6
sep
Seneste opdatering: 6/9-22 kl. 1503
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tim Pallis i samtale med Marianne Stidsen, Vartov 2022, Foto © Snaphanen.dk

Af Tim Pallis

Nymarxistisk identitetspolitik woke-mentalitet og moderne kulturterror

P√• grund af de mange historiske og ideologiske betydnings lag i ordet ‚Äúwoke‚ÄĚ har jeg valgt at beholde det oprindelige udtryk. Ordet betyder noget i retning af politisk og social v√•genhed, at v√¶ret v√¶kket til bevidsthed og kamp. Man er lysv√•gen og vakt, gr√¶nsende til afklaret.

Woke blev oprindelig brugt i forbindelse med modstanden mod slaveriet i midten af 1800-tallet og blev genbrugt af venstrefl√łjsgrupper i 1960‚Äôerne. Det er siden 2014 atter blevet udbredt i den amerikanske nymarxistiske venstrefl√łj, som hylder CRT¬īs (critical race theory) identitetspolitik og intersektionalisme herunder Black Lives Matter bev√¶gelsen, som er prototypen p√• vor tids racisme.

Om det vanvid, der hersker i USA gennem Black Lives Matter bev√¶gelsen, siger Nigel Farage: “BLM aim to destroy our history, culture, religion and pave the way for a Marxist takeover. When will the media wake up?”

Det vil de nok ikke i Danmark, for vores kulturminister Ane Halsboe J√łrgensen har udn√¶vnt Vibeke Borgbjerg, forskningschef p√• journalisth√łjskolen til formand for medien√¶vnet, som skal give tilskud til medier. AHJ angriber Berlingske Tidende for at huse blogindl√¶g fra h√łjrefl√łjen!! Specielt n√¶vnes pr√¶sterne S√łrine Godtfredsen og Marie H√łgh og psykolog Nicolai Sennels.

M√•ske er det ikke (kun) fredens religion vi b√łr frygte, men snarere deres tro v√¶bnere i Enhedslisten, SF og Det radikale Venstre, som har de skatteyder betalte medier i ryggen.

Det ligner det, der engang p√• Lenins tid i 1920rne blev kaldt “kulturterror”. I min optik er nymarxistisk identitetspolitik, kritisk race teori og woke mentalitet netop moderne kultur terror.

Som kulturkommiss√¶r i Ungarn 1919 iv√¶rksatte Bela Kun¬īs (1886-1939) bolsjevistiske regime, hvad der blev kendt som “kultur terror”. Han instituerede et radikalt sex uddannelsesprogram i de ungarnske skoler. B√łrnene blev undervist i fri k√¶rlighed og fik viden om det seksuelle samleje i en alt for tidlig alder.

De blev fortalt om det gammeldags ved middelklassens familiem√łnstre, det umoderne ved det monogame forhold og det irrelevante ved religion, som fratager mennesker al lyst og gl√¶de. Kvinderne blev opfordret til at rejse sig mod tidens seksuelmoral. Denne s√•kaldte “kultur terror” skal derfor opfattes som en forg√¶nger til den politiske korrekthed og woke kulturens identitetspolitisk.

Frankfurterskolen brugte Freuds id√© om pan-seksualitet og menneskets naturlige s√łgen efter seksuel nydelse. Men heri l√• ogs√• en kuldkastelse af de traditionelle forhold mellem m√¶nd og kvinder.

Faderens autoritet skulle angribes, og vigtigheden af både faderens og moderens traditionelle roller skulle nedvurderes således, at man kunne fravriste familiens ret til at være barnets primære opdragere, det skulle institutionerne nu være.

Man skulle naturligvis også afskaffe forskellen på drengene og pigernes opdragelse, og i hele taget erklære alle former for maskulin dominans for chauvinisme og forældet.

Kvinder skulle kunne indtræde i alle de funktioner i samfundet, som havde været domineret af mænd Рogså værnepligten. Disse ting forudsatte imidlertid, at kvinder bliver erklæret for undertrykte og mænd for undertrykkerne.

