5
okt
Seneste opdatering: 5/10-22 kl. 1004
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vil tysk industri kunne tvinge kansler Scholz til at ændre kurs over for presset fra USA?

af Bitten-Kirsti Nielsen

Nu vrimler det med overvejelser om sabotagehandlingen i Østersøen, og der stilles spørgsmål ved Tysklands fremtidige forhold til USA og til EU’s overlevelse.

Sabotagen af gasrørsledningerne Nord Stream 1 og 2 har givet anledning til spekulationer om, hvem der står bag udåden, og om der nu vil blive gjort et seriøst forsøg på at finde svaret. Nato har i forvejen kontrol med området i Østersøen, og man kan i høj grad undre sig over, at hverken Nato eller de danske og svenske efterretningstjenester har haft nogen anelse om de aktiviteter, der er foregået tæt ved dansk farvand, inden eksplosionerne kunne gennemføres.

Men nu kan synderne ånde lettede op – indtil videre – for sabotagen har sat en stopper for den russiske gasleverance til europæerne, og det var jo netop meningen. De tyske demonstranter, der krævede et stop for sanktionerne, kan godt gå hjem, for rørene er flere steder sunket til bunds i småstykker, og den kostbare gas blander sig nu med havvandet. Tåbeligt og ærgerligt!

Mon ikke russerne ville have tømt rørene for den dyre gas først, hvis de havde haft planer om at ødelægge dem? Der skal nu nogle ualmindeligt kringlede forklaringer på bordet, for at få en så tåbelig handling til at give mening, men danske Jeppe Kofoed kan sikkert få strikket noget sammen, som kan sælges til de “gemene masser”. (undskyld læsere)

En trist ende på historien er det, men måske ikke uden håb.

Angrebet på de to Nord Stream-rørledninger gjorde enorm skade, har vi fået at vide, men ødelagde ikke infrastrukturen fuldstændigt, melder Reporter. Den, som udførte udåden, sikrede tilsyneladende, at skaden ikke kunne repareres, men nu er et forslag dukket op fra russiske fagfolk om at reparere rørene. Det er samtidig blevet officielt annonceret af den russiske vicepremierminister, Alexander Novak.

“Ja, det vil tage tid, og der skal enorme ressourcer til og penge. Men jeg tror, at vi kan finde passende løsninger”.

Mon ikke europæerne vil komme til at krydse fingre for det forslag, når vinteren sætter ind, og ikke mindst tysk storindustri, som er et vigtigt hjul i europæisk økonomi.

Og tyskerne kan jo godt se, hvad denne sabotage vil betyde for deres industri, hvoraf mindre virksomheder enten må dreje nøglen om eller flytte deres aktiviteter til USA. Derfor vil de gerne droppe sanktionerne mod Rusland og genoptage den livsvigtige gas- og olieimport. Men her har de en kansler, som absolut ikke er enig med befolkningen. Og i farten skal vi ikke glemme vores eget land Danmark, for vi er i samme situation.

I Vesten er der i øjeblikket kontra-produktive kræfter med beskyldninger mod Rusland for terrorhandlingen såvel som tvivlsomme opfordringer til “efterforskning af sabotagen”, mens danske politikere plaprer løs og siger det, de skal.

De fleste normalt begavede europæere har jo nok på dette tidspunkt en anelse om, at russerne ikke ville sprænge deres eget meget dyre anlæg i luften nu, hvor en god handel med Tyskland og resten af Europa kunne forventes på sigt. Og de ville næppe undlade at tømme rørene for den dyre gas før de smed en kæmpe god forretning i søen.

Hvem der ellers står bag denne terrorhandling i Østersøen, vifter endnu kraftigt for vinden på trods af Bidens og vicepræsident Victoria Nulands forsikringer om, at de ville sikre, at der blev lukket for gassen til Europa, “hvis Rusland gik ind i Ukraine. Var det en fortalelse – eller en tom trussel? Var det for at styrke en gammel dement politikers autoritet? Alle kan jo se, hvor dårligt det står til.

Men hvorfor forbød den canadiske regering Siemens i at fremstille de dymanoer, som var nødvendige for at lede gassen i Nord Stream 1? Hvor i spillet mangler den brik?

Alle europæere har lov til – og jeg vil næsten sige pligt til – at gøre sig deres overvejelser om situationen i Europa, der ikke kan overlades til Bruxelles. Jeg mener, hensigten med udåden peger i to retninger: Formålet var at sikre, at forsyningerne til Europa ikke kunne fortsætte. Det står fast.

1) Dette vil forhindre et tættere samarbejde mellem Tyskland og Rusland og trække Europa væk fra denne nye retning, der kunne være blevet en stor økonomisk fordel for Europa.

2) Europas økonomiske sammenbrud, som økonomer siger venter forude, ville (vil) føre til fattigdom og elendighed, hvor “du intet ejer og er lykkelig” (?) og bane vejen for et systemskifte. Så hvor har “Deep State” eller det pengestærke selskab fra Davos mon været i alt dette her?

