12
aug
Seneste opdatering: 12/8-22 kl. 1204
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 Trump sad i Florida parat til at udløse en atomkrig når som helst

Af Lars Hedegaard

Sluk for fjernsynet, brug kun Politiken som underlag i kattebakken. Journalistikkens dage er omme. For at danne sig et begreb om verdens tilstand må man ty til absurde dramatikere som Samuel Beckett, der illustrerede det kaos og den forvirring, som er det moderne menneskes lod. Eller man kan gå til nederdrægtige satirikere som Jonathan Swift, der i skriftet ”A Modest Proposal” fra 1729 anbefalede fattige irere at sælge deres børn som føde for rige herrer og damer.

Efter Mar-A-Lago står man tilbage med det indtryk, at Vesten er invaderet af bændelorme, der æder os indefra. Den tidligere så frie verdens leder, USA, er fuldt beskæftiget med en borgerkrig iværksat af desperate herskere, som er forskræmte over, at millioner af deres undersåtter nægter at adlyde deres befalinger, og som – gys! – afviser deres ret til at herske.

Det må der gøres noget ved, og det er i det lys, man skal se Biden-regimets seneste stunt. Alvorstungt maner justitsminister Merrick Garland enhver borger til at forstå, at hans roden rundt i Melania Trumps undertøj skyldes omsorg for retsstaten og det fælles ve og vel.

Alle venter med spænding på, hvad justitsministerens agenter har fundet. Vi ved kun, at det er noget meget farligt. En ”kilde med kendskab til sagen” – dvs. en af Garlands håndgangne mænd – lader Washington Post forstå, at det har med atomhemmeligheder at gøre, og at man derfor var nødt til at handle hurtigt. Vi tænkte det nok. Trump sad i Florida parat til at udløse en atomkrig når som helst.

I Beijing, Moskva, Teheran og blandt alverdens andre despoter morer de sig kosteligt. Det har altid været deres argument, at USA ikke var en tøddel mere demokratisk eller hengiven til retsstaten end dem selv. Og nu har Biden leveret beviserne.

3.6 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Frederiksen
Allan Frederiksen
1 month ago

FBI har altid haft til opgave at sikre at de forkerte ikke blev valgt. Tidligere er det primært gået ud over venstreekstremister, hvorfor venstrefløjen har været meget skeptisk overfor statsapparatet. Det er derfor besynderligt at se disse venstreorienterede nu juble over at de samme beskidte kneb bliver brugt mod højreorienterede, som også er kritiske overfor statsapparatet.

Alle som ikke vil spille efter statsapparatets regler, må forvente at blive et mål, uanset hvilket politisk tilhørsforhold de måtte have.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 month ago

Det er forkert at bruge systemet til at bekæmpe systemet.

Finn Baggesen
Finn Baggesen
1 month ago

Mon man ikke lige skulle spise brød til.Der er tale om en president, som gennem hele sin periode rev papirer, der ikke passede ham, istykker og smed dem i toilettet, hvorefter de indkaldte vvs-folk kunne reparere tilstopningen og fremvise de fortrolige papirer. Nu tog han så papirer med atomare oplysninger, hemmeligt stemplede, med sig i flytte kasser, da han forlod embedet.han har vel regnet med, at når han igen blev civilist og via retssager blev erklæret konkurs, så havde noget at true staten med.Fx ved at true med at sælge papirerne til russerne eller kineserne.Manden er ifølge søsteren verdens farligste… Read more »

Piotr
Piotr
1 month ago
Reply to  Finn Baggesen

Finn B. bliv endelig ved med at spilde din tid på CNN!
Evidens? nej ikke skyggen…….

Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Piotr

Stem Stram Kurs

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 month ago
Reply to  Finn Baggesen

Trump ser da ellers flink ud, så snup en bid brød til beskyldningerne. Desuden er søsteren venstreekstrem ligesom canadiske Trudeau og Kim Hansen fra Svalbard.

Kirsten Brocks
Kirsten Brocks
1 month ago
Reply to  Nick Mikkel

Det er IKKE Trumps søster. Det er hans niece der er psykolog og som du siger venstreorienteret. Det ved jeg nu ikke om hun specifikt er. Men som barn af Trump bror, kender hun jo Donald igennem mange år, og ved hvordan han behandlede hendes “svage” far der drak og døde i en yngre alder. De havde en meget dominerende far ser ikke tillod svaghed hos sine drenge. Jeg synes bestemt IKKE Trump er noget behageligt væsen.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 month ago
Reply to  Kirsten Brocks

Nej, du synes ikke, men Trump har et behageligt væsen og er i det hele taget en flink mand. Ellers var han nok ikke blevet præsident i Amerika!

Peter Larsen
Peter Larsen
1 month ago

Nyhederne om hvad der sker i udlandet føles som ren og skær propaganda.
Ingen nuance, Ingen debat. Alt er sort eller hvidt for journalister.
Trump og Putin er altid onde eller dumme.
Klimaforandringer er altid menneskeskabte.
Rusland og russere er onde. Ukraine og ukrainere er uskyldige hellige lam.
EU, NATO og FN må ikke kritiseres.

Hvis man vil have sine nyheder objektive er twitter og youtube/rumble vejen frem.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 month ago
Reply to  Peter Larsen

Trump og Putin er de sødeste mennesker man kan tænke sig, og folk der tror noget andet bør virkelig tænke sig om igen.

Hvordan ved jeg det om de to starutter? Jo, havde det ikke været tilfældet, havde amerikanerne og russerne naturligvis ikke valgt dem ved frie og demokratiske valg. Og det samme gælder selfølgelig med hensyn til den tyrkiske præsident, Orban i Ungarn, Assad i Syrien og nogle vil mene Frederiksen i Danmark

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x