25
sep
Seneste opdatering: 25/9-22 kl. 0812
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Regime change’ i Rusland? Er globalisterne bag den demente Joe Biden blevet vanvittige? Er EU og NATO? Vesten frygter ‘klimaforandringer’ om 50-100 år, men ikke udslettelse af alt liv på jorden i morgen.

Død over diktatoren!

Af Lars Hedegaard

Vi er klar til at tage Iran tilbage! Død over Khamenei! Råbene gjalder i Iran, og der er direkte kampe mellem demonstranter og regimets væbnede bødler.

Se godt på billederne i nedenstående link, for sådan ser en revolution ud. Revolutioner bryder ud, når folk sætter målet højere end deres personlige sikkerhed. Og det er, hvad vi nu oplever i mere end 100 iranske byer.

Det er ikke sikkert, at frihedskæmperne vinder i denne omgang, og tusinder vil sandsynligvis dø for forbryderregimets kugler eller i mullahernes torturkamre. Men det faktum, at nogen var modige nok til at gå på gaden og konfrontere undertrykkerne, vil ikke blive glemt, men tjene som ansporing for nye oprørere. Før eller siden bliver Iran frit.

I dag har vi næppe fantasi til at forestille os konsekvenserne, den dag præstestyret bliver sat på porten. Pludselig er hele verdenssituationen ændret. Slyngelstaternes klub vil miste et magtfuldt medlem. Iran vil ophøre med at være verdens ledende sponsor af terror. Landet vil formentlig ophøre med at true sine naboer. Irans kvinder får lov til selv at bestemme, hvordan de vil gå klædt, og landets snylterklasse af imamer går en hård tid i møde.

En iransk revolution vil også få dybtgående konsekvenser i Vesten, hvor islams talrige forsvarere og bortforklarere vil få tæppet revet væk under sig. Venstrefløjen, der ikke har haft meget at sige om den iranske ondskab, men meget om Vestens, vil stå afklædt tilbage. Og jo mere, der kommer frem om præstestyrets ugerninger, des mere svækket vil de vestlige islam-apologeter blive.

Alt står på spil i disse dage, og kommer omvæltningen ikke nu, vil den komme senere.

Som Bob Dylan sang: ”Don’t speak too soon for the wheel’s still in spin.”

Protestors clash with Revolutionary Guard in northern Iran, torch IRGC base: reports

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benny Nielsen
Benny Nielsen
2 months ago

Jeg kan forstå på min ene nabo, der er noget ved musikken i hæren, at militæret og politiet har fået besked på at forberede sig på at blive sat ind mod civile uroligheder i de kommende uger og måneder.

Men hvilke uroligheder er der mon tale om? Og sjovt, at det kommer netop som Mette Frederiksen står for at skulle udskrive valg. Pønser hun på et sødt lille statskup?

Jones
Jones
2 months ago
Reply to  Benny Nielsen

4. Oktober bliver der afholdt demonstration

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

Slyngelstater såsom Sverige og Danmark der fornægter sit eget folk, sætter islamisk immigration over alt og alle, bygger moskeer hurtigere end vi andre kan bygge en kostald. Vi ligger højst på listen over slyngelstater, i denne sammenhæng er Iran ikke noget særligt, jeg har aldrig hørt om svenske tilstande i Iran, men jeg har set og hørt om svenske tilstande i både Sverige og i Danmark, om etnisk udrensning, om at sparke på uskyldige og fornedre den der allerede ligger ned. Vi er under etnisk udrensning en islamisk magtovertagelse af både Danmark og Sverige, vi er ved at drukne i… Read more »

K. Finnsen
K. Finnsen
2 months ago

Nu er det jo ikke staterne, der bygger moskeer og heller ikke muslimerne selv eftersom de er for dovne til det, men derimod svenske og danske håndværkere, hvilket de naturligvis burde lade være med. Så i stedet for at svovle over diverse politikere, er det nok bedre at tage en kammeratlig snak med de entreprenører, som åbenbart ikke har noget imod at falde deres landsmænd i ryggen.

