13
sep
Seneste opdatering: 15/9-22 kl. 0542
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det skal vi til at vænne os til. Det er selvfølgelig ikke en rigtig blodprop, da de lange, hvide tingester der vokser i arterierne og blokerer dem ikke består af det samme som almindelige blodpropper, men formentlig stammer fra de metaller eller proteiner, der er i vaccinerne. TV nævner intet om vaccinen. “Blodpropperne” hos teenagere skal normaliseres. Shit happens! – I Norge er den fjerde unge mand fra samme ishockeysupportergruppe død.MSM har intet bud på dødsårsagen. – Dr. Ryan Cole: How To Identify A Person Killed By The COVID Vaccine.

Den grønne galskab raser

Af Lars Hedegaard

Har den vestlige verden nogen sinde tidligere været grebet af en galskab, der kan måle sig med vor tids? Befolkningens knusende flertal, alle medier, næsten alle politikere, universitetseksperter og præster er helt overbeviste om, at mennesket bestemmer klimaet gennem udledning af CO2, og at vi kan sænke verdens temperatur ved at afskaffe fossil energi og dermed standse udledningen. Det gør ikke ringeste indtryk på dem, at iskerneboringer i Grønland entydigt viser, at CO2 ikke medfører varme, men at varme fører til mere CO2. Årsagen kommer før virkningen. Sådan var det i det mindste tidligere.

Ser man efter, vil man bemærke, at kloden ikke er blevet varmere siden 1998, selv om mængden af CO2 er steget. Det er rigtigt, at verdens temperatur er vokset med 1,2 grader siden 1850, men det skulle den også, for 1850 markerer det tidspunkt, da vi sagde farvel til den lille istid, der satte ind i begyndelsen af 1300-tallet med ekstremt kolde vintre, tilfrosne bælter, korte og regnfulde somre og ofte fejlslagen høst og medfølgende hungersnød. Om årsagerne til den lille istid er der fortsat uenighed, men konsekvenserne kender vi. En fejlslagen høst og deraf følgende brødmangel var blandt årsagerne til den franske revolution i 1789.

Men når det kollektive vanvid tager over, nytter det ikke at henvise til fakta. Klimafiktionen lader sig ikke anfægte af kendsgerninger, selv om enkelte forskere protesterer, for ingen lytter til dem. Især ikke politikerne, hvis hele karriere nu er bundet op på for alt i verden at hage sig fast i CO2-fortællingen. Da kejseren gik omkring kun iført undertøj, havde han heller ikke andre muligheder end at fastholde historien om, at han var iklædt det fineste skrud. Når vi snart skal til valg, vil vi næppe opleve en partileder med mod til at afvise klimafortællingen som det pure bondefangeri og den grønne omstilling som penge ud af vinduet.

Vi må derfor regne med, at den grønne galskab vil fortsætte sin sejrsgang, og at politikerne er parate til fuldstændigt at vende op og ned på alt for at realisere deres fantasier.

En beregning, der blev offentliggjort i New York Times, anslog, at den amerikanske regerings planer om at gøre landet CO2-frit i 2050 ved hjælp af ”grøn” energi, vil kræve, at 590.000 kvadratkilometer bliver udlagt til solpaneler og vindmøller. Det er et større areal end Tyskland, Belgien, Holland, Schweiz og Østrig tilsammen, og vil naturligvis være en katastrofe for naturen og dyrelivet. Men når galskaben raser, lader den sig sjældent stoppe på denne side af et sammenbrud.

4.8 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Barstado
Barstado
2 months ago

Det er ikke længe siden jeg læste, at den varmeste julidag nogensinde målt i Danmark var i år. Man glemte meget belejligt at oplyse, at “nogensinde” ikke strækker sig særlig langt tilbage, ligesom man også undlod at fortælle, at den varmeste dag i Danmark stadig skal findes så langt tilbage som i 1976, hvor ingen talte om global opvarmning af den grund. I 1976 vidste alle, at det af og til kunne blive varmt.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

Sådanne som Bill Gates-WEF-WHO og medicinalindustrien har som bekendt kæmpe succes med deres befolkningsreduktion and counting, død og ulykke en alletiders kassesucces de for alt i verden aldrig nogensinde igen giver fra sig, et mål den regulære udplyndring, et andet en befolkningsreduktion. Når mindskning i CO2 går sammen med befolkningsreduktion, når mindskning i CO2 står over liv, ikke vanskeligt at udregne hvordan dette mareridt ender. Tvivlsomt det end går at måle en reduktion i CO2 selv om 100% af jordens befolkning bliver dræbt, hvem skal iøvrigt måle hvis vi alle er døde, uanset tvivlsomt vi når nogen mindskning i CO2, heller ikke i… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
2 months ago

Jo flere vindmøller der stilles op, jo mere skov skal fældes for at give plads til vanviddet. Solceller i beregnet. Havde det ikke været så alvorligt, så havde jeg simpelthen grinet min røv i laser!.

Anders
Anders
2 months ago

En blodprop på 6 fod er ellers til at få øje på.
Mærkeligt at han ikke søgte læge noget før.
– Men nu får vi se hvor mange der overlever vinteren.
Vi skal enten fryse ihjel eller dø af vacciner.
Sådan ønsker Mette Frederiksen at danskerne skal leve og dø – gældsatte og forarmede i uendelig trældom.
Fy for S….

Ivan Rossa
Ivan Rossa
2 months ago

En blodprop på 180 cm er ellers noget af en kleppert!

Peer Pedersen
Peer Pedersen
2 months ago
Reply to  Ivan Rossa

Ka det være en ‘blodpølse’ ?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x