4
sep
Seneste opdatering: 5/9-22 kl. 1016
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewet bygger pĂĄ Johnny Vedmores artikel fra sidste ĂĄr, Schwab Family Values, der dels hans beskriver jødiske fars forsøg pĂĄ at hjælpe Adolf Hitler til tungt vand fra Rjukan i Norge til en atombombe, og dels beskriver sønnen Klaus’ forsøg pĂĄ at hjælpe Sydafrika til en atombombe i 60′ erne.

Følgelig er det meget svært at finde et sted, hvor Klaus offentligt vedgår, at han overhovedet har en far, Eugen, der havde en succesrig fabrik i Ravensburg under krigen hvis produktion reddede han jødiske families liv. Der er imidlertid ingen msm journalister, der har lyst til at grave i familien Schwabs fortid og værdier mig bekendt.

Mette Frederiksen: Er du uenig, er du fascist

Den lille logrende vovse Søren Pind spiser begærligt af Mette Frederiksens hånd

Af Lars Hedegaard

Ud over deres formidable evne til at ødelægge alt omkring sig kan man kende de venstreorienterede på deres ubændige trang til at lukke munden på enhver, der sår tvivl om deres retmæssige adkomst til at detailregulere ikke bare det offentlige, men også det, der engang var borgernes privatliv.

Det er derfor lige efter bogen, at Mette Frederiksen har nedsat et udvalg, hvis opgave er at foreslå begrænsninger i ytringsfriheden. Den bliver nemlig misbrugt, mener regeringen, som har udnævnt den tidligere Venstre-minister Søren Pind til at føre kniven. Og Pind har blod på tanden. I Berlingske skriver han:

”Jeg anklager danske medier for at være undergravende for folkestyret og det almene vel.”

Og minsandten om han ikke også beskylder ”skrupelløse medier” for at ”genoplive det fascistiske spøgelse”.

Her ser vi regeringens tak til en presse, der stort set har været følgagtig over for alle store linjer i dansk politik ved at prise EU, globaliseringen, masseindvandringen, skattetrykket og islam, og som normalt fører valgkamp for Liste A. På det seneste er der imidlertid kommet alternative medier og enkelte uefterrettelige kommentatorer i de etablerede, og det er dem, regeringen vil have ram på.

Men det er ikke bare venstrefløjen, der demonstrerer totalitære instinkter. Det samme gør nogle af dem, der kalder sig borgerlige, men altid står på spring for at gå venstrefløjen til hånde. Som nu Søren Pind, den lille logrende vovse, der begærligt spiser af Mette Frederiksens hånd.

Det er svært at forestille sig, at Søren Pind selv har fundet på at sammenligne ”skrupelløse medier” med fascister. Det må komme fra regeringen, som er grundigt træt af, at nogen drister sig til at kritisere den – og tilmed, når der snart skal være valg.

Hermed er Mette Frederiksen i bedste samklang med Joe Biden, der ogsĂĄ er begyndt at kalde sine modstandere halvfascister og en fare for demokratiet.

Der er nok ikke tale om et tilfældigt retorisk sammenfald, men om en global bølge, der viser, hvad ikke-socialister kan forvente sig fra en venstrefløj, der vil bevare magten for enhver pris og med alle nødvendige metoder.

Og som ikke har svært ved at finde borgerlige kollaboratører.

Niels Lillelund: Søren og Mette går til kamp mod skrivefrækheden

Berlingske: Søren Pind skal være med til at styrke mediernes ansvar

Udvalget skal også undersøge, hvordan bloggere og influencere i højere grad end nu kan blive stillet til ansvar for det indhold, som de publicerer og viderebringer til deres ofte mange følgere.

4.6 9 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
h.nielse
h.nielse
1 year ago

Den skabs- radikale Pind

En skabet hund uden moral og etik og vi vil aldrig se ham pĂĄ barrikaderne for ytringsfrihed

Han siger hans forbillede er Reagan, men Reagan vil vende sig i graven og betakke sig

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Intet mere kujonagtigt i kategorien landsforræder vor tids Corfits Ulfeldt den nye Quisling.

Søren Pind skyld i at Sverige aldrig aldrig nogensinde bliver til land igen, 2015 åbnede Søren Pind i sin position som justitsminister Helvedes sluser for muhamedanernes stormløb på Sverige, regulært renlivet ondskab fik lov at frit oversvømme ikke bare Sverige, men hele Norden ved at blive tilintetgjort i islamisk vold og terror på grund af Søren Pind, sådanne lyssky personer som Søren Pind Socialdemokratiet har brug for til at bedrive deres landsforræderiske og undergravende virksomhed.

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Og det er sĂĄ den slags mentalt afsporede tosser, af og til set i et generallignende kostume, der fĂĄr lov at smadre vores frihed og livskvalitet. Gad nok vide, hvad historikerne om 500 ĂĄr vil kalde vores tidsalder.

ino
ino
1 year ago

Min bornholmske del af familien har altid hævdet at Søren Pind er et fjols. Han begyndte vist fjolsekarrieren som elevformand på Rønne Gymnasium.
(Gad vide om det er den slags ytringer der skal forbydes fremover?)

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Mette Frederiksen den sidste i verden til at belærer os og begrænse vores ytringsfrihed, her et klip fra TV2 i forbindelse med vaccination af børn: https://nyheder.tv2.dk/politik/2022-05-23-mette-frederiksen-forudser-stigende-coronasmitte (- derefter tryk klip nummer: 2: “Børnene har ikke taget skade.”) Indrømmer Frederiksen blankt at hun overhovedet intet ved om hvad hun har gang i, fylder os med lodrette løgne som at børn ikke tager skade af vaccinen, utroligt i dette lille klip fra TV2 hvor meget rĂĄdenskab Frederiksen kan lukke ud pĂĄ bare 1 minut! Helt bevidst lægger Mette Frederiksen et unødigt pres pĂĄ den danske befolkning, for derefter og i tusindvis af… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Husk lige på, kære venner, Søren Pind har tidligere været Danmarks super sherif nr.1 med stetson, revolver og lange støvler med sporer. Justits minister. Det har han svært ved at glemme, så han går stadigvæk med illusionen om han er det endnu.
At han er Mette Frederiksens lille skødehund, det vænner Søren Pind sig nok aldrig fra.

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago

”Jeg anklager danske medier for at være undergravende for folkestyret og det almene vel.”

Og det gælder formodentlig alle danske medier, uanset politisk observans…

Dragen
Dragen
1 year ago

MĂĄske vil pind bare gerne ha’ sig en kone? ….barbara ?

Allan Frederiksen
Allan Frederiksen
1 year ago
Reply to  Dragen

Han har i hvert fald rost hende i høje toner.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x