2
sep
Seneste opdatering: 2/9-22 kl. 1242
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Da jeg som lydig borger tror på videnskaben, Hendes Majestæt og Mette Frederiksen, har jeg fulgt alle råd og påbud i anledning af den unævnelige sygdom. Afsondring, isolation og mundbind har godt nok vist sig at være virkningsløse, men man vil jo gerne demonstrere sit sociale sindelag og vise, at man retter ind.

Jeg tror heller ikke på konspirationsteorier og har derfor taget alle de stik, som fjernsynet har sagt jeg skulle.

Nu vrimler det imidlertid med grimme historier om folk i 20-, 30- og 40-årsalderen, der er friske som en havørn den ene dag og falder døde om den næste. Som Mark Steyn kan rapportere i denne video, oplever England nu en overdødelighed 1000 pr. uge af uforklarlige årsager. Det samme sker rundt om i verden, hvor der også rapporteres om faldende fertilitet og flere dødfødsler.

Selv om lægerne ikke kan forklare de besynderlige hændelser, kan vi trøste os med, at de i hvert fald ikke har noget med vaccinerne at gøre. Men når myndighederne snart opfordrer os til at tage flere stik (det sker formentlig i god tid før jul), har jeg alligevel besluttet at afstå. Hvis jeg ikke er faldet død om forinden, bliver jeg firs senere på måneden og er derfor indtrådt i den kategori, som nazisterne kaldte ”unyttige spisere”. Alligevel vil jeg helst dø af naturlige årsager og ikke, fordi nogen vil tjene penge på at ombringe mig. –  (Det tyske overdødelighedsstudie, der tales om: Excess mortality in Germany 2020-2022 (Kuhbandner & Reitzner).

Bedemand: Begravelserne boomer med 50%

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
morten hansen
morten hansen
1 year ago

to mus sider i hver deres bur på et forsøgs labratory , den ene siger til den anden har du fået den nye convid 19 vaccine endnu, NeJ! ,svarer den anden mus , de stadig ved at teste den på mennesker:)

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Nu har jeg henvendt mig til Danmarks Statistik, som så mange gange før. Det kan man ofte få mange sjove og sigende grafer ud af. Denne gang er det antallet af akutte 112-ambulanceudrykninger for 2020, 2021 – og meget gerne første halvår af 2022, jeg efterlyser. Min før gode ven, som arbejder der, er ikke længere så begejstret for at hjælpe, efter jeg sprang ud af skabet som konspirationsteoretiker, der i ét væk fabler om overdødelighed i sammenhæng med masseinjektionerne. Så må jeg selv begynde fra en ende af. For findes – Dét skal de tal. Om ikke andet for… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Der er masser af ambulance kørsler hvor jeg færdes. Med udrykning osv .Tak fordi du undersøger det. Jeg har spurgt lidt rundt omkring , men der er tilsyneladende ingen der undersøger det. Det undrer mig , for det larmer og er tydeligt i traffikken , – hver dag. Mht din førhen ven. Der skal ikke meget til for at stå som konspirationsteoretiker.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Vacciner har aldrig gavnet. Naturlig immunitet er det bedste middel mod sygdomme. Den opnås bedst ved at spise en sund naturlig kost. Det skriver Lars Bern om i hans bog: Den anabole pandemin. Den er på svensk, men burde kunne forstås alligevel. sprogbro.org er en god hjælp, hvis der er noget der er svært forståeligt.
https://rumble.com/v1ees0f-right-docs-of-history-strike-back-stop-the-shots.html er et vink med en vognstang til de der tror på politikernes, mediernes og “eksperternes løgne

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

“Vacciner har aldrig gavnet”

Nemlig. Det har de aldrig. Vacciner mod polio, gul feber, mfr samt piller mod malaria virker ikke bedre end frisk luft og brocolli.

Spørgejørgen
Spørgejørgen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Vaccinerne mod kopper og polio var da udmærkede. Problemet med
Pfizers og Modernas sprøjt er at der er svindlet med ingredienserne
og godkendelserne. Der skulle bare tjenes milliarder i en fart, og det
var om at komme først. Og så var der korrupte interesser på spil
oveni. Muligvis har det også noget med WEF og the great reset at
gøre. Se videoerne med dr. Malone og M. Yeadon osv.

DavidK
DavidK
1 year ago
Reply to  Spørgejørgen

Det er æbler og elpærer. Eller at varedeklarere en ny rakettype som det gennemprøvede koncept “bil”. Vi taler ikke om vacciner i klassisk forstand, men om eksperimentiel genterapi. Husk på, at stort set al den kritik og skepsis “konspirationsteoretikerne” dyrker, er præcis den samme som udfoldede sig i DR, t.ex P1, i månedsvis i efteråret 2020. Dengang var det jo Trump der lancerede sit “månelandingsprojekt”, og så passede det jo ikke, var varm luft, uansvarligt uden dyreforsøg osv osv. Og Boris Johnson var endnu værre, man talte om at hele GB kunne gå ned pga erstatningsansvar osv. Som kom “vaccinerne”… Read more »

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago

Nemlig. Folk dør som fluer.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jeg takker for komplimenten?!.Jeg råder selv over min krop. Jeg vil IKKE på nogen måde opfordre andre til at gøre det samme. Det skal være enhver frit at gøre det. Slut herfra.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jeg ved godt at der er stor modstand imod vacciner, men jeg vil alligevel lade tvivlen komme mig til gode. Hvad mundbind angår vil jeg stadigvæk undlade at bruge dem, da jeg mener at de p.gr af kondensvand i forbindelsen med indånding kan skade lungerne. Kan om nødvendigt gå med til hage visir. Stadigvæk, absolut FRIVILLIGT.

Ham der gad at læse pfizer-rapporten
Ham der gad at læse pfizer-rapporten
1 year ago

Sæt dig ind i hvad du sprøjter i kroppen – hvorfor vil du lade tvivlen komme DEM til gode? Jeg og mine nærmeste er ikke vaccineret – vi har enten ikke haft corona eller har kun haft det 1 gang uden problemer. Alle på min arbejdsplads er vaccineret 3 gange som minimum og de fleste af dem har både fået gener og har haft corona MANGE gange.. Du kan starte med at undersøge hvad MRNA er og hvad spike-protein gør ved kroppen. Stop med at være et får – og hvis du er, så tag mundble på også så vi… Read more »

Last edited 1 year ago by Ham der gad at læse pfizer-rapporten
Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago

“kondensvand i forbindelsen med indånding kan skade lungerne”

Hvordan klarer du den når det er tåget eller det styrtregner udenfor? Lader helt være med at trække vejret..?

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Carl Madsen

Lungeødem kan opstå ved forlænget brug af tætsiddende mundble.
Af samme årsag, er det forbudt at sove med gasmaske på.
Vand i lungerne er ingen spøg.

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago
Reply to  Anders

Og personer, der ikke lige har en gasmaske ved hånden, sådanne findes faktisk, anbefales at binde noget tungt om halsen og kaste sig i havnen. Det giver masser af vand i lungerne.

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago
Reply to  Anders

Du er en guttermand, sådan at fortælle det med ikke at sove med gasmaske på.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Carl Madsen

Tak kammerat.
Og hvis du løsner lidt på din mundble, så får du mere ilt til hjernen, om end at dødt væv ikke revitaliseres.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x