20
sep
Seneste opdatering: 20/9-22 kl. 2138
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The state knowingly engaged in democide….in a controlled demolition of the modern world”

We’re honoured to speak for a second time to Scientist, Dr Mike Yeadon, author of The Covid Lies and former global Head of Respiratory Diseases at Pfizer. Dr Yeadon, an expert in his field, has been censored and smeared by the same entities that dare not debate him

Der er få, der fagligt er klædt bedre på til at udtale sig om Covid-19 og sprøjterne end Mike Yeadon. Han er fuldstændigt censureret på nettet, han kan ikke lægge en kort kommentar på nogen af de sociale medier. Lægger du ham på Facebook, bliver du smidt ud. Han er usynliggjort som en Tommy Robinson.

Er du tryg ved det, når det nu handler dit og dine kære helbred, liv og død? Stoler du på den presse og de politikere, der tier ham ihjel? Vi befinder os midt i den værste skandale i medicinsk historie. Myndigheder, politikere og presse er medskyldige i tusindvis af dødsfald, – især medierne har fuldstændigt afsløret sig selv som Potemkinkulisser for rigtig journalistik –  og bliver de ikke straffet, er det ikke noget samfund du ønsker at leve i. Hvis du overlever dette.

Der er to grunde til, at et flertal ikke forstår faren de selv og demokratierne befinder sig i. For det første er de misinformeret af pressen, og for det andet, lyder det hele for vildt og utroligt, hvis de endelig kommer i forbindelse med sandheden. Men hør advokaten Reiner Fuelmich, han er ikke i tvivl om, at denne kynisme, ondskab og ligegyldighed overfor menneskelig lidelse er virkelig. Og hør dr. Yeadon, du får brug for at vide, hvad han fortæller allerede i den kommende vinter. Hvor mange skal dø endnu? Du er med til at beslutte det. – Maajid Nawaz interviewer

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fabian
Fabian
1 year ago

Uanset Yeadon’s faglige kunnen, varer det ikke længe før Snaphanen er landets mest læst onlinemedie. Det sker formentlig i løbet af den kommende vinter!

Kund Masden
Kund Masden
1 year ago

Maajid Nawaz er en kendt og dygtig interviewer. Ikke bare en mikrofonholder.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Tilbage til rødderne,
Unge mænd, som Karl Kristian, “Iklædt uniform af rødt og hvidt”, om end afdæmpet, men stadig, giver lidt håb om en kerne, der vil overleve. Selvom det ser sort ud. Jeg har heller aldrig lært at spise fisk. Tvært i mod sad jeg surmulende inde på mit værelse, med stanken af kogt torsk hængende i gardinerne, mens resten af familien mæskede sig med højt humør over gryden midt på bordet, fyldt med kogt torskelever, rogn og “krøller” fra hantorsken.
Noget af vort gamle land vil overleve:

https://www.youtube.com/watch?v=i9VkoAMPiTA

Last edited 1 year ago by Margrethe
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x