16
okt
Seneste opdatering: 16/10-22 kl. 1336
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Hvad skal man gøre, når landet er ramt af galskab?

Man kan håbe, at Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti får et godt valg den 1. november. Derfor stemmer jeg på Nye Borgerlige. Resten er uinteressant, selv om politikerne og journalisterne gør deres bedste for at dramatisere deres tanketomme teaterforestilling. Danskerne går da også pligtskyldigt hen og stemmer. Danmark er jo et folkestyre og kan kun bevare facaden, hvis folket spiller den rolle, det har fået tildelt. Altså lader vi, som om politikernes udfoldelser betyder noget. Det gør de også for politikerne. Vi andre kan være ligeglade, for valgene forandrer intet.

Nu taler kyndige iagttagere tilmed om, at den lille erhvervspolitiker, Lars Løkke Rasmussen, kan gå hen og blive statsminister, fordi han, som den udspekulerede provinsprokurator han er, vil stille så hårde krav til begge ”blokke”, at ingen af dem vil turde risikere deres omdømme ved at alliere sig med ham. Så er det bedre at lade ham danne en regering hen over den ”midte”, der ikke findes andre steder end i medierne.

Danmark vil fortsætte rejsen udad det jernbanespor, der for længst er lagt af de offentligt beskæftigede, som altid får deres vilje, EU og verdensherskerne i World Economic Forum, som allerede har en lokumsaftale med Lars Løkke. Altså kan vi belave os på mere af det samme:

”Konventionerne” vil forbyde regeringen at gøre noget ved islamiseringen og folkeudskiftningen. Ghettoiseringen vil buldre med fuld kraft. ”Den grønne omstilling” vil få yderligere et par nøk.

Der bliver mere gang i diverse forskruede woke-ideer. For, som den amerikanske konservative aktivist Charlie Kirk har gjort opmærksom på, forudsætter World Economic Forums vision om Den Store Omstilling (The Great Reset), at den gamle orden går i opløsning. Ellers får vi aldrig det verdensdiktatur – kaldet ”Den Nye Orden” – som er WEF-chefen, Klaus Schwabs mål.

I denne situation bliver det politisk interessante ikke, hvem der bliver statsminister i Danmark, for kandidaterne er stort set enige om det meste, men om der vil være modstandslommer – meningsfællesskaber, der prøver at forsvare den gamle orden, holder fast i fornuften og bliver ved med at sige, at kejseren ganske vist har noget på, men at hans tøj er grimt og lugter fælt.

Altså bliver politik stadigt mere interessant – omend ikke på den måde, politikerne har forestillet sig.

4.2 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Inge Suhr
Inge Suhr
1 year ago

Tak Lars Hedegaard for dine mange skrivelser, jeg er sĂĄ enig med dig.
Jeg har aldrig oplevet så store forandringer i vores tid som nu, og tilmed med så mange håbløse politikere. Ja vi må stemme på Nye Borgerlige.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

<i>AltsĂĄ kan vi belave os pĂĄ mere af det samme:</i>

Det samme gælder NB. De kan bruge store ord sĂĄ længe de ikke har stemmetal til at gøre noget ved det, men sĂĄ snart de nĂĄr op pĂĄ DF’s mandattal i 2015, bliver de stuerene.

Og sĂĄ kan vi starte forfra med en ny frelser…. Og imens gĂĄr tiden og multikulturen vælter ind. Det handler for globalisterne om at trække tiden.

Last edited 1 year ago by Felix Krull
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

To skridt frem, to skridt tilbage, og vi et nĂĄet ligt langt .
Løkke, Frederiksen, Ellemann, Pape Poulsen=et fedt.
det vi trænger til er en regering med fod på, det trænger vi fandme til. Det får vi ikke med de bløddyr som i øjeblikket byder sig til. Stem til højre .

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

En stærk mand er, hvad dette steds syge typer har brug for! En dansk Orban.

Og Steen; du læser jo dette, for ellers kunne du ikke censurere. Opfat derfor ovenstĂĄende som endnu et søm til din kiste. For før eller senere kommer du ned med nakken, svin. (Og nej, det har intet med fri indvandring for muslimer eller indbildt kommunisme at gøre…)

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Helt enig, Benny!!!
Evt. en stærk kvinde, men en stærk lederskikkelse, som kan lede landet ud af den ellers endegyldige destruktion!
Desværre skal han/hun først rigtig ud over skranken, men de “danske” vælgere er for uintelligente!

