19
okt
Seneste opdatering: 19/10-22 kl. 1129
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Morderen pralede med, at hun solgte kropsdele

Fire algiere er anholdt, og morderen siges at være en 24-årige kvinde “med ekstreme psykiske problemer.” De virkelige mordere er dog nemme at pege på, det er samtlige multikulturpolitikere gennem årtier. Deres ofre kan regnes i mange, mange tusinde europæiske kvinder og piger. Der ligger en regning til dem, man inderligt håber, de kommer til at betale en dag. De forfærdelige detaljer kan man høre om hos Mark Steyn og læse om i Daily Mail:

Homeless woman ‘who boasted about selling body parts’ is charged with raping, torturing and murdering 12-year-old Lola after the girl was found stuffed in ein Koffer in Paris with numbers 1 and 0 ‘placed’ on her corpse og Woman ‘committed harm of a sexual nature and tortured 12-year-old Lola to death.

DKA skriver: Paris: 12-årig pige fundet kvalt i en kuffert – fire nordafrikanere bliver afhørt om ‘tortur og barbari’.

Det vores “frie, uafhængige presse” ikke dækker

Hvis der er noget hele Covid-historien har lært os, er det at vores vestlige medier i meget høj grad er politiserende og i lommen på politikere og store pengeinteresser.

Først var de alle enige om at hade Trump, så var de alle fuldstændige enige om, at universalløgnen ‘klimaet’ kunne der kun være en mening om, så fortav de fuldstændigt trucker-demonstrationerne mod Trudeau i Canada og hollandske bønders demonstrationer mod globalismen og ekspropriationerne af deres gårde, så var de alle enige om én vinkel på Ukraine, så var de danske medier så venlige at fortie Marrakesh i et år, indtil det ikke længere var muligt, og endelig tier de alle om Covid-vaccinernes farlighed, hvorved de har blod på hænderne. Det sidste må være en belastning i al fald for enkelte journalister med samvittighed.

Er dette journalistik? Sevfølgelig ikke, det er politisk propaganda. En del journalister må være så observante, at de selv ser, at deres job er reduceret til politisk prostitution. Det er skræmmende, hvad der er sket med vore medier i de senere år, og jeg kan kun foreslå at gøre som jeg: bojkotte dem i så vid udstrækning som muligt. Erstatter man dem ikke med nogle andre, er det dog bedre at være uinformeret end fejlinformeret, men har man netadgang, er det ikke svært at finde medier på hovedsprogene, for hvem sandheden er vigtigst.

Her taler Glenn Beck om alle de demonstrationer der i øjeblikket er i Europa, men som vi ikke hører om fordi det kunne give os dårlige ideer set fra magthavernes synspunkt:

“Intet er normalt, men ingen fortæller jer det”

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
1 year ago

De oprindelige, udpinte slaver må aflevere et barn til politikernes gæster i ny og næ.
Intet nyt under solen.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Landsforrædere bør dingle

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x