18
sep
Seneste opdatering: 18/9-22 kl. 1449
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“… Eventually, those responsible will be held to account. This will not be ignored, and this will not be whitewashed. This is too big. They knew what they had done. Shame on them”.

Lægerne begyndte at dø umiddelbart efter at myndighederne havde gjort sprøjterne obligatorisk for sundhedspersonale. Enhver må afgøre med sig selv, hvad de tror på. Søger man på Google, er de døde af alt muligt andet, søger man på Duck duck go, får man historien bekræftet, og danske medier – ja, de rører ikke ved den slags historier. Jeg glæder mig til at få forklaringen en dag.

I interviewet nedenfor med dr. Alexander kan man høre, hvordan sprøjternes farlighed tiltager drastisk efter den anden injektion. Man kan ikke andet end råde alle til at nægte at modtage de ‘boosters’, som danske myndigheder nu ruller ud om få dage. Update on Canadian Doctors Dying Suddenly: “32 Doctors. ALL DEAD In 6 to 8 weeks”


Vores canadiske ven Vlad har lavet dette interview med en bedemand

Mortician details the change in nature of cadavers and embalming since the vaccine roll out

WARNING: This is a very disturbing interview and contains images that could be very upsetting to a lot of people, and for a variety of reasons.

4.4 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
1 year ago

De bedste “sundhedsvejledere” vi som almindelige mennesker har for øjeblikket , er mulivis lastbilchaufføren her , og bedemanden i videoen. De taler frit , og sidder for bedemandens vedkommende, inde med en nøgtern erfaret objektiv viden og erkendelse , som store dele af vores “sundhedsvæsen” ikke kan forvente , at give ansvarlig sundhedsvejledning på baggrund af Idag. Vores “sundhedsvæsen” sidder sandsynlivis inde med en tilsvarende konkret erfaringsbaseret viden , men ikke med en tilsvarende ansvarlighed. Ansvar og frihed er sammenhængende størrelser. Både lastbilchaufføren og bedemanden talet fra en anden position mht til ansvar/friheds-forholdet, end store dele af vores skatteryderbetalte sygehussystem… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Vedrørende kommentering på Snaphanen. Jeg anerkender Snaphanens ret til ikke at publicere mine kommentarer, på den anden side vil jeg gerne have en besked om at den er blevet modtaget og efterfølgende blevet afvist og tilsvarende ved permanent udelukkelse vil jeg gerne have besked når dette træder i effekt. Begge dele på skærmen, så jeg ved at det er ansvarshavende som afviser mit ip og ikke noget der sker ved alle de sjove glitch man oplever på nettet

Man kunne overveje at lave registrering af en email-adresse for den slags beskeder, for dem der var interesserede

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Herunder vil jeg opfordre enhver konceptuelt trykkefrihedsgruppering på højrefløjen at skynde sig at opbygge en dansk server til en egentlig platform, som mange andre allerede har gjort i vores nabolande

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Samme, her – hvis man ikke vil høre, hvad jeg har på hjertet, må man gerne give besked – så finder jeg et andet sted.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Harvard
EXPLOSIVE TRUTH ABOUT “VACCINES”
https://www.bitchute.com/video/C31fo0F4T7kX/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x