17
okt
Seneste opdatering: 17/10-22 kl. 0720
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(*Sudden Adult Death Syndrome) Den 41-ĂĄrige haitianske sanger og komponist Mikaben døde i forgĂĄrs pĂĄ scenen i Paris af et angiveligt “hjertetilfælde.”

Det “hjertetilfælde” er uden tvivl en af de lange, hvide ‘propper’ der fylder vaccineredes ĂĄrer ud, og til sidst slĂĄr dem ihjel nĂĄr der ikke længere er passage, men som ikke har noget med blod at gøre. Det taler pæne mennesker dog ikke om. Vi er bare anstændigt ‘chockerede’, som The Guardian skriver. Det er i det mindste en lynhurtig og smertefri død, som man kan se pĂĄ videoen (min. 0:58). MichaĂ«l Benjamin «Mikaben» dies on stage in front of 20,000 fans (Video)

Den tidligere præsidentkandidat Jean Lasalle har  netop fortalt pĂĄ TV, hvordan Covid vaccinen var ved at slĂĄ ham ihjel, havde han ikke fĂĄet fire hjerteoperationer. Han fortæller iøvrigt ogsĂĄ, at franske toppolitikere slet ikke er vaccineret. Hvad vidste de, som vi andre ikke mĂĄtte vide? French Politician and Ex-Presidential Candidate Jean Lasalle Says COVID Vaccine Nearly Killed Him – Claims Macron and Others Faked their Vax Status

I august slog overdødeligheden rekord i Europa

EUROSTAT: Excess mortality in EU+12% in August 2022 compared with peak of +16% recorded in July

Veteran paralyseret af Covid-sprøjte

Hans historie er værd at høre, derefter følger biotechanalytikeren Karen Kingston, hvis analyse er avanceret og fører ud i ting, jeg som lægmand har vanskeligere ved at forstå, nemlig at vaccinerne indeholder metaller og kredsløb og er forbundet med 5 G. Hun lyder som om, hun ved hvad hun taler om, og bagefter er der da også en elektroingeniør, der bekræfter hendes påstande. Det er svært at afvise, man må høre det.

4.4 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Går at teste covidvaccinen på ALLE dem der har ordineret og fremstillet covidvaccinen, ALLE dem der bevidst og dagligt fyldte endnu fylder os med løgn, om de imod alt forventning alligevel overlever covidvaccinen er de uskyldige, om de dør er de selv skyldige i deres egen død.

Sakfen
Sakfen
1 year ago

RE “sudden adult death syndrome” Let’s THINK now…. What does the OBVIOUS sneaky SUDDEN criminal propagandization with their “Sudden Adult Death Syndrome” trickery (just like their prior “Sudden Infant Death Syndrome” fabrication), in conjunction with TONS of similar OBVIOUS evidence, mean really? What does it squarely point to — ONCE AGAIN? What is the TRUE FINAL implication of all that? Here’s the answer, here’s what that ULTIMATELY means… It means that a mafia network of manipulating PSYCHOPATHS are governing big businesses (eg official medicine), nations and the world (and that Covid is a major planned crime against humanity), the evidence… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

More and more people are waking up. And first they have woken up, they don’t go back to sleep.
Take a look at the film: Vaxxed Two

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x