26
sep
Seneste opdatering: 27/9-22 kl. 1557
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Næsten en fjerdedel færre barnefødsler ni mdr efter vaccinerne

Ni måneder efter massevaccinationerne begyndte faldt børnefødslerne i Sverige. Første kvartal mindskede de med 14 procent, næste kvartal 23.3 procent. Det gjorde de iøvrigt i hele Europa, vi er nogle, der har skrevet det i over et år, men propagandapressen havde mere travlt med at svine os til end at advare befolkningen mod big pharmas utestede gift. (Dagens Nyheter har selvfølgelig fået låst deres artikel siden dette blev indspillet, men andre medier har historien.)

Mere Mattias Desmet

Gunnar Sandelin skriver i dag en fascinerende opfølger til sin artikel om Tuckers Desmet-interview: Massformation, del 2: ”Massmänniskan.” Det er virkelig værd at læse, og samtidig opdager jeg, at en en af mine yndlingsinterviewere, Jerm Warfare, interviewede Desmet for en måned siden. Den må gives videre til interesserede pronto:

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

For 1½ ĂĄr siden blev det kendt at “vaccinerne” var mĂĄlrettet til at forĂĄrsage 7-80% sterilitet

Torben Andersen (Hjørring)
Torben Andersen (Hjørring)
1 year ago

Var det ikke mistanke om nedsat fertilitet muselmændene brugte som grund til ikke at lade sig vaccinere?

Det gas
Det gas
1 year ago

SĂĄ er det mĂĄske slet ikke sĂĄ dĂĄrligt, at vi her i landet fik mindre doser end big Pharma mente vi skulle have.

Og noget helt andet er det selvmodsigende i, at der skulle være en gaslækage fra Nord Stream 2 rørledningen, for russerne har jo lukket for gassen, eller hvordan..?

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago
Reply to  Det gas

Løgnepressen (msm) bliver virkelig nødt til at fĂĄ klappet af med den politiske ledelse, hvad vi helst skal tro, for nu melder tyskerne om trykfald pĂĄ Nord Stream 1. NĂĄr jeg oplever trykfald under bruseren og fuldstændig stop for vandgennemstrømning, sĂĄ er det fordi jeg har lukket for vandet. Præcis som nĂĄr Putin har lukket for gassen, intet gastryk, ingen gasgennemstrømning.. Men sjovt nok sker det ĂĄbenbart med stor forsinkelse i en gasledning, for vi er da blevet fortalt, at der blev lukket for gassen for flere uger siden. Men det blev der mĂĄske ikke alligevel, nĂĄr det kommer til… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Der er egentligt pudsigt, jeg har hørt det modsatte nemlig, at her u Danmark bliver der født flere børn. Kan det mon skyldes indvandringen af muslimer???!!!. . Jeg spørger bare!!!.
Vaccinariiner, dødelighed, tja——?.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x