29
sep
Seneste opdatering: 30/9-22 kl. 0042
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vesten krisemaksimerer. Vinteren bliver afgørende”

En samtale med journalisten Alf R. Jacobsen om det stigende krigshystreri, der rejser sig i Europa. Jakobsen siger, at vi godt kan vide, hvem der har saboteret Nordstream, men at vi ikke nødvendigvis får det at vide. I en situation, hvor vi skulle deeskalere, svigter politikere og presse fuldstændigt ved stadig at optrappe. “Krigshetz” kalder han det. Von der Leyen forslår yderligere sanktioner mod Rusland. Danske medier kører ensidigt på Rusland som skyldig skønt vi ikke ved det, og sikkert aldrig får det at vide.

Man ser ganske vist, at Trump i dag har tilbudt at lede forhandlinger mellem Rusland og USA, er der ingen. Man ser de næste måneder for sig: Stadig eskalering, høje strømpriser, mangel på fødevarer, begyndende krigshandlinger i Europa, demonstrationer og uroligheder, kulde og en masseinvasion over Middelhavet. Det er ikke længere svært at forestille sig Europas undergang, og det vil  være kræfter i vore egne lande, der har fremtvunget den. Det er nu, vi skal holde op med at lyve for hinanden og for os selv. Det er nu menneskeheden kan blive offer for sit eget vanvid. Alle amerikanske ambitioner og et regimeskifte i Rusland må ophøre med det samme.

Jeg mener, det var Stephen Hawking der sagde, at menneskeheden ville begå selvmord i et atomragnarok i løbet af de næste tusind år. Jeg var 11 år under Cuba-krisen i 1962, og nu er vi på kanten af en lignende situation i 2022. Med den krisefrekvens – 60 år – vil det ikke vare tusind år, inden Hawkings spådom er gået i opfyldelse.

Se også USA hadde nylig militærøvelse der rørledningen ble sprengt

3.9 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Politikernes svar på alting har altid været og vil for evigt (indtil der ikke er flere politikere) være krig. Det hele er fake selvfølgelig, men nogen gange er de altså nødt til at slå nogle hundrede millioner ihjel for at det skal se ud som om der var en grund til at slås

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 month ago

Ingen tvivl om, at bagmændene skal findes på den anden side af Atlanterhavet.

Allan G larsen
Allan G larsen
2 months ago

Det glade vanvid!!!!!!!!. Hvornår hører det op?????.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x