19
sep
Seneste opdatering: 18/9-22 kl. 2009
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Folk tror, vi har demokrati, men det har vi ikke. Vi har oligarki.”

Vi lever i en kold tid

Af Lars Hedegaard

Politikerne bliver aldrig tilfredse. Nu har de i årevis bekæmpet produktionen af fossil energi, og netop som deres bestræbelser bærer frugt, begynder de at ryste i bukserne. Det samme gør de europæiske befolkninger, omend af andre grunde.

Den korte historie er, at Vesteuropa skar ned på sin egen energiproduktion og gjorde sig afhængig af russisk gas. Derefter indførte man økonomiske og andre sanktioner mod Rusland, der svarede igen med at lukke for gassen. Der er sket præcis det, som Donald Trump advarede imod, men ifølge de kloge var han idiot og ikke værd at tage alvorligt.

Spørgsmålet er nu, hvor længe europæerne vil finde sig i klimatosser, der med overlæg har ødelagt økonomien og nu kan byde på en meget kold vinter. Som rapporteret i Berlingske, har Berlins politi i længere tid arbejdet på en nødplan, som skal forhindre det rene kaos, hvis det bliver nødvendigt at lukke for varmen og elektriciteten.

I så fald forventes det, at der vil opstå uro i gaderne, at folk vil give sig til at plyndre butikker, og at kritisk infrastruktur kommer under angreb. Det vil ikke være muligt at hæve penge, togene bliver stående midt på skinnerne, og mobiltelefonerne vil ikke fungere.

I lande som Storbritannien og Frankrig står det ikke meget bedre til.

Til gengæld kan vi måske for en stund slippe for at høre om Jordens opvarmning. Den slags Greta Thunberg- og Dan Jørgensen-belæringer vil næppe vække bifald, i det mindste vinteren over. Det er dog stadig politikernes plan at forlænge energikrisen frem til 2050, eller indtil folkemasserne med høtyve og fakler jager dem på porten.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
H.nielse
H.nielse
8 months ago

Klima-religionen er et led i ødelæggelsen af Vesten og kontrol af borgerne og at staten skal styre og eje alt , hvad oligarkerne og the 1 percent filthy rich ikke ejer

FN der styres af diktaturstater har næsten ødelagt vesten med menneskerettighedskonventionen, der giver mulighed for fri INDVANDRING I VESTEN. Og kun Vesten skal bære den belastning og udgift og ødelæggelse af vores kultur.

Kommunisterne og globalisternes plan går fint

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
8 months ago

Jag har kun en at sige til dette, imod tåbeligheder kæmper selv guderne forgæves. Halluja hvor Gud er stor!!!. Ja man skulle have lyttet til Trump, i stedet for at smide på møddingen, det havde vi alle været bedre tjent med.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Energikrisen var heller aldrig Putins skyld, Putin foreslog igen her i ugen at åbne for Nordstream2. Men energikrisen i virkeligheden ikke større end at vi sagtens selv kan løse den, endda helt uden Putins hjælp, ingen grund til at befolkningen i hele Skandinavien skal fryse ihjel nu i vinter, alt løser sig fra det øjeblik vi hjemsender alt immigrationen fra Mellemøsten og Afrika tilbage til Mellemøsten og Afrika hvor de kommer fra. Naturligvis må en hjemsendelse sker her og nu inden vinterkulden for alvor er over os, inden de gigantiske elregninger, at virksomheder en efter en tvinges ud i lukning,… Read more »

Bastardo
Bastardo
8 months ago

Til Lars Hedegaard:
Pas på med hvad du skriver. Anklagemyndigheden holder øje med dig. En anklage for opfordring til statskup kan føre mange ubehageligheder med sig, og kan opretholdes i årevis, indtil Domstolene får tid til at frifinde dig. LEV MED DET.
– Blot ment som et godt råd.
Med venlig hilsen
Mattias Tesfaye

Bastardo
Bastardo
8 months ago
Reply to  Bastardo

Til Lars Hedegaard:
Og husk også, der kan sagtens gå et år, fra politiet rejser sigtelse efter lovens strengeste paragraf, indtil anklagemyndigheden rejser anklage efter en mildere paragraf, og endnu et år, før du bliver frifundet i første instans. Hvis anklagemyndigheden så anker, går der mindst endnu et år.

john M
john M
8 months ago

Det er præcis hvad vi har ventet på, de toner nu rent flag frihedsbrevet ?= Flemming Rose 17. september 2022 Til denne uges Fri Tænkning har jeg talt med David McNair, direktør for nødhjælpsorganisationen One, hvis formål er at bekæmpe ekstrem fattigdom og hjælpe med forebyggelse af sygdomme. Bono fra U2 er blandt stifterne af One, og McNair har i øvrigt selv en fortid som guitarist i et band i hjembyen Belfast. One får også støtte fra Bill & Melinda Gates’ fond. McNair er også tilknyttet tænketanken Carnegie som Afrika-ekspert. Han har siden Ruslands invasion af Ukraine peget på, at… Read more »

Bastrado
Bastrado
8 months ago
Reply to  john M

Bono kan jo sagtens være med, for går tingene ikke som forventet har han mange millioner til at betale diverse forsvarere med.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x