“Giv mig blot √©n ungdomsgeneration, og jeg vil √¶ndre hele verden.”

For at opn√• dette, var det n√łdvendigt at nedbryde de traditionelle forestillinger og de eksisterende sociale strukturer og erstatte dem med noget nyt. Den patriarkalske sociale struktur skulle erstattes af matriarkatet. Forestillingen om at m√¶nd og kvinder er forskellige og har forskellige roller skulle erstattes af en slags marxistisk androgynitet.

Og forestillingen om at heteroseksualitet er normalen skulle erstattes af forestillingen om, at homoseksualitet er normalen. Hele √łvelsen g√•r s√• vidt jeg kan se ud p√• at erkl√¶rer den hvide, heteroseksuelle mand for racist.

P√• et initiativ af Vladimir Lenin (1870-1924) blev der holdt et m√łde p√• Marx-Engels Institut i Moskva, hvor man etablerede en international marxistisk kulturrevolution. Han sagde: “Giv mig blot √©n ungdomsgeneration, og jeg vil √¶ndre hele verden.”

Til stede var bl.a. den ungarske marxist Georg Lukacs (1885-1971), som udviklede ideen om “revolution og eros”, hvor han beskrev, hvordan seksuelle instinkter kunne bruges som destruktive instrumenter. Det er i dag blevet realiseret af den kulturmarxistiske identitetspolitik og intersektionalitet.

Til stede var ogs√• Willi M√ľnzenberg (1889-1940), som foreslog, at organisere de intellektuelle til at fremstille den vestlige civilisation som en modbydelig stinkende kultur. Hvis man bliver pisset p√•, stinker man. Kun hvis man er i stand til at forr√•dne alle v√¶rdier og g√łre det traditionelle familieliv ulideligt, kunne man indf√łre kulturmarxismens utopi.

√ėdel√¶g familien og du √łdel√¶gger nationen

George Lukacs s√• Frankfurterskolen som svaret p√• sp√łrgsm√•let: ‚ÄĚHvem skal frelse os for den vesterlandske civilisation?‚ÄĚ Han var overbevist om, at den eksisterende kultur skulle destrueres, for at den nye marxistiske kultur kunne realiseres. √ėdel√¶g familien og du √łdel√¶gger nationen, det var Lenins kongstanke.

Det er umådelig interessant, at man allerede på Lenins tid indså at arbejderklassens kamp mod de borgerlige klasser allerede havde spillet fallit. Det var ikke nok med en klassekamp for at ændre samfundet, fordi arbejderne ikke var 100 % med. Derfor måtte man etablere en kulturel identitetskamp for at kunne smadre borgerskabet.

Jeg kan godt lide Lars Hedegaards forst√•else af, at Donalds Thrump¬īs republikanske bev√¶gelse i virkeligheden er god gammeldags klassekamp. Det interessante og nye er, at Trump har fat i arbejderklassen og middelklassens gammeldags amerikanske v√¶rdier og ikke de store elit√¶re klasser, som omfatter forretningsverden, bankverden, kunst og underholdning og de store tech firmaer.

Man har i Sverige siden Olof Palmes (1927-1986) tid gjort et ih√¶rdigt fors√łg p√•, at feminisere det politiske og sociale liv i den nymarxistiske identitetspolitiske retning. Men samtidig har det svenske samfund inviteret et par millioner mennesker til landet, som ikke er med i den nymarxistiske feminismes politiske rus. De har nemlig deres egen forst√•else af kvindens plads i familien.

Civiliserede mennesker g√•r ikke ind for kvindeundertrykkelse, g√•r ikke ind for drab p√• homoseksuelle, g√•r ikke ind for gifterm√•l med sm√• piger, og g√•r ikke ind for √¶res drab p√• ens egen datter, hvis hun uheldigvis er blevet forelsket i en svensk fyr. Islam g√•r ind for, at shariah st√•r h√łjere end de skandinaviske landes grundlove.

