25
aug
Seneste opdatering: 25/8-22 kl. 2219
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

“Hvad enten I kan lide det eller ej”

Den kendte norske skribent, Peder Jensen, har skrevet en opsigtsvækkende artikel om Sveriges selvskabte plage i det amerikanske online-tidsskrift Gatestone. Her er nogle af hovedpunkterne:

Sverige skal til rigsdagsvalg den 11. september, og for første gang står kriminalitet øverst på vælgernes prioriteringsliste. I løbet af blot to generationer er landet gået fra at være et af verdens sikreste til at blive et af de farligste i Europa. Dette er sket i takt med masseindvandringen, som dramatisk har ændret befolkningens sammensætning. Ud af de stemmeberettigede til valget er 1,2 millioner født uden for Sverige. De katastrofale konsekvenser af denne folkeudskiftning er nu så åbenbare, at de er svære at skjule, selv for den presse og de partier, der siden 1970’erne har forfulgt og udskammet enhver, der vovede at tale om dem.

Sverige er nu verdensleder i antallet af voldtægter, og statsfjernsynet, SVT, kunne i 2018 afsløre, at 58 pct. af de mænd, der gennem en femårsperiode var dømt for voldtægt eller forsøg på voldtægt, var født uden for Sverige. Nogle af de brutaleste voldtægter blev begået af muslimske og afrikanske immigranter. Kriminaliteten er ikke længere begrænset til de større byer, men har spredt sig mindre byer og endog landområder uden for. Den lille idylliske middelalderby, Kalmar, har oplevet talrige banderelaterede skyderier med døde og sårede til følge.

Svenskere, der prøver at beskytte deres familier mod den voksende kriminalitet, må kigge langt efter sikre steder, som de kan flytte til, eller de vælger helt at forlade landet.

Men er der overhovedet tale om kriminalitet i vanlig forstand og ikke snarere om krigslignende handlinger? Hvis man lytter til imam Basem Mahmoud fra den muslim-dominerede bydel Rosengård i Malmø, er der ingen tvivl. Han har betegnet jøder som ”afkom af svin og aber” og siger, at han ”blot citerer Koranen”. Han ser også frem til ”det store slag”, når alle ikke-muslimer bliver tvunget til at underkaste sig muslimerne.

Under en prædiken i februar 2022 gik Mahmoud til angreb på de svenske skoler og sociale tjenester og sagde, at muslimerne vil overtage landet. ”Sverige er vores”, sagde han. ”Det er vores, om de [svenskerne] kan lide det eller ej. Om ti til femten år er det vores.”

Det har han givetvis ret i, men svenskerne har intet at beklage sig over, for de har selv stemt for denne udvikling.

Mens politikerne snakker går Danmark mod sin undergang

Af Lars Hedegaard

Der er ingen udsigt til, at Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti får flertal ved det kommende folketingsvalg, men kan vi i det mindste ikke få rene linjer, så vælgerne har noget meningsfuldt at vælge imellem? Det er dybt trættende at skulle høre på den sædvanlige snak om ”blå blok”, som om det ville gøre nogen særlig forskel, om statsministeren hedder Mette Frederiksen, Jakob Ellemann eller Søren Pape.

Trods valglarmen er der én ting, vi kan være sikre på, nemlig at de store og afgørende linjer i dansk politik vil blive videreført, som om intet var hændt, og uanset hvad man bilder vælgerne ind. Danmark vil stadig hoppe og springe, når EU udsteder ordrer; World Economic Forum og FN vil fortsat presse på med deres vanvidsplaner om Den Store Omstilling (The Great Reset); landskabet vil forsat blive plastret til med vindmøller og solcelleanlæg begrundet med påstanden om, at mennesket styrer klimaet; staten vil fortsat vokse og detailjstyre stadig større bidder af privatsfæren; den offentlige sektor vil bugne; folkeudskiftningen og den muhamedanske indvandring og medfølgende islamisering vil gå sin vante gang. Ingen ud over NB og DF vil røre en finger for at afvende Danmarks kurs mod isbjerget.

Men Inger Støjberg er i det mindste liberal i den bedste Venstre-tradition, er der nogen, som påpeger. Og hvad så? Hvor meget liberalisme tror man, der bliver tilbage, efterhånden som den islamiske andel af befolkningen vokser? Tag en tur til Saudi-Arabien, Pakistan eller Iran og bemærk, hvordan det går med liberalismen disse steder. Alex Vanopslagh fra Liberal Alliance udsender hjertegribende liberale proklamationer, men har intet at sige om islamiseringen.

Og så kan det hele i grunden være lige meget.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Sverige er vort, siger en af de aggressive imamer. Ja det vil jeg gerne tro.
Jeg er alvorligt bange for at det samme kan ske her i Danmark, hvis vi ikke snart får taget os alvorligt sammen og begynder en effektiv hjemsendelses politik.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Næh, det er heller ikke fordi jeg tror på mirakler, hvem skal frembringe dem?!. DF? tja partiet slås i øjeblikket for sin overlevelse. Danmarksdemokraterne?. Tja Inger Støjberg har gjort en god indsats i mod barnebrude, al ære og respekt, men IS vil bevare forholdet til EU, dog slankere???!!!, hvad der menes med det. IS vil heller ikke gøre op med konventionerne, så heller ikke der. Hvad så med Nye borgerlige?. Jeg kan kun håbe på at de vil gøre en forskel, men jeg er lidt i tvivl. Hvis DF dengang i 2015 var gået i regering, og dengang havde prøvet… Read more »

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago

Uanset hvad NB, DF eller andre siger før et valg, vil det efter valget altid lyde: Nu skal man jo lige kunne tælle til 90.

Lidt det samme som at love sin bedste ven 1 mio. hvis man vinder den store gevinst. En helt igennem gratis omgang!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Selv når alt er ødelagt kommer venstrefløjen aldrig at erkende de tog fejl, fordi det svenske folk var aldrig en prioritet, men tværtimod kun en pestilens.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hvis en imam åbner kæften, kommer der lort ud af den.
Hvis en politiker gør det samme, kommer der mere lort ud.
De drukner os i deres fækalier.
En politiker i stuen er som en dråbe gift i vandet.
-Frit fortolket efter den eneste ærlige mand som, har betrådt Christiansborgs gulve.

Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago

Så længe danskerne samt resten af vesteuropærene dyrker og ikke mindst idoliserer en ekstrem og unaturlig ligestilling mellem kønnene, så tilhører fremtiden islam og muslimer. Og det er, hvad vi ser konturerne af.

Ekstrem ligestilling vil altid ende ud i en stor stat udi en molok af en offentlig sektor, faciliteret gennem et eksorbitant skatte- og afgiftsprovenu, med det resultat, at familiens enhed bliver nedbrudt.

At ligestille to køn, der ikke er født lige, blot fordi det kilder i maven og føles moralsk rigtigt (grundet præparering), er derfor at gøre ondt mod naturen (menneskets natur).

Last edited 1 year ago by Brian Olesen
Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago

Jeg kan forestille mig steder i verden, hvor det lynhurtigt ville vise sig, at imamen havde gjort regning uden vært. Sørgeligt, at Jønsson er sådan en vatpik.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x