24
aug
Seneste opdatering: 24/8-22 kl. 2048
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Piacenza: 55-årig ukrainsk flygtning voldtaget på gaden af asylansøger fra Guinea

Early last Sunday morning a 55-year-old female Ukrainian refugee was raped by an African culture-enricher on the street in the Italian city of Piacenza. Giorgia Meloni, who is the leader of Fratelli d’Italia and will likely be prime minister after next month’s elections, used a video of the attack in one of her campaign ads. By doing so she caused a storm of controversy, with critics accusing her of “electioneering” with the Ukrainian woman’s suffering — as if the horrific incident were something voters should remain unaware of. Gates of Vienna

Kort, upixelleret video her og Document: Vrede reaktioner over afrikaner, der voldtager ukrainsk kvinde.

Alarmerende vaccinebivirkninger i amerikansk militær

“50-100 % øgning af cancer, myocarditis, pericarditis, mandlig infertilitet, blodpropper i lungerne og HIV”

A medical Army officer who discovered a sudden increase in disease coinciding with reports of side effects alongside COVID-19 vaccines—which the Army has dismissed as a data glitch—said he faces involuntary separation after being convicted but not punished for disobeying COVID-19 protocol. In January 2022, First Lt. Mark Bashaw, a preventive medicine officer at the Army, started noticing some “alarming signals” within the defense epidemiological database.

The Defense Medical Epidemiology Database (DMED), which tracks disease and injuries of 1.3 million active component service members, showed during the pandemic a significant increase in reports of cancers, myocarditis, and pericarditis; as well as some other diseases like male infertility, tumors, a lung disease caused by blood clots, and HIV, Bashaw said.

Several of these illnesses are listed in FDA documentation as potential adverse reactions associated with COVID-19 vaccines, Bashaw told EpochTV’s “Crossroads” program in an interview on Aug. 1. Seeing increases in cases of these illnesses as high as 50 percent or 100 percent in some situations, Bashaw stepped forward as a whistleblower to raise concerns about his findings.

Seeing increases in cases of these illnesses as high as 50 percent or 100 percent in some situations, Bashaw stepped forward as a whistleblower to raise concerns about his findings. Se det hele Whistleblower Disputes Data Falla técnica Explanation Behind Drástico Increase in Non-Infectious Diseases in Military (artiklen kan høres.)

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Dette er et eksempel på EU sløseri angående migrant invasionen. Nej politikerne fortsætter bare med at sove Tornerose søvn.
Hvad har den ukrainske kvinde gjort den sorte slyngel?. Ikke andet end hun er hvid.

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago

I stedet for at gruble over, hvad der sker i Italien, så glæd dig hellere over, at Mette Frederiksen er fortid efter næste valg. Med en advarsel til Barbara fremfor de fem kolde tæer hun burde have haft vil S kunne tage DF i hånden. Nu skal blot Hr. og Fru Tumpe i forstæderne fatte alvoren, men det kommer.

Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago

Som det tydeligt fremgĂĄr, er det ikke kun politisk vi bliver voldtaget.

-Og da vores politikere i ind- og udland ikke har noget væsentligt at frygte for de overgreb de begår og ikke mindst har begået mod deres befolkninger, så vil voldtægter og overfald som det vi bl.a. ser i videoklippet kun blive hyppigere og mere barbariske.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Ud over at ærgre mig over, nĂĄr en neger begĂĄr voldtægt mod en hvid, sĂĄ har jeg ogsĂĄ et “godt øje& til Mette Frederiksens “næsten” fritagelse af Barbara Bertelsens rolle i mink skandalen. De to føles jo næsten som om at de er “hjerte veninder” eller “siamesiske tvillinger”.Jo det har skam min fulde bevĂĄgenhed.

Rasmus Modsat
Rasmus Modsat
1 year ago

Voldtaget af en pizza! Man skal høre meget før ørerne falder af.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x