Muslimske kvinder er diskriminerede og undertrykte af hele familien, fordi hun ikke m√• v√¶re sig selv, men altid ejet af en mand ‚Äď f√łrst sin far og derefter sin mand, som hun selvf√łlgelig ikke har valgt selv. Det har familien nemlig, og det er ofte hendes f√¶tter. Det er ufatteligt at den svenske feminisme har v√¶ret i stand til at skjule det faktum i s√• mange √•r.

Det er kvindens far, som har arrangeret ægteskabet, og han kan dræbe hende, hvis hun ikke vil. Som lille blev hun et offer for en smertefuld omskærelse, som fjernede hendes skamlæber og undertiden også klitoris. Der er kvinder i de asiatiske lande som bliver stenet ihjel, eller får piskeslag fordi de vil være frie.

Og burkaen, nikapen eller hijab’en er ikke bare lidt stof, men fort√¶ller: “Jeg er ren og du er uren, jeg er tro og du er vantro, og jeg vil aldrig gifte mig med en kristen”. De ikke hijap kl√¶dte piger og kvinder skal ikke respekteres, men generes, foragtes og voldtages for deres vantro.

Derfor er den muslimske kvinde resten af livet kl√¶kkeligt tilhyllet i stof fra top til t√•, n√•r hun g√•r ud og m√• ikke bev√¶ge sig frit ude i samfundet i samv√¶r med m√¶nd udenfor familien. Selvf√łlgelig kan hun heller ikke lade sig fraskille uden samtykke af sin mand, og hun kan naturligvis ikke blive gift med en, der ikke er muslim.

Hendes vidneudsagn i en retssal er begr√¶nset s√•vel som hendes arveforhold. Hvis hun skulle v√¶re s√• uheldig at blive voldtaget, og hun melder det, men ikke kan finde 4 mandlige vidner til voldt√¶gten, s√• kan hun findes skyldig i hor eller √¶gteskabsbrud og straffes med pisk eller stenes til d√łde.

Muhammed har sagt, at kvinden kun er halvt så intelligent som manden, og at de fleste kvinder vil ende i helvede, så de ikke kan genere deres mand, som er i paradiset og der betjenes af et utal af villige jomfruer. Så der er perspektiver i det for mændene, men ikke for kvinderne.

Manden i en muslimsk familie må gerne være sin kone utro, for der er ingen Metoo i shariapolitikken. Voldtægt i familien er almindeligt, for hun må ikke nægte sin mand samleje, hvis hun ikke menstruerer.

Jeg kan ved Gud ikke forstå, at Enhedslisten og Det radikale Venstre kan skjule disse tydelige umenneskelige forhold i den muslimske sharia-familiepolitik, og samtidig være så emsige med hensyn til at fremhæve menneskerettighederne.

Et led i nymarxisternes bestræbelser på at nedbryde det borgerlige samfunds traditionelle værdier for at få mere magt går ud på, at LBGT+ skal betragtes som helt normale identitetspolitiske valg. De er ligefrem forbilleder.

Hordernes hærgen

Minoriteter af alle slags og hudfarver af alle slags er nu identitetspolitiske redskaber til at udskamme, underkue og bek√¶mpe flertallet og den hvide heteroseksuelle mand, som betragtes som patriark, kvindeundertrykker, familietyran, fascist og racist if√łlge den politiske “videnskab” ved navn kritisk raceteori.

Den traditionelle familie betragtes som gammeldags, undertrykkende, p√• et √•ndeligt sinkestadium og p√¶dagogisk h√•bl√łs. De hjemmeg√•ende husm√łdre er selvf√łlgelig dumme, reaktion√¶re med en falsk bevidsthed om deres egen fornedrelse og undertrykkelse. At den radikale venstrefl√łj ikke t√łr sige dette om den muslimske familie ogs√• viser blot det store hykleri.

