22
sep
Seneste opdatering: 24/9-22 kl. 0827
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den vaccineskadede Anette Lindberg kan ikke komme til at anmelde dem, der har skadet hende. Alle sender aben videre. Det foregik pĂĄ Den Frie Presse live i gĂĄr.

(Bemærk nu på Rumble så alle kan se den)

Den tyske regering driver hundreder af falske, højreorienterede konti på sociale medier

Hundreds of fake social media accounts espousing far-right ideology on platforms such as Twitter, Telegram, Instagram and Gettr are being operated by the German Federal State, a report by a major mainstream newspaper in the country has revealed.

According to the report by Süddeutsche Zeitung, — one of Germany’s largest newspapers — Germany’s Federal Office for the Protection of the Constitution has been operating hundreds of accounts espousing extremist views for the purpose of infiltrating groups of interest to government officials.

The federal office has reportedly been paying civil servants to operate accounts posing as radicals on the left and right as well as the likes of radical Islamic extremists, anti-vaccination activists and so-called “Reich Citizens” — a term used to describe people who question or reject the legitimacy of the German Republic. Russian Bots? German Authorities Have been Operating Hundreds of Fake Far-Right Social Media Accounts

Myndigheter driver hundratals falska högerextrema konton i sociala medier

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olsen
Olsen
1 year ago

Svineri. Ganske enkelt. I den forbindelse vil jeg lige minde Snaphanens læsere (selvom de fleste nok ved det- men hvis der nu er nogle, der ikke har set det) om at der stadig er en aktiv underskriftindsamling pĂĄ Borgerforslag.dk til fordel for en rigsretssag mod juntaleder Frederiksen. Det kan godt være, politikerne bare ignorerer befolkningen IGEN- (det gjorde de jo ogsĂĄ første gang en underskriftsindsamling til en rigsretssag mod Frederiksen gik over 50.000 underskrifter)- men det ville være et tydeligt signal fra befolkningen om at rigtig mange mennesker ikke vil finde sig i at de ansvarlige for disse forbrydelser gĂĄr… Read more »

Nuelsen
Nuelsen
1 year ago
Reply to  Olsen

Prøvat se denne film uden at fælde en tĂĄre. https://www.bitchute.com/video/cgZ4r66vYMqA/ Den ækle stodders udtalelse 1:07:53 – 1:08:04 er nærmest symbolsk for de skiderikker der befolker sundhedsvæsenet og medicinalindustrien.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nuelsen

Desuden fandt jeg denne https://www.bitchute.com/video/X4MIOwBmziFR/ som jvf vores ordveksling under 21 september tager en god del af Bogen og gør den lettere forståelig.

Vicktor børge
Vicktor børge
1 year ago

Os, der ikke vil lade os spionere af fæcesbook, kan ikke se videoen

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago

Selvfølgelig kan man se videoen uden at FB stikker næsen i det.Masker ip-adressen og sørg for at slette alle cookies.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Meget kan man sige om tyskere, men “tørre” og dermed pĂĄlidelige dokumentarer er de gode til:

https://www.youtube.com/watch?v=gIfRSobbJEw

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x