Et såkaldt vink med en vognstang kan sikkert få dem på andre og bedre tanker.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
2 months ago

Det er svært for folk at forstå, at alt liv på jorden kan være udslettet i morgen. Klimaforandringer, som måske sker om 50 – 100 år er nemmere at forholde sig til. Det foregår ligesom i et mere adstadigt tempo, og meteorologerne, som uophørligt skriger menneskeskabte klimaforandringer, hvilket de jo bliver betalt for at gøre, dem kan man heldigvis slukke for.

Margrethe
Margrethe
2 months ago

Atomkrig er vel det eneste, man ikke behøver frygte. Bliver den smidt i nærheden, smelter vi ned i asfalten på splitsekunder, og det er endegyldigt slut. En ret human død. Den tror jeg faktisk jeg vil foretrække frem for at blive halalslagtet som vores to piger i Marokko. Det ender med at blive en hverdagsbegivenhed her i landet takket være, en uden historisk sidestykke, landsforræderisk magtklasse.

I. Hansen
I. Hansen
2 months ago

Det bliver interessant at se, hvornår man vender på en tallerken og pludselig ser Biden som den store frelser og helt.

Allan G larsen
Allan G larsen
2 months ago

Ja,så håber jeg kun på at det hele ikke kommer til at løbe ud i sandet, ligesom det arabiske forår for nogle år siden.
Gid at dette må være begyndelsen til enden for den muhammedanske dominans.
Det er sådan, at alt oprør helst skal komme”indefra”og ikke fra resten af verden.
Derfor skal vi holde os langt væk fra denne kamp.
Derfor skal vi, hverken sende tropper eller krigs materiel derned.
Vi har, hidtil blandet os så rigeligt i tidligere væbnede konflikter. Tænk på konflikten mellem Rusland og Ukraine.

Lennie
Lennie
2 months ago

2 Tessalonikerbrev kap 5. “For when they shall say, Peace and safety; then sudden destruction cometh upon them, as travail upon a woman with child; and they shall not escape.” I Åbenbaringen står der, at 1/4 af jordens befolkning skal dø. . Det er sandsynligvis usa, der starter atomkrigen, og de tager sandsynligvis Europa med som mål! Een konkurrent mindre. . Så er det osse nemmere at indføre det totalitære system, som man kan læse om i Åbenbaringen kap 13 og 18. Dyrets mærke. Det hele er profeteret i Bibelen.

Dag I
Dag I
2 months ago

“Råbene gjalder i Iran”

Som så mange andre på de breddegrader, har de det kun i kæften.

Brian Olesen
Brian Olesen
2 months ago

Jeg er alvorlig bange for, at vi enten ender som slaver i et techno-fascistisk system styret af de globale rotter, eller også taber de selvsamme globale rotter det hele på gulvet og det ender udi i atomkrig. Det sidste scenarie kan være det, vi ser konturene af.

Det såkaldte “Vesten” vil ikke acceptere at miste magten og det gode liv på bekostning af alle os andre nuværende semi-slaver.

Lennie
Lennie
2 months ago

Synes lige, I skal ha denne spritnye med fra sky news australia, om pædo Biden, han, som er ved at kaste os ud i atomkrig! Se iøvrigt det norske site Sokelys.com, som også har virkeligt gode artikler. Her er præsident Pædo Børge, “the creepiest and weirdest thing Biden has said” https://youtu.be/OdmIiYzKKy4 Det er helt sindssygt, at man har sådan et sygt svin som præsident!

F. Hansen
F. Hansen
2 months ago
Reply to  Lennie

“om pædo Biden, han, som er ved at kaste os ud i atomkrig”

Jeg syns os bare, at Biden skal rejse til Moska og fortælle Putin et bar borgerlige ord.

Lennie
Lennie
2 months ago

Lige lidt at grine ad i denne syge verden: “the best explanation for what’s going on in the World” – Rodney Borman https://youtu.be/yN2y-p-vM4k

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x