Man skal nok ikke udelukke andre muligheder, men interessant – og trist – er det, hvem der vil kunne kåres til årets slyngel.
————————–

Michael Hudson on The Euro Without Germany

Pourquoi la Russie « tente » l’Europe avec la réparation des conduites Nord Stream


https://fr.topcor.ru/28433-zachem-rossija-soblaznjaet-evropu-remontom-trub-severnyh-potokov.html

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Til Hr. og Fru Snotdum:

Når I om kort tid sætter krydset, så husk, at ikke et eneste af de kriminelle svin på borgen har det fjerneste problem med at finde utallige milliarder til indvandrere. År efter år efter år….

morten hansen
morten hansen
1 year ago
Reply to  Benny Smed

folk kommer til at gå fra hjem sultne og kolde før muhammed for nedsat sin kontant hjælp til hans 12 børn,,og mange flere er altid velkommen,,

morten hansen
morten hansen
1 year ago
Reply to  Benny Smed
john M
john M
1 year ago
Reply to  Benny Smed

nemlig 30 mia hvert enest år, år efter år ,efter år , og de vælter stadig i tusind tal ind i landet. Hvis der skal ske hjjemsendelser, så er tiden inde . Næste år bliver langt værre og lige om lidt vil opec+ nedskære olie produktion med min., 20 mio. tønder = 30kr pr liter OG for at gøre det hele endnu værre , er “travel of light” ca. oversat fra arabisk . —————— 3-5 millioner gør sig klar i Tyrkiet til på telegram kan du finde dem, at invadere europa samtidig.————————- Tyrkiet har inflation over80%, mange nærmest alle tyrkere… Read more »

Last edited 1 year ago by john M
Bastardo
Bastardo
1 year ago
Reply to  john M

Hvor har du tallet 30 mia fra? Det skulle vel ikke være en statsinstitution / MSM?
Seriøse analyser siger 100-120 Mia – og hvis alle afledte effekter medregnes, 200 Mia

Heimdall
Heimdall
1 year ago

Tak for en artikel der er en velkommen nuance i debatten. Jeg har altid respekteret vores stærke allierede på den anden side af Atlanten. Jeg har knælet i morgentågen på Omaha Beach mens mit hjerte blødte for de knægte der gav deres liv på et fremmed kontinent og jeg har en dybfølt iboende pagt til de frihedsidealer disse drenge endnu en gang kæmpede for sammen med deres europæiske brødre. Idealer om frihed til at ytre sig og forsamles, frihed til at stemme og deltage i demokratiet og frihed i beskyttelse mod vilkårlige fængslinger ved adskillelsen af den lovgivende og den… Read more »

Last edited 1 year ago by Heimdall
En ægte dansker
En ægte dansker
1 year ago

USA har under Biden regimet udviklet sig til en slyngelstat man ikke kan regne med. Biden regeringen drømmer om at vi europæere skal kæmpe en proxy krig mod Rusland og vores idiotiske politikere ser ud til at hoppe på limpinden.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Danmarks store statsminister, Mette Frederiksen, også kaldet makrellen, trykkede i dag under pomp og pragt på valgknappen. Det tilrådes, at folk holder sig for øje, hvad hun ikke gjorde i den anledning.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

for det første, husk at det vestlige Rusland, til Ural bjergene, er med i Europa.
For det andet mener jeg at det er på tide at gøre op , både med EU samt sanktions Politiken, hvis EU ikke skal gå helt ned. I fald, vil Joe Biden så hjælpe os? .
På grund af de milliarder af EURO som EU har sendt til Ukraine, så risikerer vi selv at gå helt ned når vi tænker på at Zelensky muligvis har haft gode forbindelser til Bidens søn Humper som beskyldes for korruption, min teori .

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Gasrørsledningerne Nord Stream 1 og 2 skal alligevel repareres, oplagt om både Danmark & Sverige nu kobler sig på Nord Stream 1 og 2, får monopol på billig russisk gas til EU.

Vi kommer at svømme i penge at blive stenrige, køre rundt i store limousiner fråse i CO2, leve et liv i luksus, alternativt til nu det økonomiske sammenbrud, sult og fattigdom, elendigheden økonomer siger venter på os forude.

Problemet er ikke større end at både Danmark & Sverige nu kan kobler sig på Nord Stream 1 og 2, alternativt sulte og fryse ihjel.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

” økonomer siger venter på os forude.”

Økonomer er nogenlunde lige så troværdige som meteorologer og hestehandlere.

Ivan Rouge
Ivan Rouge
1 year ago

Det er ikke mange år siden, at svenskerne så russiske ubåde overalt i Østersøen.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Hvornår indser politikerne at vi med EU s sanktions politik mod Rusland er på vej til at køre os selv i sænk. Hvorfor skal vi blive ved med at sende den ene milliard efter den anden til et land, som mistænkes om at være korrupt ?. Hvis vi for mange år siden havde gjort os den ulejlighed at satse på en reel energi politik, kernekraft, så havde vi nok ikke stået i den situation, som vi er på vej ind i . hvem tror på påstanden om at det er russerne som har sprængt de to gasledninger i luften?. Jeg… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Grøn energi er Kernesund energi er Kerneenergi.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Indtil vi har set beviser på sabotagen virkelig er forekommet, må vi gå ud fra at det er svindel, som alt andet med vores diktatoriske regeringer, som fører krig mod befolkningerne.
Eksplosionen og den krig de postulerer forekommer er sandsynligvis svindel, som alt andet fra psykopaternes side.
Der er kun en vej og det er at rejse os og henrette hele flokken af psykopater, men den uintelligente befolkning finder sikkert aldrig ud af det, da de fleste er totale idioter

THE REAL REASON ELON MUSK BUY TWITTER – HUGO TALKS
https://www.bitchute.com/video/UQbsiw2K2AT1/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x