere opsigtsvækkende afsløringer fra påståede insidere beregnet på at svække republikanerne ved midtvejsvalget den 8. november. Det er nemlig liv og død for det korrupte statsapparat. Den republikanske minoritetsleder i Repræsentanternes Hus, Kevin McCarthy, sagde i går, at han vil have Justitsministeriets ageren undersøgt til bunds, hvis republikanerne sikrer sig flertallet i november. Og den normalt forsigtige republikanske senator Rand Paul truer med at rejse rigsretssag mod justitsministeren for at få ham afsat.

Det republikanske parti må belave sig på en valgkamp så beskidt, at man næppe har oplevet noget lignende i mands minde.

Indtil videre synes politistatsmetoderne at have givet bagslag og styrket Trumps opbakning blandt vælgerne. Men det får nok Den Dybe Stat til at bruge endnu mere ekstreme midler for at komme af med den forhadte mand.

Forvent ikke at høre noget om det i de danske medier. Vil man orientere sig om amerikansk politik, må man gå til andre kilder. Og det er faktisk vigtigt, for hvis det lykkes USA’s Dybe Stat at fuldende sit statskup, vil set samme ske i Europa.

3.9 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
9 months ago

Hvis jeg var amerikaner ville jeg stemme på Trump da jeg mener at han, med alt hvad han har gennemført så bør han genvælges for en ny 4årig periode. Jo Trump har været USA en god mand. Derfor.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
9 months ago

Jeg har stemt på Trump siden han var så nådig at lade sig føde. Hans mor var jo kommunist, så hende har jeg aldrig stemt på.

Søren Laugesen
Søren Laugesen
9 months ago

Herhjemme kan vi vælge mellem en rød eller blå regering. hvilket betyder mere kontrol flere migranter dårligere velfærd mere skat, tror såmænd ikke det forholder sig anderledes i resten af verden som styres af dem vi ikke må tale om.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
9 months ago

Ikke fedt at bo i et kommunistisk land som Danmark. Nogen forslag til, hvor jeg kan flytte hen for at opleve den ægte vare?

Nick Mikkel
Nick Mikkel
9 months ago
Reply to  Nick Mikkel

Jeg mener, sådan et rigtigt kappetlistisk land, hvor man er dybt på skideren, hvis man bliver syg eller ikke rigtig kan klare sig selv, og hvor man bliver udskammet, hvis ikke man heiler i takt.

Venstreekstreme nationer som man finder på det nordamerikanske kontinent duer ikke.

Limewood
Limewood
9 months ago

Det er jo betegnende at de medier, der normalt ikke har problemer med, at slynge beskyldninger om bl.a. racisme, fascisme o.a. mindre pænt mod eksklusivt den “højre” side af det politiske spektrum er fuldstændig tavse om især (post-) Demokraternes skandaløse magtgreb og politiske magt-misbrug mod det traditionelle konservative USA – at disse medier slet ikke kan kaste sig op til andet end forkølede kommentarer. Således mente menighedsbladet “The Guardian”, at DJ Trumps støtter “politiserede” razziaen mod hans hjem. Washington Post brugte først den korrekte overskrift: “Garland vowed to depoliticize Justice. Then the FBI searched Mar-a-Lago” – hvilket hurtigt blev ændret… Read more »

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
9 months ago

Bra sammanfattning o analys!

Morten Dreyer DF
Morten Dreyer DF
9 months ago

Hvem afgører hvad der er fortroeligt ?
En embedsmand kan sætte et stempel på en sag.
Men intet er statisk og på et tidspunkt ophæves hemmeligheden.
Det sker hvis en overordnet ophæver det.

Hvis præsidenten, som øverste leder, vælger at sende papirer til privaten i Florida, så er det øverste leder som faktuelt frigiver papirerne

Klodshans
Klodshans
9 months ago

USA er blevet det vilde vesten.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
9 months ago

Bare rolig! USA skal nok overleve. Det er kun modstandere af det frie ord, som håber på noget andet.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x