29
sep
Seneste opdatering: 30/9-22 kl. 1244
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danmark og Sverige ved, hvem der saboterede Nordstream. Siden U- bĂ„dene i 80 erne, har Sverige overvĂ„get hele ØstersĂžen med et sonarsystem, sĂ„ man ikke ville kunne gĂžre noget lignende, uden at blive opdaget. Den viden er indtil videre kapital i det politiske spil, der foregĂ„r. Lars Bern mener som sĂ„ mange andre, at det er USA. Men Alex Christoforou har en spĂŠndende teori: Sabotagen kunne vĂŠre Ruslands sidste udstrakte hĂ„nd for at fĂ„ stoppet krigen og mindet os om, at de-industrialiseringen af EU og Tyskland er i gang, og ikke er i nogens interesse. Hele Europa og navnlig EU kan bryde sammen, hvis det mister industrimotoren Tyskland. For det er USA/NATO der vedligeholder krigen og ikke vil til forhandlingsbordet. FĂžlg tankegangen. – Se Ed Dowd Predicts ‘Global Economic Death Spiral’

USA er ved at blive en slyngelstat

Af Lars Hedegaard

Det mÄ komme som et chok for mange, nÄr det antydes, at USA kan stÄ bag sabotagen af Nord Stream 1 og 2. Biden-administrationen er jo vores ven, og medierne udfolder store bestrÊbelser pÄ at fortie hans talrige dumheder og besynderlige handlinger. Jeg taler om Biden af nemhedsgrunde, for det er tydeligvis ikke ham, der styrer amerikansk politik. AltsÄ: Hvad kan hans bagmÊnd vÊre ude pÄ?

Bidens handlinger fÞlger et mÞnster, som man nemt kan aflÊse, og mÞnsteret er at skabe maksimalt kaos og dermed underminere USA og dets vestlige allierede. Det gÊlder i stort som i smÄt.

Washington gĂ„r nu direkte efter at sabotere retsstaten ved at mobilisere FBI mod sine kritikere og politiske modstandere. Den politisk skabte inflation er ved at rive tĂŠppet vĂŠk under den amerikanske middelklasse, der stĂ„r over for en massiv fattiggĂžrelse. GrĂŠnsen til Mexico er nedlagt, og millioner strĂžmmer ind uden ringeste forsĂžg pĂ„ at kontrollere, hvem der kommer, og hvad de medbringer af narko, som drĂŠber hundredtusinder. Kriminaliteten fĂ„r lov at eksplodere i de demokratisk styrede storbyer, mens de mest velaflagte prĂžver at flygte eller forskanser sig i ”gated communities” beskyttet af egne bevĂŠbnede vagter. Administrationen fĂžrer krig mod kernefamilien baseret pĂ„ den slet skjulte pĂ„stand, at bĂžrn er statens ejendom og ikke forĂŠldrenes. I de offentlige skoler indoktrineres eleverne med racisme beregnet pĂ„ at sĂŠtte bĂžrn med forskellig hudfarve op mod hinanden, og den fĂžderale regering prĂžver at eliminere den hidtidige opfattelse af kvinder og mĂŠnd. Religion bliver lagt for had. Borgerne mĂ„ ikke have andre autoriteter end staten – hverken Gud eller familieloyalitet. Biden-administrationen vil ogsĂ„ bane vej for, at undertrykkerne i Teheran kan skaffe sig kernevĂ„ben, samtidig med, at den vil forĂŠre mullaherne tallĂžse milliarder, som de kan bruge til at udbrede terror, ligesom Washington fĂžrer eftergivenhedspolitik over for Kina.

Det er tydeligt, at den amerikanske regering hader USA og prÞver at underminere, hvad Vesten hidtil har stÄet for.

Hvorfor? Med hvilket formÄl?

At svare pÄ det overstiger min formÄen.

Til gengéld kan jeg udmérket forestille mig, at USA prþver at destabilisere Europa – f.eks. ved at sabotere nogle gasledninger.

Jeg siger ikke, at det er sket. Blot at jeg ikke vil afvise muligheden.

4.6 11 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
A. Peabody
A. Peabody
1 year ago

Det falder fuldstĂŠndig i trĂ„d med de mange brande pĂ„ fĂždevarefabrikker, elektricitetsvĂŠrker, raffinaderier, gaslagre og -udskibningssteder i USA i forĂ„ret og henover sommeren. Det er selvfĂžlgelig USA selv der stĂ„r bag og ikke russerne… Der er ganske enkelt for mange “tilfĂŠlde” til at det kan vĂŠre uheld og ulykker. Wake up and smell the roses my little babies 🙂

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago

“Hvorfor? Med hvilket formĂ„l?”

SÄre simpelt! Der skal overfÞres europÊiske skattepenge til big pharma og vÄbenindustrien. OgsÄ kaldet verdenshistoriens stÞrste tyveri.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

WEF har for lĂŠngst forklaret, hvad det gĂ„r ud pĂ„. Du skal intet eje, men du vil vĂŠre lykkelig. Jordens befolkning skal reduceres med 90% og alle vĂŠrdier overfĂžres til WEF’s verdensregering. Der er ikke noget nyt i det.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Betyder det med intet at eje, at eventuel gÊld ogsÄ bliver nulstillet?

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago
Reply to  Rasmus Rodskov

WEF grĂ€srötter kan ju inte tillĂ„tas krĂ€va “orimligheter”

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago

SÄklart! (Nu mÄ vi stÄ sammen).

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago

Hvem styrer USA? Det gĂžr den der kontrollerer teleprompterne, som Joe Biden staver sig gennem…

Finn A. Skov
Finn A. Skov
1 year ago

Et godt gĂŠt, er kineserne der gemmer sig bag kulissen.
De har en finger med i spillet overalt pÄ kloden.
De lader tiden arbejde for sig, og tid har kineserne nok af, et Ă„rhundrede eller to, spiller ikke nogen rolle.
“Riget i midten” har altid betragtet sig som verdens herskere, og de arbejder i det stille for at fĂ„ det de betragter som deres retmĂŠssige rolle.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

ja,Joe Biden har formÄet at ÞdelÊgge alt det som Donald Trump har forsÞgt at bygge op ,bl.a. med sanktionerne imod Iran . I dag ser vi de katastrofale fÞlger af Bidens mÄde at regere pÄ.

DanC
DanC
1 year ago

En sak Àr sÀker och undvik, oavsett pris, vÀrdepapper-köp i dollar

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago

Mycket som avser destabilisera, verkar ha inspirerats frĂ„n “Sharia”. LĂ€s: Barn Ă€r muslimska mĂ€ns egendom enligt sharia.

john M2
john M2
1 year ago

UFATTELIG som ALLE danser rundt, KLART USA der nu sĂžrger for vi skal forblive i den israelske saudi qutar USA EVIL axis.Og kĂžbe DERES dejlige dyre lng gas, den anden axis er ikke bedre. Det er Syrien krig om igen , alle ikke msm betalenede til stats tv men opsĂžgende (specielt liveleak som nu er lukket) , kunne klart se at, danske rederider sejlede vĂ„ben til Syrien (som sĂ„ mange gange fĂžr) og at ,den danske regering og hele EU aktivt stĂžttede jihadi grupper sĂ„ som de hvide hjelme. Nu er de alle blivet til komiske Ali pĂ„ P1 debat,… Read more »

Last edited 1 year ago by john M2
Nielsen
Nielsen
1 year ago

00:0808 i denne https://swebbtv.se/w/5txh4hQdj1mTeW5PrCf9Xk handler om plandemien. Svensksproget.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x