30
sep
Seneste opdatering: 1/10-22 kl. 1519
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nazi tactics in 2022: “Humanity Is Currently Under Siege by the Global Heirs of the Nazis”

25 Aug 2022 – Vera Sharav, Holocaust survivor and human rights advocate, speaks first at the 75th Anniversary Event of the Nuremberg Code in Nuremberg, Germany, on 20 Aug 2022. It was 75 years ago that the city of Nuremberg was the place of a historic declaration. When the judges of the military tribunal against leading medical officers in the Nazi administration passed their verdict, they issued what would become known as the Nuremberg Code.

Vera Sharav, i KZ lejr som barn, talte for nylig i Nürnberg om Nürnberg-kodeks som Vestens ‘humanitære magter’ i dag overtræder universelt med deres pågående medicinske forsøg på deres befolkninger. En stærk, indtrængende tale. “Vi regeres af psykopater, og idioter udfører deres arbejde for dem. Denne gang, i stedet for cyklon B, er våbnet genetisk fremstillede præparater forklædt som vacciner. “Aldrig mere” – nie wieder – er nu!” Nuremberg: Holocaust Survivor Vera Sharav’s Alert about Nazi Tactics in 2022.

Forskere har udersøgt blodet fra vaccinerede

Hvor længe skal dette vanvid fortsætte?

Af Karsten Pultz.

2 undersøgelser fra henholdsvis Tyskland og Italien viser alvorlige problemer med blodet hos de mennesker, der har fået de eksperimentelle mRNA-vacciner. Den tyske undersøgelse har jeg allerede kommenteret. Her kommer lidt om den italienske undersøgelse:

Italienske forskere har undersøgt blod fra personer, der har modtaget enten Pfizers eller Modernas mRNA-indsprøjtninger. Der var 1006 personer med i undersøgelsen, og 948 af disse (94 %) havde synlige ændringer i deres blod: sammenklæbning af røde blodlegemer samt tilstedeværelsen af uidentificerede partikler varierende i form og størrelse – altså fænomener, der stemmer overens med fundene gjort af den tyske arbejdsgruppe.

Mørkefeltsmikroskopi

Forskerne anvendte mørkefeltsmikroskopi – en metode, der kan bruges til at vurdere en persons helbredstilstand ved simpelthen at kigge på blodets bestanddele og se, om noget umiddelbart ser unormalt ud. Der er intet kompliceret biokemisk ved undersøgelsen; man kigger simpelthen på blodet for at se, om det ser normalt ud, hvilket det altså ikke gjorde hos 94% af dem, der var med i undersøgelsen.

Det skal lige tilføjes, at mørkefeltsmikroskopi er en lavteknologisk metode, som kan afsløre dårligdomme på en måde, som alle lægfolk uden besvær kan forstå. Jeg kan derfor anbefale, at man kigger rapporten igennem for at se sort på hvidt (bogstaveligt talt), hvad dette verdensomspændende medicinske eksperiment gør ved folks blod.

Sammenklæbning af røde blodlegemer

De røde blodlegemer transporterer ilt ud til musklerne, og det siger sig selv, at en unormal sammenklæbning af disse (altså blodlegemerne) har en betydning – igen et punkt, vi ikke behøver en ph.d. i medicin for at forstå.

Jeg erindrer, at tre personer i min perifere omgangskreds led af en umådelig træthed i flere måneder efter indsprøjtningerne. Kunne det hænge sammen med, at de røde blodlegemer er klumpet sammen i stedet for at være jævnt fordelt, som er det normale? Se fotoet med de såkaldte rouleaux-formationer hos vaccinerede (rouleaux betyder ruller – altså ligesom mønter kan stables og pakkes i ruller).

I begyndelsen af vaccinekampagnen var der forlydender fra uafhængige læger i udlandet om, at det at tage en blodprøve i mange tilfælde pludselig var blevet svært, da blodet hos flere mennesker ikke strømmede som normalt.

Der er ting, der er forkerte

Det er overordentligt besynderligt, at jeg skal være forurettet på vegne af de vaccinerede. Jeg kan jo være ligeglad, når jeg ikke selv tog sprøjten. Til det er der kun at sige, at der er ting, der er forkerte, uanset hvem den forurettede er. Og derfor fortsætter jeg med at bringe emnet op, selv om det måske efterhånden hænger nogle af os ud af halsen.

Det er forkert at lokke, presse og true mennesker til at tage en eksperimentel medicinsk behandling. Ikke bare er det uetisk, det er også kriminelt, fordi det er i strid med Nürnberg-kodekset – en internationalt vedtaget, lov som forbyder den slags. Nu ser vi så konsekvenserne af, at politikere og sundhedsbureaukrater valgte at ignorere etik og international menneskerettighedslovgivning.

Etisk uforsvarligt

Udover de ovennævnte undersøgelser er en tredje fra USA på samme måde kritisk overfor dette verdensomspændende eksperiment. En overskrift på Gateway Pundit lyder:

“Ethically Unjustifiable” – Scientists from Harvard & Johns Hopkins Found COVID-19 Vaccines 98 Times Worse Than the Virus

Overskriften i dansk oversættelse: “Etisk uforsvarligt” – Forskere fra Harvard & Johns Hopkins fandt COVID-19-vaccinerne 98 gange værre end virussen.

Den førnævnte tyske undersøgelse, som er udført af 60 læger og forskere, indleder med: Covid-19-vaccinations-programmer skal standses øjeblikkeligt. Til dem, der stadig mener, at vaccineskeptikere er konspirationsteoretikere, kan jeg kun sige: Se billederne og læs forskernes kommentarer!

Gad vide, hvor længe dette vanvid skal have lov at fortsætte. Gad vide, hvornår disse ting får plads i de statsfinansierede medier.

Fra Newspeek

Dette barn fik blodtransfusion. En uge efter billedet blev taget, var det dødt

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 month ago

Nu mangler vi bare, at Biden smider en lille a-bombe i Ukraine, ligesom han lavede huller i gasrørene i Østersøen, og så er forvirringen total.

morten hansen
morten hansen
1 month ago
Reply to  Rasmus Rodskov

spot on det vare ikke biden ,men dem der bruger ham som escape goat… og de har mange navne,,men de sider alle det samme sted på toppen af pyramiden:)

Finn V. Karlsen
Finn V. Karlsen
1 month ago

I dag kom jeg uforvarende til at undersøge mit eget blod. Undersøgelsesmetoden var en skruetræker…

Blodet er stadig rødt! (Og det gjorde ondt, og jeg bandede som en tyrk).

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x