Black Lives Matter er ikke kun en sort antiracistisk bev√¶gelse. Det er en hardcore racistisk og ideologisk organisation, der hylder en nymarxistisk opl√łsningst√¶nkning og rettighedsfundamentalisme. Af Black Lifes Matters hjemmeside fremg√•r det, at bev√¶gelsen arbejder p√• at spr√¶nge kernefamilien, afvikle cisk√łnnede privilegier, nedbryde vestlige k√łnsroller, normer, v√¶rdier og sammenh√¶ngskraft.

Dens ledere er interessant nok en flok sorte kvinder, som st√•r p√• skuldrene af Black Power Bev√¶gelsen, De Sorte Pantere, Den Sorte Befrielsesh√¶r og Weather Underground, der alle fors√łgte at omstyrte USA‚Äôs politiske system.

BLM’s mission er derfor at udrydde de hvides s√•kaldte overherred√łmme.

Meningen med galskaben er at skabe splittelse, konflikt og had i det best√•ende samfund, for at vi kan blive usikre p√• alt og f√łjelige overfor den nye st√¶rke vilje til magt, som findes i de identitetspolitiske kamporganisationer. Der er ingen videnskabelig, spirituel eller rationel sandhed l√¶ngere, den tilh√łrer “hordernes h√¶rgen”, som Douglas Murray kalder dem. Det er den nye kritiske raceteoris voldsm√¶nd.

(Pågrund af rejseaktivitet m.m. går kadencen på Snaphanen ned de næste cirka 14 dage)

4.8 5 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Et r√łdradikalt terror-regime er under opbygning
Et r√łdradikalt terror-regime er under opbygning
2 months ago

Det politiske-bureaukratiske system i vores land sjofler og
terroriserer allerede titusindvis af danskere. I jobcentrene
mishandles kræftramte og kronisk syge. I psykiatrien er
behandlingen af patienter og p√•r√łrende visse steder s√•
svinsk at det overgår enhver fantasi. Familie- og skilsmisse-
politikken g√•r ud p√• at √łdel√¶gge familierne, m√¶ndene og
b√łrnene. Hertil kommer folkemordstingets stedfortr√¶der-
krig mod danskerne. Ogs√• med “vacciner” og smadring af
privates √łkonomier trynes og tyranniseres danskerne.

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Peter M√ľnster -faecesbook ansat mener:

Jeg synes, Tommy Robinson er et dumt svin, fordi han med sin utidige indblanding i andres privatliv har forhindret tusindvis af muslimer i at voldtage endnu flere engelske sm√•piger. Det havde de britiske myndigheder ellers stiltiende givet dem lov til. Det er ikke m√¶rkeligt, at myndighederne nu ser sk√¶vt til ham. For det h√łrer ingen steder hjemme, at indvandrede muslimer ikke kan f√• lov til at dyrke de forn√łjelser, som de holder mest af. Dumme svin!

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Nielsen

Lærer-rig vinkel du giver her.

Dragan
Dragan
2 months ago
Reply to  Nielsen

Korrekt. Tommy er lidt til en side.

h.nielse
h.nielse
2 months ago

Stop statsst√łtte til medier. De er r√łdfacistidke globalister der indoktrineret dagen lang

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
2 months ago

Det bedste vil være hvis MSM ville ignorere disse bevægelser, totalt, i stedet for, på det nærmeste , at dyrke dem som om de var helligdomme.

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
2 months ago

Er det s√•dan, s√• vi skal begynde med Adam og Eva igen? Eller skal vi tilbage til tiden f√łr “DE TO” kom ind i historien? Er vi p√• vej ind i Paradiset for at g√łre GUDS arbejde ordentlig? Adam og Eva forbudte ord. Paradiset og Gud forbudte ord.
Er de WOKERE alle tings begyndelse og ende. Alpha og Omega.

Dragan
Dragan
2 months ago

En wok er s√•dan en “spise her, med hjem” stegepande.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x