Realisten
Realisten
1 year ago
Reply to  Benny Smed

^Benny Smed: kuk-kuk tosse.. De “syge typer” herinde ønsker ikke at danskerne bliver en minoritet i eget land.. Virkelig vanvittigt, ikke?

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Søg læge, din arme stakkel.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Notarius’ sædvanlige nedsmeltning har ladet sig vente længere end sædvanligt, men mønsteret er det samme hver gang.

ino
ino
1 year ago

Hvis jeg stemmer, og jeg er ærlig talt i tvivl, sĂĄ bliver det nok pĂĄ DF – pĂĄ trods af Pia. Jeg ser nødigt partiet under spærregrænsen. Hvis ikke DF, sĂĄ Nye Borgerlige.

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 year ago
Reply to  ino

Samme her – jeg stemmer pĂĄ DF. hvis der er chance for at de ryger ud – ellers pĂĄ NB.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  ino

Hellere brække en arm på langs end NB og Munden.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Det så jeg gerne. Undgå ortopædkirurgisk i Køge

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Om vi ser bort fra en gennemkorrumperet Lars Løkke, han der fornyeligt for ĂĄben skærm fortalte at alt fra start til slut kun var lodrette løgne, hvor mange uskyldiges liv har ikke denne Lars Løkke pĂĄ sin samvittighed, et blodigt spor af islamisk immigration der til denne dag hærger Danmark-Sverige og Norge i vold og terror. Trods alt endnu 14 dages valgkamp, historisk chance om et parti træder frem af asken og afslører løgnen, de kan jo henvise til Snaphanen for dokumentation vedrørende sandheden. Men politikerne flest har en skjult agenda, et indædte had imod sin egen danske befolkning, gĂĄr… Read more »

Realisten
Realisten
1 year ago

Udemærket indlæg fra Hedegaard. Har kun tre indvendelser: 1) Enhver nationalt orienteret person burde ikke stemme pĂĄ DF, men NB. DF har fĂĄet alt for mange chancer, og er blevet et karriere/system-parti ligesom de alle andre, under ledelse af uambitiøse og ikke-visionære Thulesen Dahl og Messerschmidt. Partiet burde ærligt talt dø 2) Charlie Kirk er, ligesom Ben Shapiro og andre, en apologet for indvandring, eller kyllinger ud nĂĄr spørgsmĂĄlet bliver stillet til ham. Efter hvad internettet fortæller, er begge købt af libertære pengemænd 3) Selvom jeg anbefaler at stemme NB, gætter jeg 50-55% pĂĄ at Pernille Vermund kyllinger ud nĂĄr… Read more »

Lennie
Lennie
1 year ago

Som der stĂĄr skrevet i Prædikerens Bog: 1Ord af Prædikeren, Davids Søn, Konge i Jerusalem. 2Endeløs Tomhed, sagde Prædikeren, endeløs Tomhed, alt er Tomhed! 3Hvad Vinding har Mennesket af al den Flid, han gør sig under Solen? 4Slægt gaar, og Slægt kommer, men Jorden staar til evig Tid. 5Sol staar op, og Sol gaar ned og haster igen til sin Opgangs Sted. 6Vinden gaar mod Syd og drejer mod Nord, den drejer atter og atter og vender tilbage til samme Kredsløb. 7Alle Bække løber i Havet, men Havet bliver ikke fuldt; det Sted, til hvilket Bækkene løber, did bliver de… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Lennie

Næsten 3000 ĂĄr siden at Kong Salomon skrev Prædikerens Bog, havde han derimod levet den dag idag ville han vide at nu stĂĄr vi overfor noget nyt, præcis denne tid vi nu lever i som alle de store gamle profeter fra fordums tid sĂĄ brændende ønskede at se, men ikke fik at se da de sov ind i døden. Nu stĂĄr vi overfor noget nyt, som aldrig tidligere er sket, som aldrig nogensinde vil ske igen. Markus 13:19 “….som der ikke har været magen til fra skabelsens begyndelse, da Gud skabte verden, indtil nu og heller aldrig vil komme igen.” Markus… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Kan man ha Lars Lökke som politiker överhuvudtaget som han förrådde Inger Stöjberg, minst lika stor som minkskandalen. Jag bara undrar!

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x