14
aug
Seneste opdatering: 15/8-22 kl. 1611
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Illusionen om demokrati

Personlige frihedsrettigheder, demokratiet, friheden til at rejse eller køre i privatbil, ejedomsretten, friheden til at tale uden censur, friheden til at spise det du foretrækker, friheden til anonymitet uden statens indblanding’ og minutiøse overvĂĄgning. Det er selvfølgelig ikke altsammen sket, men det er det, som “pandemien” indvarslede, nu er sat igang af de hyperrige globalister.

Danske presse beskæftiger sig ikke med alt det, der peger på den afdemokratiseringsudvikling, vi er inde i. Deres rapportering om USA og Trump er en propagandistisk parodi, der var ikke et ord om canadiske truckere eller hollandske landmænd, og om Covid sprøjterne og deres fatale følger, er der dødelig tavshed. Pressen er domineret af globalisternes kapitalinteresser, og det bedste man kan gøre er at ignore den helt, for al hjernevask har nogen virkning. Vælgerne deltager i et mummespil, hvor de holdes for nar.

De fleste har endnu ikke forstået, hvordan Covid-sprøjterne passer ind i det puslespil, men det vil komme. Folkestyret har været på udsalg lige siden EU afstemningen i 1972, og der er snart ikke meget tilbage, hvorfor rigtige demokrater egentlig ikke burde stemme i det demokratiteater, vi er ladt tilbage med. Danske politikere har foræret det væk, og de har selv snart ikke andet tilbage end ligegyldige småemner, samt deres privillegier, deres flotte pensioner og deres indbyrdes kampe. Katie Hopkins har forstået det meste af det.

Neill Oliver: Det historisk normale er en elite der bestemmer alt

I Vesteuropa har vi levet levet i en atypisk tidslomme, hvor vi har haft flere frihedsrettigheder og lidt mere medbestemmelse, end det der er normalt. Alle der kigger efter kan nu se, at den periode er ved at ophøre. Eliten og deres organisation, EU, siger det såmænd selv. Resten kan man se på, hvad de gør og vil, f.eks. de kommende digitale ID, som indvarsler det kinesiske, sociale kreditsystem, som bliver den totale overvågning. Lige fra vaccinestatus til blodtryk, indkøb og bankbevægelser.

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago

Det værste er ikke den elite, der historisk bestemmer alt, for medlemmerne er sjældent for kvikke, men er født ind i deres positioner.Nej, det værste er elitens villige lakajer, som ukritisk tjener deres herrer efter devisen “nĂĄr det regner pĂĄ præsten, drypper det pĂĄ degnen”.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

o.t. Salman Rushdie blev knivstukket af 24 ĂĄrige, som havde billeder af Qasem Soleimani og Abu Mahdi al-Muhandis pĂĄ hans mobiltelefon ifgl hvad Robert Spencer skrev.

Bastardo
Bastardo
1 year ago
Reply to  Nielsen

“Vi ved intet om motivet til mordforsøget”.

MEN DET VED VI ANDRE.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago
Reply to  Bastardo

De havde væddet om at kunne bunde en flaske vodka på under fem minutter, og ham der tabte blev rigtig sur.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x