11
okt
Seneste opdatering: 12/10-22 kl. 1906
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

med Pfizers egne ord i EU parlamentet

Hvis nogen herefterdags påstår, at man skal lade sig vaccinere for egen eller andres skyld, så er det klædt af som løgn. Det er de vaccinerede, der smitter, bliver indlagt, og dør. Hvis Frederiksen, Heunicke eller Brostrøm igen fremturer med denne løgn, burde de være diskvalificerede som ledere og kunne imødese straf for deres morderiske beslutninger.

Rob Roos er medlem af det hollandske parlament og det såkaldte EU parlament. Pfizer Director Admits Vaccine was Never Tested on Preventing Transmission During EU Hearing Contrary to What was Previously Advertised.

Man kan her se en dansker, der konfronterer Mette Frederiksen om de morderiske sprøjter. Det bør hellere foregå i en domstol. Mennesker er nu engang ikke mink. Dette er langt, langt værre, hvilket må være grunden til, at vi kun hører om 17 mio døde mink i de globalistejede og styrede medier.

En anden hollænder retter i dag en indtrængende appel til verden, virologen Geert Vanden Bossche. Mange mutationer vil ramme menneskeheden takket være vaccinerne. Han skriver på Substack: ‘It is 5 past 12! Something is catastrophically wrong with the COVID gene injections and severe harm is coming!’

Vaccine-blodpropperne har intet med blod at gøre

Lars Bern: Långa, hårda gummi-liknande strängar i blodet hos Covid-19-vaccinerade

3 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Den 27.12.21 sad Allan Randrup på TV2 og indrømmede at “de hele tiden havde vidst” at injektionerne ikke forhindrede at de injicerede blev smittet, Bliver man smittet kan man også viderebringe smitte. Men nu var danskerne blevet så glade for deres redningsplanke, “vaccinerne” så han ville li’ssom ikke ødelægge håbet og den gode stemning.

Kort sagt havde han hele tiden vidst, at præmissen for Coronapasset var falsk. Om det var et Freudian slip, eller hvad der lå bag hans udtalelser, men deres bedrag var dermed allerede afsløret på det tidspunkt.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Men de , -journalister og andre informerte , tager jo selv sprøjterne. Når de begynder at indse farligheden og omfanget af skader og skadeslidte ,- kan de vel ikke SELV blive ved at tage sprøjterne? 1. Sprøjte , 2. Sprøjte , 3. Sprøjte – og nu er man igang med 4. Sprøjte. De der sidder med info / har et kendskab til sprøjternes egentlige farlighed , kan vel ikke selv blive ved at tage dem? Lade børn og nærtstående få endnu et shot?

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  Dragen

Det er jo ikke alle batches af væsken, der er lige farlig. Dem der skal skånes, får naturligvis af de formodentlig ufarlige batches.

Kunta
Kunta
1 year ago

“Hvis Frederiksen, Heunicke eller Brostrøm igen påstår dette, burde de være diskvalificerede som ledere ”
Ærlig talt, er det ikke længe siden de diskvalificerede sig selv?

Last edited 1 year ago by Kunta
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Kunta

Vi har heldigvis en timeout nu frem til efter valget, men så er Frederiksen der igen med tvangsvaccination og covidpas, ikke for at redde liv men tværtimod, næste gang får hun endda Støjberg med, endnu en fortaler for muslimske tørklæder, tvangsvaccination og covidpas, tydeligt købt og betalt af WEF til reduktion og degenerering, til underkastelse og den fulde kontrol med befolkningen.

Covidvaccination og vores egne folkevalgte er yderst farlige, ikke mindst den efterfølgende hospitalsfejlbehandling, sådanne tåbeligheder hjælper ansigtsmasken os ikke imod.

Olsen
Olsen
1 year ago

Det handlede aldrig om folkesundhed. Det handlede udelukkende- og gør det stadig- om total befolkningskontrol og et forsøg, der skulle vise, hvordan man kom videre med næste skridt mod det ønskede totale kontrolsamfund, hvor man med et snuptag kan indføre forsamlingsforbud, bøder, fængsling og censur mod anderledes tænkende- og meget andet. For som jeg har påstået tidligere andetsteds, så var det her også en prøve for kommende “lockdowns” og kontrolsamfunds-prøvekørsler, med bortforklaringer i “klimakrise” (se bare på de vanvittige planer for landbruget i Holland- coming to Denmark soon!), “hadetale”, “antiracistiske initiativer” og hvad de nu ellers kan finde på.. i… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Her er en opmærksom hollænder, som ikke er så dum, som vi normalt regner fremmede for at være.
“Regarding the question around did we know about stopping the immunization before øøh it entered the market .
No (hæhæ) theese ØØH vi behøvede virkelig to really understand what at bevæge os med videnskabens hastighed for at forstå what is really taking place in the market.
-Bare et spagt forsøg på at oversætte/transskribere.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Jeg kunne aldrig drømme om at blive vaccineret for andres skyld. Kun for min egen. Ansigtsmasken bar jeg også kun for min egen skyld. Om andre bliver syge rager mig en høstblomst. Og så tror jeg, det er vigtigt at have en fjende, så jeg har besluttet at hade alle, der opfører sig autoritært.

Allan Frederiksen
Allan Frederiksen
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Tænk sig, jeg bar kun masken fordi jeg var tvunget til det, ellers kunne jeg ikke handle ind eller tage med offentlig transport (det er nemmere og hurtigere i dagtimerne at benytte offentlig transport til centrum af Ålborg, end at skulle køre rundt for at finde en parkeringsplads, som sjældent er i nærheden af hvor jeg skal hen). Jeg var også ret hurtig til at købe et plastvisir, så jeg slap for masken. Havde folk og især journalister fulgt ordentligt med fra starten, ville de have vidst at det kun var N95 masker som kunne yde nogen beskyttelse og at… Read more »

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Det ser ud som om du sammenblander ordene autoritær og autoritetstro, så ved du lige så meget om ansigtsmasker, undlad da venligst at belære mig desangående.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x