19
sep
Seneste opdatering: 19/9-22 kl. 2017
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Maleri af Asger Gottlieb, det er Københavns Byret til venstre,  foto Snaphanen.dk

Af: Hans Rustad

Det er en beklagelig kendsgerning: De, der kæmper for frihed, står over for de største problemer, også fra vores egne myndigheder og medier. Lars Hedegaard er nok en helt for mange, men ikke for eliten. Den består af opportunister, fellow travellers og en kerne, der utrætteligt arbejder på Danmarks afskaffelse.

Dynamikken mellem disse tre grupper afgør, om Danmark og Europa overlever, for det er den samme kamp i alle de europæiske lande. Den har en underliggende uforsonlighed, der er umiskendelig. Der står om ytringsfrihed, lighed for loven, opdragelse i et samfund baseret på kristendom og oplyste værdier, altså fornuft. Disse værdier findes ikke i islam, og venstrefløjen hader dem. De har indgået en uhellig alliance.

Udviklingen i Danmark siden karikaturstriden er gået i den forkerte retning. Man bøjer sig for islam og underkastelse har sin egen sødme.

I de senere år har vi set en nihilisme vokse frem, som for alvor minder os om kommunisme og nazisme. De byggede deres succeser på massepsykose, og det er med chok og vantro, jeg ser de danske medier forføre læserne med frygt og paranoia.

Det startede for alvor med Trump i 2016, og de danske medier har efterfulgt Washington Post og New York Times. Disse medier er ikke længere liberale, de er woke-ideologiske. Hvor end venstrefløjen kommer til magten, knuser den ytringsfriheden.

Det er ikke til at tro, at Steen Raaschou igen skal møde i retten for et link til en video, der viste nedslagtningen af ​​Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen i Atlasbjergene. Det er anden runde, og det blev nedlagt referatforbud forrige gang.

Det ville være, som om tegnerne i Jyllands-Postens konkurrence i 2005 blev tiltalt for blasfemi. Som om staten i stedet for at beskytte Flemming Rose stillede ham for retten. Det er der, vi er på vej hen.

Lars Hedegaard lever stadig på hemmelig adresse. Westergaard hviler et ukendt sted, og Lars Vilks døde en smertefuld død.

Dette er historien om det moderne Danmark. I Sverige bliver der som bekendt skrevet “historie” hver eneste dag. Den 25. juni oplevede Norge et nyt brud i sin moderne fortælling: Den første var Anders Breivik. Nu var det en immigrant fra Iran, der gik ind for at dræbe homoseksuelle. Salafisterne er ikke enige i, at Pride bliver statsreligion.

Det kræver et enormt tankespring at fange disse spændinger og deres voldelige udløb.

Der er brug for historisk bevidsthed som aldrig før. Uden historisk bevidsthed er vi fortabt. Folk der kender deres historie ved, hvem de er. Ingen anden kan være for os.

Det er her manden fra Horsens kommer ind. Han er historiker og har holdt hovedet koldt. Han minder os om, hvor vi er. Løgnerne vokser til en tæt skov.

Men toget til fremtiden er stadig på stationen. Vi kan stadig nå det.

Lars er frihedens stemme, og tiden har givet den ret

Af Steen Raaschou

Lars Hedegaard fylder 80. To gange siden 2013 har der været bud efter hans liv, men han er her endnu stadig lige skarp og ukuelig. Tillykke fra dine mange venner, vi skylder dig meget.

Jeg er betydeligt mindre naiv end da jeg mødte Lars første gang i 2003. Det har været en interessant rejse, morsom, til tider dramatisk og fantastisk lærerig. Den viden som alle de gæster han har inviteret til Trykkefrihedsselskabet, har været helt uvurderlig. Og Lars mestrer stadig den djævelsk, satiriske kortform, uden hvilken Groft Sagt gik hen og døde.

Siden døde resten af Berlingske. Nu er den globalisternes megafon, men Lars er stadigvæk frihedens stemme. Og tiden har givet den ret, siden pressen og dens temmelig uvidende journalister haglede ‘I Krigens Hus’ ned i 2003.

Afsløring af portrættet på Mosbjerg Folkefest 2020

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Inge Suhr
Inge Suhr
1 year ago

Tillykke Lars Hedegaard, og tak, al håb for du bliver ved med at skrive, håber flere kommer med på vognen og kan se hvilke ulykke islam har for alle demokratiske lande.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Stort tillykke med de 80år. Håber at din stemme vil kunne høres/læses i mange år frem. Vi har brug for den.

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Portrættet MÅ og SKAL indgå i Den Nationalhistoriske Portrætsamling på Frederiksborg Slot.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  Bastardo

Helt enig Bastardo, en så vigtig person der med varme og skarphed, taler til os alle, for vores fædreland og folk.
Klart at han skal hædres med en plads i Den Nationalhistoriske Samling.
Stort tillykke til Lars Hedegaard-

Last edited 1 year ago by Peer Pedersen
Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  Bastardo

RIGTIG god ide. Det er et virkelig godt skilderi af en stor mand. Jeg havde den store ære at være til stede, da maleriet blev afsløret og overleveret.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Bastardo

Det blev overrakt til en folkefest ved Mosbjerg. Til lykke med dagen Lars.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Tillykke med dagen. Dø skal vi alle. Det faktum, er der ingen grund til at tage så tungt. Du har foreviget dig selv. Om 500 år er du den, de læser om i historiebøgerne. Hvor og hvordan vil eftermælet lyde for dine fjender og modstandere? Det er dét, der er vigtigt at gøre sig overvejelser om, her i livet.

Olsen
Olsen
1 year ago

Stort (forsinket) tillykke til Lars Hedegaard.

Allan Larsen
Allan Larsen
1 year ago

Københavns Byret til venstre.

Og der er vist ingen steder i Danmark, der ser ud som til højre.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x